Punjabi -kostymer og antrekk handler om stil, komfort og farger, mye av det. Churidaar, Kurtis og Salwar kameez er veldig populære og har intrikate phulkari -design og blomstermotiver over dem. Med så levende kultur og kostymer kan du ikke gå glipp av deres vakre kurtis.

Siste design av Punjabi Kurti for damer:

Vakkert brodert med, la oss se på noen av de 15 beste Punjabi -kurtiene vi har etterkommet for deg,

1. Punjabi Batik Print Kurti:

Punjabi Batik -trykk Kurti

Slående batiktrykk på denne Punjabi Kurti -drakten får den til å se enda vakrere ut. Lappen som er utført på grensene er intrikat laget og skaper et fantastisk utseende. Dette er ideelt for bruk på fester. Grå og mørkrosa gir fengende utseende, dette er best nyttig for de jentene eller kvinnene som liker å ha på seg noe tradisjonelt.

2. Punjabi bomull Kurti -drakt:

Punjabi bomull Kurti dress

Denne svarte Kurti -draktdesignen med en chiffon dupatta består av mykt bomullsmateriale som gjør at du føler deg komfortabel og stilig på samme tid. Med et par gull oksidert jhumkis og matchende Kurtis kan du fullføre utseendet. Svartfarget gir fin oppmerksomhet til de jentene hvis hudfarge er lys, dette er det beste for høye jenter.

3. Punjabi Patiala:

Punjabi Patiala

Patialas er et must i din etniske slitekolleksjon, for de ser så vakre ut og passer til alle tradisjonelle anledninger. Denne trykte Punjabi Kurta for damer med patiala er et utmerket antrekk og bør kombineres med juttis eller mojris. Dette er helt uten ermer, så det gir et friskt utseende, og du vil få trøst mens du jobber i en seremoni.

4. Punjabi Boutique Kurti -drakt:

Punjabi Boutique Kurti -drakt

Mange butikker tilbyr tungt arbeid og tilpassede dresser, og denne Punjabi Kurti -drakten er en av dem. Du kan velge boutique kurti hvor anledningen krever å ha på seg noe tungt og tradisjonelt. Dette er fin gave kurti til brudekvinner, denne ser bra ut på kvinnene som har lange hår.

5. Punjabi Party Salwar Kurta:

Punjabi -partiet Salwar Kurta

Denne vakre sjøgrønne Punjabi salwar kurta er ideell for festutseende. Du kan koble den med tunge smykker og jutter for å fullføre hele utseendet og stjele rampelyset. Dette ser bra ut på unge tenåringer; dette er best for bryllupsseremoniet. Det skinner materialet, så om natten gir det fengende utseende midt på et dansegulv.

6. Punjabi Phulkari Kurti:

Punjabi Phulkari Kurti

Et Punjabi kurti -mønster i phulkari -design med en tung brodert phulkari dupatta er noe du bør vurdere å ha i garderoben din, fordi den kan styles på mange måter og hvert utseende kan være like fantastisk. Dette er det best egnede og gir ærlig utseende for komforten din. Denne kommer i budsjettet ditt, så ikke bekymre deg mens du bestemmer deg for å kjøpe dette mønsteret.

7. Punjabi Gota Patti Kurti:

Punjabi Gota Patti Kurti

Gota patti -arbeid er veldig populært på kurtis og salwars, og Punjabi Kurti -drakten ovenfor er et produkt av det. Med gota patti -arbeid på dupatta og hals, gir utseendet kongelige vibber til brukeren. Dette er nyttig for vanlig bruk og et godt utvalg for hverdagsbruken.

8. Punjabi Jacquard Kurti:

Punjabi Jacquard Kurti

Jacquard kurtis har sin egen sjarm. Ovenstående jacquard Punjabi Kurti -stil i hvitt med kontrast dupatta er ideell for høyskole eller uformelle anledninger. Jenter som ikke trøstes i jeans og t -skjorter, så må de prøve dette antrekket for vanlig bruk. Det kan også enkelt styles, og det kommer også med forskjellige fargemønstre.

9. Punjabi brodert Kurti:

Punjabi brodert Kurti

Disse Punjabi Kurti-halsdesignene med iøynefallende broderi er definitivt laget for å fange oppmerksomhet, for det vil se attraktivt ut for alle. Med matchende churidar -bukse og dupatta er hele utseendet verdt å beundre. Dette ser dyrt ut, men dette vil være et godt valg for enhver bryllupsseremoni, dette er også best for gaver.

10. Punjabi Formal Kurta:

Punjabi Formal Kurta

Ikke bare for tradisjonelle arrangementer, men du får også formell Punjabi kurta -design for kontorklær. Enkel, men elegant, denne kurtien gir deg det kontormiljøet krever. Disse kommer under lavt budsjett, men du kan prøve dem for din vanlige dag. Du finner mange samlinger og mønstre i dette formatet. Du kan også tilpasse ideen din.

Se mer: Beste Pathani Kurta -design

11. Punjabi trykt Kurti:

Punjabi trykt Kurti

Denne trykte Punjabi Kurti -draktdesignen i patiala -stil gir typisk Punjabi -vibber når den bæres. Match det med Kurtis og matchende smykker, og du er klar for dine daglige gjøremål. Blå farge er alltid best for kvinner for ethvert antrekk, det gir alltid et rikt og friskt utseende.

12. Punjabi jakke Kurti:

Punjabi jakke Kurti

Siden etniske jakker er populære blant Punjabi Kurti -design, kan du ha en slik Kurti i garderoben din. Det ser ekstremt vakkert og tradisjonelt ut. Dette er det beste nyttig for høyskoledagens funksjoner. Få dette mønsteret for å fange vennens oppmerksomhet.

13. Punjabi tradisjonelle Salwar Kurta:

Punjabi tradisjonelle Salwar Kurta

Hvis du er på vei til en tradisjonell begivenhet og er forvirret med hva du skal ha på deg, kan du velge en typisk Punjabi Kurti salwar uten å ha andre tanker. Dette vil definitivt gi deg mange komplimenter. Dette ser lite tungt ut, men det har en god etterspørsel i et marked nå om dagen.

14. Punjabi Brocade Kurti:

Punjabi Brocade Kurti

Denne Punjabi Kurti -designen er perfekt for hverdagsbruk, og vil gjøre deg uanstrengt stilig og med minimalt med tilbehør. Bare et par hæler eller juttier og øredobber vil gjøre, for å gjøre utseendet komplett. Prøv denne kurta for alle funksjoner eller vanlig bruk.

15. Punjabi Floral Salwar -drakt:

Punjabi Floral Salwar -drakt

Blomstermønstre er hver kvinnes favoritt. Og man kan ikke holde øynene unna denne Punjabi Kurti -drakten designet med tunge blomsterdesigner over hele Kurti. Slike mønstre pryder hele utseendet helt.

Det er en blanding av uanstrengt stil med etnisitet i Punjabi Kurtis. Med juttier, kadhaer, nesepinner, lange øredobber kan du oppnå hele Punjabi -utseendet med din favoritt Punjabi Kurti og dress. Så prøv det og kom med en egen stilerklæring.