Er du interessert i six-pack abs? Ønsker du å ha en sunn og sprek kropp? Mange synes det er utfordrende å få six-pack abs, og det trenger ikke være lenger! Med riktige treningsøkter og en seks-pakke diett, kan du oppnå den skulpterte kroppen du alltid har ønsket deg.

Flere kampanjer pågår i markedet som selger flere hemmeligheter for å få seks-pack abs, selv om noen holder og andre ikke veldig mye. Sammen med vanlig trening er en seks-paknings diett også nødvendig ettersom maten du spiser kontrollerer mengden vekttap og dermed gir deg et godt resultat.

Hvordan få Six Pack Abs gjennom diett

Beste diett for å få 6 -pack abs:

Er det mulig å få seks-pack abs gjennom diett? Sammen med trening spiller diett en viktig rolle som hjelper til med å bygge muskler med nødvendig ernæring.

1. Få gode karbohydrater:

En av de aktive næringsstoffene som hjelper til med å bygge muskler og regnes som en six-pack-mat er karbohydrater. Hele hvete, brun ris, havre og quinoa er noen av matvarene som har gode karbohydrater som det tar tid å fordøye, og som du kan legge til i kostholdet ditt. Alt du trenger å gjøre er å legge til 20 til 25 gram karbohydrater før og etter treningsøktene. Etter å ha et lavt karbohydrat diett er nøkkelen og slutte å gi deg mat 3 timer før du sover.

2. Drikk mye vann:

Assimileringen av mat blir mye jevn med riktig hydrering. Å drikke minst to til tre liter vann per dag hjelper til med å skylle ut giftstoffer fra kroppen din. Selv om væskekonsum er avgjørende, husk å ikke drikke brus eller sukkerholdige drikker som er tilgjengelige på markedet. Du kan legge til grønn te i diettplanen din for seks-pack abs, da kombinasjonen av vann og grønn te er en perfekt kombinasjon for å danne rockhard abs.

3. Ta protein tidlig om morgenen:

Å ta rikelig med proteiner til en seks-pakning i form av frokost bidrar til å øke stoffskiftet som hjelper deg med å opprettholde muskelmassen din og holder deg fra å føle deg sulten. Inkludert fiberrik frokostblanding, frukt proteinrik eggehviteomelett og melk gjør en sunn frokost. Proteininntak holder stoffskiftet høyt og beskytter musklene. Kjøtt er den beste proteinkilden, og du kan få det fra kilder som meieri, soya også.

4. Spis små måltider:

I stedet for å spise tre store måltider, lag en Six-pack diettplan, og spis små måltider med jevne mellomrom hele dagen. Det hjelper til med å kontrollere blodsukkeret, stabiliserer insulinnivået i kroppen din. En av fordelene er at det holder fettet fra å bli avsatt i kroppen, noe som gjør abs mer fremtredende.

5. Begrens ditt natriumforbruk:

Daglig inntak av 500 mg natrium per dag er nødvendig for en sunn funksjon av kroppen din. Prøv å unngå å spise bearbeidet eller utenfor mat som har større mengder salt. Alt du trenger å gjøre er å redusere inntaket av overflødig natrium fra din seks-pack mat diett. Når du har redusert mengden natrium, kan du finne resultatene med en gang.

6. Frukt og grønnsaker:

Næringsstoffene og mineralene som frukt og grønnsaker tilbyr, kan ikke erstattes med noe annet. Frukt og grønnsaker er et lager av næringsstoffer som gjør et perfekt seks-pack diett. Topp listene er tomater og bananer rike på jern etterfulgt av appelsiner, epler, mangoer, ananas og granateple. Metabolismen i kroppen din øker på en håndvending med vitaminene i disse fruktene. Det første og åpenbare valget for grønnsaker er spinat, gulrot og ingefær, etterfulgt av kålspirer, brokkoli, bønner og sopp.

7. Spis sunne fetter:

Å legge til sunt fett i din seks-paknings ernæring er nøkkelen til en tonet kropp. Disse fettene kan stammer fra flerumettet og enumettet fett. Noen av matvarene som passer for deg er avokado, fiskeoljer, en blanding av nøtter, olivenolje, naturlig peanøttsmør.

Beste matvarer for 6 -pack Abs:

Her er listen over noen seks-pakkede matvarer som du kan legge til i kostholdet ditt, noe som resulterer i ønsket seks-pack abs.

 • Quinoa / havregryn: Både quinoa og havregryn er en rik kilde til protein og fiber som holder deg mett uten å legge til mange kalorier.
 • Hele hvete: Pasta, brød laget av fullkorn er næringsrikt og fylt med fiber.
 • Frukt og grønnsaker: Sortimentet av vitaminer, mineraler, antioksidanter og fiberinnholdet i frukt og grønnsaker hjelper til med å brenne fett riktig. Kirsebær, blåbær, epler er noen av fruktene og søte poteter, og brokkoli er noen av de beste grønnsakene og fruktene du kan legge til i kostholdet ditt.
 • Nøtter og frø: For å gi en perfekt balanse mellom fiber, protein og sunt fett, leveres det med nøtter og frø. Tilsett nøtter og frø som pistasjenøtter, mandler, valnøtter, paranøtter og pekannøtter i kostholdet ditt.

