Kurtis er generelt korte og stramme. Det er et stort utvalg av Kurtis tilgjengelig online. Avhengig av størrelsen kan du velge fantastiske kurtis online. Det er formelle og uformelle Kurtis. Formelle Kurtis er best egnet for daglig og kontorbruk. Pral disse vakre Kurtis og kom med en moteerklæring på kontoret eller enhver anledning.

Beste formelle kurtis i India:

Her er få formelle kurtier, velg blant topp 15 formelle kurtier,

1. Biba Blågrønn & Oransje blomstertrykk Kurti:

Biba Teal Blue & amp; Oransje blomstertrykk Kurti

Dette er en nydelig blå og oransje blomstertrykk kurti. Den har en rund hals med skjult krok-og-øye-lukking. Den har trekvart ermer og sideslisser. Biba har nydelige formelle kurtis for kvinner. Laget av 100% polyester. Sjekk ut disse vakre blomsterdesignene som forbedrer utseendet til den smarte kurtien.

2. AURELIA Blåmønstret Kurti:

AURELIA Blåmønstret Kurti

Det er en blåmønstret kurti. Har en hakket rund hals. Trekvart ermer med opprullbare fanefunksjoner og sideslisser. Disse opprullbare ermene gir et fint utseende. Dette er den beste formelle kurta for kvinner fra Aurelia. Det er 100% bomullskurti.

3. Rangriti Red Thread-Work Kurti:

Rangriti Red Thread-Work Kurti

Rød kurti med trådarbeid og paljettdetaljer ved hals og ermer, har hakket rund hals, trekvart ermer og sideslisser. Den svarte trådarbeidet passer veldig godt til den røde kroppen til kurtien. Den kan brukes med hvilken som helst av den svarte buksen eller leggings. Rangriti har noen av de beste formelle kurtiene for kontoret. Det er 80% bomull.

4. Sennepsbomull Rett Kurti:

Sennepsbomull Rett Kurti

En kurti av sennepsbomull med en hakket rund hals. Den har tre fjerdedelers ermer og lysbilder med opprullingsfanefunksjoner. En fin gyllen tråd fungerer fra nakken og løper nedover kurtien. Det er 100% bomull. Dette stoffet har en liten følelse av khadi -lin. Ser helt enkelt og elegant ut. Den kan brukes med alle de hvite buksene.

5. Red Georgette Printed Straight Kurti:

Rød Georgette Trykt Rett Kurti

En nydelig rød og svart georgette rett kurti. Den hadde rund hakket hals. Laget av 100% georgette. Den har fine blomstermotiver av rødt og svart. Slett rødt i midten av kurti gir et fint formelt utseende. Kan brukes med disse jeansene. En ermeløs kurti akkurat til formelle anledninger.

6. Saadgi Lucknowi Chikankari Kurti:

Saadgi Lucknowi Chikankari Kurti

En nydelig sitrongul lucknowi chikankari kurti. Dette er riktig for den formelle slitasjen. En behagelig farge med et fint hvitt chikankari -verk gjør underverker. Den er laget av ren bomull og 100% håndlaget produkt. Den har en dobbel tråd og er tilgjengelig i mange flotte farger. Dette nydelige chikankari -verket er berømt overalt, og alle damene vil gjerne ha slike kurtis i garderoben. Disse håndlagde chikankariene har noen fine formelle kurti -design.

7. Fab India grå håndblokkutskrift A-linje Kurti:

Fab India grå håndblokkutskrift A-linje Kurti

En grå håndblokk -trykt kurti er en vakker slitasje. Den har et nøkkelhullshalsdesign og trekvarters ermer. Har nydelige blokkutskrifter som ser så kule og etniske ut. Den er laget av bomull. Sjekk denne kule fargekombinasjonen. Det gir et så trendy utseende. Damer elsker å ha slike edru klær. Den beste formelle kurti for damer.

