Kurti ble jentenes mest gunstige stil for å se veldig sjarmerende ut. Siden god tid har Kurtis gitt et nytt standardisert utseende til kvinnene. Men med endringene i trenden, har den enkle rettskårne Kurtis blitt erstattet med stilige design som rette snitt, Anarkali -drakter, uformell kort lengde, etc. Det gir kvinnene et unikt utseende. Fra det profesjonelle utseendet til ekteskapets utseende, de kommer med fantastiske mønstre for å forbedre utseendet ditt.

Vakker og stilig Frock Style Kurtis for damer i mote:

La oss se på de 15 beste kjortisene til jenter.

1. Designer Frock Style Kurti:

Designer Frock Style Kurti

Det er en for alle og enhver anledning. Men husk, uansett hvor vakker en kurta er hvis den ikke er stylet på riktig måte og med passende bunn, kan den falle flatt. Kjole -stilen Kurti er perfekt for høye damer som lett kan bære lengden på skjørtet. Kortere kvinner kan virke enda kortere.

2. Short Frock Style Kurti:

Kurti i kort kjole

Korte Kurtis som ender ved kneet får deg til å se kortere ut. Denne korte kjolen Kurti får et enkelt utseende og hendene er designet med silketråd og rund halsdesign. Kjolen er laget av georgette -materiale og har innside av bomullsside med et polka -utseende som gir kjolen et feilaktig blikk.

3. Long Frock Style Kurti:

Kurti i lang kjole

Den lange kjole -stilen Kurti får et nattkjole -utseende som er det beste for å delta på kveldsfester. Med svak til middels feil, har Kurti et begrenset halsdesign med pakket design. Kjolen får et belte -utseende i midjen for å gi et fullt utstyrt utseende. Det gir deg også et høyere utseende.

4. Modell Frock Style Kurti:

Modell kurti i kjole

Laget i tykt bomullsmateriale, designene i kjole -stil kommer med miste passform. Halsdelen av kjolen får Kashmiri -arbeid som gir et blomstret utseende. Enden av kjolen får ullskap som gir kjolen et paraplystil. Kjolen bæres også til fester og piknik.

5. Frock Pattern Type Kurti:

Kurti mønster type kurti

Bare ta frem denne kjolen Kurti som du ikke kan ha på deg hele tiden hvis de har mye jobb eller bare er for uformelle. Vi kan slå av disse kjurtypene Kurtis for å bli et helt nytt antrekk. Få kjole-stilen din og et nytt snitt med et nytt twist-utseende, eller bli kreativ ved å sy og endre kameez-topper & bunn.

6. Party Wear Frock Style Kurti:

Party Wear Frock Style Kurti

Dette er en av de siste kjortis -stilene Kurtis som folk bruker for anledninger. Nedkantene på denne Kurtis er asymmetriske og kan derfor være korte foran og lange bak. Dette er en av de mest trendy designstiler som fanger opp i alle motehus.

7. Cotton Frock Style Kurti:

Cotton Frock Style Kurti

Cotton kurta som når opp til gulvet, og gir deg et kongelig utseende spesielt om sommeren. De mørke og lyse fargene vil undersøke solen til attraktiv for din påkledningsstil. Derfor vil måten du velger Cotton Frock Style Kurti garderobe alle øynene ser opp til deg med lidenskapelige individer.

8. Kurti med kragehals Frock Style:

Krage Hals Frock Style Kurti

Hvis du har et lyst sinn, vil du kunne gjøre det riktige valget med kjole -kurtas, som kommer med dristige farger delt inn i blokker i forskjellige garderober. Den beste måten å velge det riktige valget for dine fargerike halsdesigner, vil kjolen bruke til alle anledninger. Og det ser vakkert ut når du velger riktig fargekombinasjon.

9. Casual Wear Frock Style Kurti:

Casual Wear Frock Style Kurti

Dette er en utmerket innovasjon i huset til Curtis, og disse er Kurti -design i frakkestil på mange måter av Kurtis. Du kan legge til et profesjonelt utseende ved å velge riktig farge på kroppen din. Bortsett fra dette er det vennlig mot huden din som ser veldig antrekk ut. Så mange av lidenskapelige slitasje vises på Internett i dag av forskjellige modeller for å invitere seg selv.

10. Kids Wear Frock Style Kurti:

Barn bruker Frock Style Kurti

Mote sprø barn vil ha den rette muligheten til å eksperimentere med utseendet på vakre antrekk av kjole Kurtis. De er en stil for bevisste mennesker og vil alltid ha det beste for dem når det gjelder å velge den beste drakten for dem. Babyer vil se veldig strålende ut hvis de har noen vakre kurta på sin abstraksjon for barna.

11. Trykt Frock Style Kurti:

Trykt Frock Style Kurti

Dette er en ny variant for mange kjolemodeller Kurtis og kommer med en kortere kant. Du vil virkelig se trendy ut når du bruker den til fester og anledninger. Det riktige valget av leggings til kurta skal gjøres. Få den nødvendige motegarderoben herfra med all den nyeste teknologien og moten mot markedet.

12. Summer Special Frock Style Kurti:

Summer Special Frock Style Kurti

For å få det til å se vakkert ut, Summer Special kurtas med en rekke mønstre. Dette er en unik stil med Kurtis i bomullsfrakkstil, og overlegget starter helt fra livet for å gi deg et rikt utseende. Du kan bruke forskjellige typer smykker og fasjonable sko sammen med kurta.

13. Western Wear Frock Style Kurti:

Western Wear Frock Style Kurti

Stilen er nyskapende, med ett lag tøy som overlapper det andre kjolemønsteret Kurti. For å lage en unik stil, ha på deg en annen stilig Kurtis -kjole -stil, hvor du ser de forskjellige stilene, hvor din egen ultimate måte å se veldig antrekk ut for andre.

14. Ermeløs Frock Style Kurti:

Ermeløs kurti i kjole

Hvis du vil eksperimentere med utseendet ditt, er Indo-western kurta brikken du bør pryde. Denne typen kjole har også et fasjonabelt utseende, med fallhylser og løs passform. Disse kan brukes med leggings eller jeans, forutsatt at du har en rektangulær kroppsform.

15. Anarkali Frock Style Kurti:

Kurti i kjole i anarkali

Denne kurtis av lang kjole kommer med inspirasjon fra de gamle kjolene i Anarkali -stil. Den lange kurtien gis tettsittende til midjen, mens den får helt store feil derfra til slutten. Med lappende design gir det til slutt et overdådig utseende for bryllup.

Kjolen Kurti er en av de tradisjonelle indiske designene som nå har blitt trendy når de får en allsidig forandring. Kjolen Kurti er klær som gir en perfekt match for enhver anledning.