Mat som skal unngås ved 6 -pack abs -vedlikehold:

Sammen med sunn mat i kostholdet ditt, her er en liste over matpakker med seks pakker du må unngå for å ha en seks abs..

 • Stekt mat: Unngå matvarer som har transfett som kyllingstrimler, mozzarella -pinner og pommes frites, noe som kan være skadelig.
 • Søte drikker: Drikkevarer som brus, juice tilgjengelig på markedet er fylt med sukker.
 • Alkohol: Å drikke for mye alkohol kan forårsake leverskade.
 • Raffinerte korn: Korn, når de er renset, blir fratatt viktige næringsstoffer, noe som gjør dem uegnet for et diett med seks abs.

Indian Diet Plan For 6 Pack Abs:

Vi presenterer deg med en seks-pack abs diettdiagram som du kan følge uten bivirkninger og positive resultater.

Frokost:

Å legge til en kopp rå eller kokte grønnsaker med frukt kan være en vanlig frokost for å oppnå seks-pack abs. Noen av frokostalternativene du kan inkludere i diettplanen din for seks-pack abs:

 • Tynn skiver tomat og paprika med eggerøre.
 • Du kan steke potetskiver sammen med en spinatsmoothie for en fyldig frokost.
 • Du kan også legge til frukt som epler, appelsiner, bær og bananer.
 • Kli -flak, havregryn, fullkornsbrød kan også være gode alternativer som gir deg mye fiber.

Lunsj:

Planlegg lunsj på en nøye og planlagt måte. Inkluder en bolle med brun ris sammen med magert kjøtt, frukt og grønnsaker som brokkoli. Dette er en måte du kan planlegge lunsj på.

 • En bolle med brun ris.
 • En liten tallerken med grønn salat.
 • Du kan veksle mellom kjøtt du kan inkludere, for eksempel kalkun, magert kjøtt sammen med grillet tofu og cottage cheese.
 • En kokt bolle med nyrebønner eller linser.

Snacks:

Å ta proteinrike snacks i små porsjoner, og hjelpe deg med å slutte å spise for usunne ting. Noen av snackalternativene du kan spise mellom måltidene er:

 • Soyanøtter, mandler og cottage cheese i terninger.
 • En smoothie laget med skummet melk eller en kopp gresk yoghurt.
 • Agurker, grønne salater, med grønnsaker som tomater kan gi deg nok fiber.
 • Ha et eple eller en banan.
 • En bolle med kokte grønnsaker.

Middag:

Middagstiden skal være så lett som mulig, og du bør spise så lite mat som mulig. Her er en liste over matvarer du kan inkludere i middagen.

 • Salat laget med salat eller asparges med en porsjon kokt kylling sammen med en proteinshake.
 • Du kan også legge til frukt i kostholdet ditt.
 • Brokkoli er også en grønnsak du kan legge til i salaten din.

Six Pack Abs og trening:

Trening spiller en fremtredende rolle sammen med kostholdsendringer som hjelper deg med å gjøre kroppen din frisk ved å bygge muskler.

 • Sykling, boksing, svømming eller jogging er noen av de aerobe alternativene som øker pulsen din.
 • Fetttap og oppbygging av muskler kan også oppnås med kondisjonstrening og motstandstrening.
 • Løfting av vekter regnes som en av de beste motstandstreningene sammen med knebøy, sit-ups som reduserer kroppsmassen ved å øke kroppens metabolisme.
 • En annen fysisk aktivitet som reduserer magefett og totalt kroppsfett er høyintensiv intervalltrening.

Hvis målet ditt er å få en six-pack, er nøkkelen å følge en riktig kostholdsplan. Inkluder matvarer som hjelper til med å akselerere forbrenning av fett og forbedrer kroppssammensetningen ved å tilsette frukt, fullkorn, grønnsaker, frø, nøtter, fet fisk, etc. Bevæpnet med måltidsplanen med seks pakker for diett sammen med treningsøkter, gitt i denne artikkelen, kan du få en perfekt seks-abs med en skulptert kropp. Du må gjøre noen livsstilsendringer for å justere kroppen din.

Ansvarsfraskrivelse: Synspunktene i denne artikkelen er bare forslag. Det er nødvendig å konsultere en fysisk trener før du begynner å trene. Nettstedet er ikke ansvarlig for bivirkningene noen av disse tipsene forårsaker.

Ofte stilte spørsmål:

1. Hvor fort kan du få Six-pack Abs?

Svar: De fleste annonsene som er gitt i papirer som lover deg abs så raskt som 30 dager. Noen av disse påstandene er kanskje ikke sanne siden det ikke er noen snarvei for å oppnå en seks-pakning. Sammen med en skikkelig treningsplan kan et indisk diett med seks pakker gi deg all muskelstyrke du trenger for å nå målet ditt.

2. Er slanking nødvendig for å få seks-pack Abs?

Svar: Det betyr ikke at du må faste for å få en tonet og skulptert kropp. Men ved å bare legge til sunn mat og unngå usunne snacks sammen med en treningsrutine er alt du trenger for å få sekspakke abs.

3. Hvordan få Six-pack Abs?

Svar: For å få en sekspakke ab, sammen med en diett og treningsrutine, er det nødvendig å miste unødvendig fett rundt magen og armene for at magen din skal vise seg. Fortsett å trene så lenge som mulig først for å miste alt fettet, og dermed legge grunnlaget for seks-pack abs.