Vintern är tillbaka igen med de kalla vindarna som skulle skaka dig. Tillsammans med klimatförändringen är det också dags att byta kläder i garderoben och ge den kläder som skulle ge ett ordentligt skydd mot kylan och bidra till vintertrenden. När det gäller kvinnor adopterar de mestadels vinterkurtisarna, som skulle ta hand om deras hud på vintrar.

Bästa och senaste Kurtis för vintern:

Här är ett måste för att ha den senaste vintern kurtis kollektionen att välja mellan för att älska ditt skåp för vintrar.

1. Casual Woolen Kurti för vintern:

Casual Woolen Kurti för vintern

Ullkurtis har varit ganska populär för vintrar. Kurtisarna kommer med tryck i pläddesign med fulla ärmar och krage. Kurti med rakt snitt får lårlängd. Denna är helt gjord med bomull och den här är bäst lämpad för vintersäsongen.

2. Christy Kurti för vintern:

Christy Kurti för vintern

Den vanliga kurtin i rosa är gjord av ull vilket gör den perfekt för vinterkläder. Kurtin är broderad på motsatta sidor på toppen och botten med långa ärmar. Om du letar efter rosa kurti för vintersäsongen kommer hans typ av Christy kurti att vara din.

3. Paraply Kurti för vintern:

Paraply Kurti för vintern

Samlingen av vinterkläder kurtis skulle vara ofullständig utan paraply design kurti i grått. Den vanliga kurtin har en rund halsdesign med hela ärmar och knälängd som kan bäras över leggings och jaggings också. Få den här typen av kurti under en sval säsong för att se ut och känna sig bekväm, det här är bäst för college -tjejer eller kontorskvinnor också.

4. Sammet Kurti för vintern:

Sammet Kurti för vintern

Sammet är ett bedårande material för vinterkläder vid äktenskapsfunktioner. En liknande vinterkurta får broderidesign i silver med långa ärmar som passar bra på palazzo. Det här ser bättre ut och istället för att ha på sig trånga kläder under svala årstider kommer denna sammetfärgade kurti alltid att vara ett bra val.

5. Tunika Kurti för vintern:

Tunika Kurti för vintern

Tunika kurti, när den får en ylle touch, ger det bästa utseendet för vintrar. Kurti i rutor får långa ärmar med förlorande passform och rund hals. Kurtin får också klämt slut med minisnitt på båda sidorna. Tjejer som ser jumpsuit eller tröjor ut under en cool årstid, då kan de prova detta mönster av tunika kurti inför kommande vintersäsong.

6. Cardigan Kurti för kvinnor:

Cardigan Kurti för kvinnor

Cardigan vinter kurti design ger en kombination av etnisk och västerländsk stil. Kurti i långa ärmar har en sned cirkulär bottendesign med en fylld brocket hals. Denna kurti hjälper till att frysa under vintersäsongen, det här är bäst för din vanliga användning i dessa dagar. Få det här mönstret från vilken webbutik som helst.

7. Center Cut Kurti för vintern:

Center Cut Kurti för vintern

Vinterkurtikollektionen som introducerades speciellt för högskolans tonåringar inkluderar en design som är gjord av ullmaterial och som är centrerat. Ärmarna har en vikt handledsdesign. De tjejer som behöver fashionabla kurti för att imponera på din kära, då kan tjejer prova denna unika kollektionsstil i vinterkurtis.

8. Tröja Kurti Design:

Tröja Kurti Design

Vill du ha ditt vackra utseende och skydda dig själv! En kurti -design inspirerad av tröja -looken ger bäraren ett fantastiskt utseende. Kurtin får en V -ringning med långa krympade ärmar. Om du har någon julfest under vintersäsongen får du den här stilen för att fånga uppmärksamheten i festen, du kan också ge denna kurti till dina vänner.

9. Klänningsstil Kurti för vintern:

Klänning Style Kurti för vintern

Vill du också ha den där överdådiga looken på vintrarna! Här är en voonik vinterkurti som är inspirerad av klänningarna. Vanlig kurti ges en kombination av ull och sammet. Du kan också få denna kurti på dina jeans; prova det här mönstret eftersom det är en trendig stil som tjejer enkelt kan prova.

10. Stickad triangel Kurti för kvinnor:

Stickad Triangle Kurti för kvinnor

Den snygga vinterkurten för damkollektion får ett stickat mönster som har en triangulär design. Kurta får en öppen ärmdesign i triangulär form med ull charm på nedre kanten och spegelarbete på halsen. De tjejer som älskar att göra morgonpromenader får sedan denna kurti att göra ett stiluttalande för din promenad också.

11. Alkaram Kurti för vintern:

Alkaram Kurti för vintern

Ett enkelt och sofistikerat utseende uppnås med den rika kollektionen av Alkaram vinterkurtis för damer. Kurtin får ärmar med batwing -stil med tryckt urringning i V -form.

12. Geometrisk Kurti för vintern:

Geometrisk Kurti för vintern

Vinterkurtorna för damer här har en geometrisk design på sidorna och urringningen för att ge den ett nytt utseende. Kurtin är också gjord i ull med en präglad look i blått och rosa vilket ger en kunglig look.

13. Vallmo Winter Kurti:

Vallmo Vinter Kurti

En kurti -design som ger dig utseendet på en lång tröja är gjord av rent bomullsmaterial. Kurtin är uppdelad i fyra diamantformade snitt där ovansidans utseende får rosa färg i långa ärmar.

14. Hand Block Winter Kurti:

Handblock Winter Kurti

En kurti -design som är gjord med dubbla utseende ger ett mönster i bomull. Framsidan och baksidan av kurtin har ett svartvitt tryckt utseende medan sidorna ges slät öppning med snörband.

15. Breezy Winter Kurti:

Breezy Winter Kurti

En elegant voonik vinter kurti -kollektion här får ett blåsigt utseende med felfritt bomullsmaterial. Kurti i svart får triofärgade sidlinjer i orange och brunt med fjärilshylsor.

Oavsett om du letar efter en fullpackad eller öppen kurtidesign, ger vinterkurtidesignen dig varje cent av tillfredsställelse. Kurtis huvudattraktion är den långa, smala passformen, slutna halsen med ett felfritt utseende.