8. Grå bomullstrykt Long Kurta:

Grå bomullstrykt Long Kurta

Det er en nydelig grå og svart bomull lang kurti som er egnet for formell bruk. Den har tre fjerde ermer med høy hals. De naturlige utskriftene ser så trendy og attraktive ut. De vakre trekonstruksjonene nederst er så nydelige. Gir en jordisk opplevelse. Stoffet er så mykt. Den er laget av bomull. Dette er de beste formelle lange kurtisene.

9. Fitze Casual Solid Women Kurti:

Fitze Casual Solid Kvinner Kurti

En vakker lysegrønn formell kurta -pyjama som er laget av bomull. Dette har et snev av khadi -lin. Dette er helermet. Den er tilgjengelig i mange forskjellige farger. Den er mest egnet for fritidsklær. Sjekk de kule treknappene på klaffen. Kombiner det med fine hvite leggings, og det ser veldig attraktivt ut.

10. Ruhanee Purple Trykt & Brodert Kurti:

Ruhanee Purple Printed & amp; Brodert kurti

En nydelig lilla trykt brodert kurti rett for den formelle anledningen. Den har en hakket rund hals med tre fjerde ermer. Laget av georgette. En nydelig topp for alle anledninger. Broderiet rundt halsen er veldig elegant. Fronten og baksiden av kurti har høy, lav kant. Sjekk stilen der ute. Det ser så nydelig ut. Det er den beste formelle kurti for kvinner.

11. Hvit & Grønn Trykt A-Line Kurti:

Hvit & amp; Grønn trykt A-linje Kurti

En hvit og grønn kurti med en mandarinfarge. Den har tre fjerde ermer og laget av bomull. Den asymmetriske knappelåsen ser så kul ut. Den har en høy, lav buet kant. De pastellfargene er fantastiske. De nydelige lysegrønne utskriftene er høydepunktet for denne kurtien.

12. AURELIA Svart & Kurti med gulltrykk:

AURELIA Black & amp; Kurti med gulltrykk

Disse er formelle kontorklær Kurtis. En svart og gull kurti som har en stilig hakket rund hals. Den har slisser i sidene og foran. Gulltrykkene er elegante. De gylne motivene gir et så kongelig utseende til kurtien. Det er en ermeløs kurti. Det er 100% viskose.

13. Alt om deg fra Deepika Padukone Blue & Lilla farger blokkert Kurti:

Alt om deg fra Deepika Padukone Blue & amp; Lilla farger blokkert Kurti

En blå og lilla blokkfarget formell kurti -design er veldig elegant. Den har nøkkelhullshals og har sideslisser. Det er en ermeløs kurti. Den trefargede horisontale kombinasjonen er en så kul design. Fungerer godt for kontorklær. Det er 100% viskose.

14. KIRA Straight Kurta med mandarinhalsbånd:

KIRA Straight Kurta med mandarinhalsbånd

Denne mandarinfargede svarte kurti er en nydelig formell kurti. Den har kontrastutstillinger. Har glideslisser og laget av 100% bomull. Den har tre fjerde ermer. De fine gylne tremotivene nederst ser så elegante ut. Det gir et flott utseende til kurtien. Den kan bæres med en svart bukse. Golden Side -rør ser veldig elegant ut. Det er den beste formelle kurta for damer.

15. Vesh Teal Brodert Flex Linen Kurti:

Vesh Teal Brodert Flex Linen Kurti

Dette er en tealfarget kurti med fleksibel tekstil i lin. Den har tre fjerde ermer og båthals. Ta en titt på disse flotte rosa klokkeblomstene. Den er Har et blomstertrykk både på ermene og kroppen på kurtien. Ser så nydelig ut. Denne kurtien er et must for hver dames garderobe.

Dette er noen nydelige kurtis som kan brukes ved formelle anledninger. Den beste slitasjen for kontorer og formelle arrangementer. Det er mange enkle og broderte topper som kan toppes med leggings eller salwar, avhengig av lengden på kurtas.