Selskapet Herbalife ble grunnlagt i 1980. Det selger produkter gjennom markedsføring på flere nivåer som brukes til forskjellige formål. Herbalife Diet Plan er også kjent for det raske og enkle vekttapsprogrammet ved bruk av ulike proteinshakes som selskapet tilbyr. Disse produktene er tilgjengelige i de fleste land og kan enkelt bestilles online også.

herbalife diett

Alle produktene til selskapet er urtekarakterer, fettfattige og kalorier, naturlig laget og designet for å forårsake vekttap når de brukes med riktige kostråd. Den opprettholder kroppens behov og balanserer inntak av protein og fiber som også tar vare på organene og kroppens generelle funksjon fysisk. Her er hvordan Herbalife diettplan bør følges.

Herbalife diettplan for rask vektnedgang:

Trinn 1

Du starter med å erstatte frokosten med Herbal Life proteinshake. Den er tilgjengelig i syv forskjellige smaker å velge mellom. Sørg for at du velger et av valgene dine, da det vil utgjøre to måltider om dagen som du ikke kan lure på.

Ta en kopp soyamelk eller fettfri melk i en blender og tilsett to skjeer med ristepulveret. Tilsett en kopp frukt du ønsker, som bær, bananer eller fersken, og bland til en smoothie.

Steg 2

Urtekonsentrat må inkluderes i frokostrutinen. Dette konsentratet er en urtete -blanding som øker kroppens metabolisme og dermed fører til en økning i energi som også bidrar til å brenne ekstra kalorier. Pakken inneholder også en multivitaminkompleks -tablett som må tas etter frokost.

Trinn 3

Lunsj erstattes med en shake laget av Herbal Life Meal Shake. For shake må to skudd shake-blanding legges til en kopp soyamelk eller fettfri melk og en kopp frisk frukt. Bland alt dette sammen i en blender. Menn som veier mer enn 200 kilo må legge til en annen skje av måltidsblandingen. Dette kommer også med en multivitaminkompleks -tablett som må tas med vann.

Trinn 4

Siden måltider erstattes med sunne shakes, har du en tendens til å føle deg sulten oftere, og denne sulten må stilles med sunne snacks. Oppbevares i matvarer med mye protein for sunne snacks hjemme og på jobb. Du kan også velge friske grønnsaksalater og rå grønnsaker.

Trinn # 5

Middagen bør holdes normal og enkel. Den skal inneholde mye protein og obligatorisk inkludere dampede grønnsaker og salater med eddikedressing. Frisk frukt til dessert foretrekkes, og en annen dose av multivitamintabletten tas.

Trinn # 6

For å holde kroppen hydrert er det viktig å drikke rikelig med vann og andre væsker. Drikk fersk juice for å forhindre unødvendig sukkerinntak. Alternativt vil det å ha sitrusfrukter som appelsiner i stedet for saften også bidra til fiberinntaket som er sunnere.

Med denne Herbalife diettplanen er det viktig å motstå fristelsen til å ha ekstra kalorier og fett. Trening, rask gange og andre midler for å brenne kalorier bør brukes for effektivt vekttap og også for å møte kroppens endrede behov.

Gi oss beskjed hvis du fortsatt er i tvil eller bekymring for Herbalife diettplan. Vi vil gjerne hjelpe deg med de beste løsningene og svarene.