Det är ett bra sätt att lägga till färg och stans i dina rum med dessa ständigt bekväma kuddar. Dessa kuddar är en lite längre eller smal kudde som är fylld med dun, fiber och bomull också. Dessa typer av kuddar är användbara för armstöd eller dekorativ samling för ett rum. Dessa kuddar hjälper till att sänka ryggen ordentligt stöd. Bland kuddarna är dessa kuddar det bästa alternativet för ett golv i barnrummet. Enligt vårt behov får vi en samling storlekar och tyger i förstärkta kuddar.

De får inte bara din interiör att se fantastisk ut utan ger dig också den bästa komforten någonsin när du behöver det. Du har levande val av sådana kuddar med olika kategorier.

Senaste Bolster kudde mönster i Indien:

Här är våra 9 enkla och moderna stödkuddar för att göra din heminredning enastående. Låt oss ta en titt på dem.

1. Navy Cotton Bolster kuddar:

Marinblå bomullskuddar

Det är den handgjorda versionen av de långa kuddarna med helt ny komfort. De är gjorda av poly-fyllt tyg med knappar. Det är en superlång kudde i dagbädd med 100% marinblå bomull. Denna kudde är perfekt för att dekorera ditt soffset.

2. Vardagsrum Bolster kudde:

Vardagsrum Bolster kudde

Ta hem den här runda kudden som har tillverkats med icke-allergiskt material. De är runda på kanterna och ger dig största möjliga komfort under din sovtid. Denna kudde finns i olika färger och du kan välja enligt dina krav.

3. Tvättbara sammetskuddar:

Tvättbara kuddar i sammet

Presenterar de bästa kvalitetsstora kuddarna som är tillverkade av tvättbart sammetmaterial. De ser både glänsande ut och ger dig den bästa komforten. De är fyllda med bomullstyg. Du kan dekorera din säng på ett plysch sätt med dessa kuddar.

4. Kontrastfärgad tygkudde:

Kontrasterande tygkuddar

Här får du ha den kontrasterande skuggade lilla bolster kudden med färgglatt tyg. De tillverkas med två påsar Polyfil. De har mått på cirka 23 x 9 tum.

5. Fjäderfyllda kuddar:

Fjäderfyllda kuddar

Utforska den extra långa kudden med intrycket av handgjord inredning. De ger dig det bästa slående utseendet på ditt sovrum med samma komfortnivå. De är 9 tum breda och är fyllda med fjädrar.

6. Syntetisk täckt kuddeutformning:

Syntetiska täckta kuddar

Få ditt hem att se lyxigt ut med denna helt nya inredning av kungstora kuddar. De är gjorda med det syntetiska yttre omslaget och ges en vacker nyans med en unik konsistens. De är enkla i design och mönster.

7. Randiga mönster kuddar:

Randiga kuddar i mönster

Ta en titt över den här sängkudden som är fantastisk i utseende och har också det vackra mönstret. De är gjorda med svartvita randiga mönster tillsammans med det superabsorberande materialet som ger dig högsta avkoppling.

8. Vit Organic Bolster Pillow Design:

Vita ekologiska kuddar

Gör dig andfådd med denna unika och lustfulla samling vita kuddar, de kan lätt matcha alla kombinationer av nyanser av överkast. Denna förstärkta rullkudde levereras med det självdesignade mönstret i 100% bomullstyg.

9. Designer Bolster kuddar:

Designer Bolster kuddar

Få det bästa av samlingen i serien av en förstärkande kudde. De är tillverkade med handplockat tyg både för fyllning och ytterkåpa. De är designade med hjälp av det färgglada kombinationsmaterialet med den bästa kvaliteten på fyllningar.

Du har enorma intervall i dessa kuddar av dina unika val. Du behöver inte offra turnévalet för några svar. De är lätt tillgängliga med vibrationsfärger, mönster, mönster och även med den bästa kvaliteten på tyger. Det är tillverkat av sammet, siden, bomull och även polyester. Du har extra långa, king size, runda, små och stora kuddar. Skaffa denna typ av förstärkande kudde för att lägga till inredning i ditt rum, prova det.