Ordet “Kurta” stammer fra urdu språk. Den har forskjellige navn og stiler forskjellige steder nemlig – perahan i Afghanistan, phiran i Kashmir og daura i Nepal. En Kurta som bæres av kvinner kalles en Kurti. Trendy Kurtas og Kurtis er lett tilgjengelige i dag, og de er også ganske rimelige.

Beste blåfargede Kurta -design for menn og kvinner:

Her er noen topp 15 blå kurtas og kurtis som er på moten i dag,

1. Blue Denim Straight Kurti:

Blå denim rett kurti

Dette er vanlig, mørkeblå denim Kurti. Den har en kinesisk krage. Det er en Straight Fit mørkeblå kurta som kan kombineres med et par jeggings eller hvite chudidhars eller til og med salwars. Dette er best for et vanlig kontorantrekk med et fint unikt utseende for at du skal se distansert ut.

2. Blue Plain Asymmetric Kurti:

Blue Plain Asymmetric Kurti

En veldig stilig vanlig blå kurti som er litt asymmetrisk. Dette asymmetriske mønsteret gjør den enkle kurta ganske elegant. Stoffet er Poly Cotton. Den kan kombineres med svarte leggings. Det er en uformell kjole som passer til kveldssammenkomster og uformelle middagsfester.

3. Sky Blue Kurta Design:

Sky Blue Kurta Design

Denne himmelblå kurtien er stilig og stilig. Det har en tendens til å gi personen som har en sartorial eleganse. De lange ermene kan vendes til albuelengde ved å brette og knappe den opp. Den har slisser i sidene og en foran. Med denne flotte kurtaen kombinert med blå denimjeans og flate tresko vil du garantert motta fantastiske komplimenter.

4. Royal Blue Jacquard Silk Kurta:

Royal Blue Jacquard Silk Kurta

Denne kongeblå kurta for mannen er et blikkfang. Materialet er en kombinasjon av Jacquard Silk og Cotton. Ermene er lange og kurta har sideslisser. Den viktigste slående og merkbare delen er mandarinhalsbåndet med en kort lomme med knapper. En hvit chudidhar eller salwar sammen med brune sandaler eller kolhapuris utfyller denne kongeblå kurti -brønnen.

5. Marineblå Kurta:

Marineblå kurta

Gjør deg klar til å være Show Stopper. Denne solide marineblå kurta for menn i par med en rødbrun Dhoti vil sikkert få alle kvinnene til å beile over deg. Den har lange ermer med mandarinkrage. Bruk mojar er eller kolhapur er å gi et typisk tradisjonelt og etnisk utseende.

6. Blue Digital Print Crepe Kurti:

Blå digitaltrykk Crepe Kurti

Denne crepe himmelsblå kurta -designen har et herlig digitaltrykk. Kurtien har en enkel rund hals og cap -ermer. Det lange og rette snittet er virkelig nydelig. Det er en spesielt typisk kontorantrekk. Den kan bæres med mørkeblå himmelblå leggings med matchende tresko eller ballerinasko.

7. Blush Indigo Blue Gown Style Kurti:

Blush Indigo Blue Gown Style Kurti

Dette er en av kjolene som bør være i hver kvinnes garderobe. Den har nøkkelhullshals og lange ermer. Denne kurtien er Gown Style og oppstigningen er glamorøs. Slitt med blå, rosa eller oransje blyantbunn, lange øredobber kombinert med et par stilletos eller sko med kattungehæl, og du er klar til å male byen rød.

8.Saadgi Lucknow Chikankari brodert Kurta:

Saadgi Lucknow Chikankari brodert Kurta

Dette er en knelengde blå kurta som har Lucknowichikan broderi. Den er kort forlenget til kneet med fulle ermer. Den har en liten V-hals og hvite blomster brodert over hele kurta og fantastisk delikat broderi i nakken. Du kan matche den med Leggings, salwars, Patiala’s. Det gir et etnisk utseende når det kombineres med matchende salwar, øredobber og flatt fottøy.

9. Festlig & Festtrykte kvinner Kurti:

Festlig & amp; Festtrykte kvinner Kurti

En kurti av anarkali -type er bomullsmateriale. Den har V-hals og korte ermer. Det er en typisk festlig kjole. Slå det sammen med brede bunnpalassoer og lange øredobber for å gi et fantastisk utseende. Jenter som ser litt annerledes ut, så blir denne din.

10. Solid Teal Blue Cotton Kurta:

Solid blågrønn bomull Kurta

En perfekt Kurta for å få mennene til å rocke hvilken som helst funksjon. Denne er en blågrønn bomullskurta av patani -stil. Den kommer med bomullsmateriale, lange ermer og en skjortekrage. To brystlommer med klaffer og kokosnøttskallsknapper for å heve elegansen.

11. Turkis blå ull Kurti:

Turkis blå ull Kurti

Hvorfor la vintrene være tørre ?? En nydelig turkisblå Kurti for vintre. Den har lange ermer og bånd med krage. Den kan kombineres med jeans, ull leggings. Håndbroderi foran og bak for å få det til å se mer fargerikt ut.

12. Formelt dyreprint Kurti for kvinner:

Formelt dyreprint Kurti for kvinner

Denne blå fargen kurti er laget av overlegen bomull og gir deg et elegant utseende. Den har et fantastisk trykk på ermene for å gi den et behagelig utseende. Ermene er i 3/4 og kommer med en mandarinkrage. Den kan kombineres med jeans og Kolhapur for å gi et modig utseende.

13. Turkis Kalidar Lyseblå Kurti:

Turkis Kalidar Lyseblå Kurti

Dette er en veldig behagelig Kurta og gir et bekymringsløst utseende. Du kan bruke den med palazzobukser eller blyantbunnschuridarer. Halsen er en båndkrage og har 3/4 ermer. Dette lyseblå kurta -mønsteret er i en annen stil som gir et komfortabelt utseende.

14. Slim Fit Long Kurta i bomullssilke:

Cotton Silk Slim Fit Long Kurta

Denne Slim Fit Long Kurti har V-hals. Bodice er brodert med lyse blomster – foran og bak. Ermene har også en liten broderi for å gi den et grasiøst utseende. Den har lange ermer. Den er prydet med stoffknapper foran.

15. Uformelt trykt kvinners blå Kurti:

Uformelt trykt kvinners blå Kurti

Denne bomullsblå blå Kurti er et absolutt must for garderoben din. En eksklusiv fritidsklær og skal passe godt til et par jeans og flat chappals. Det er en kort topp med rund hals, og det er også et nakkepanel med gulltrykk. Det er et unikt og eksklusivt snitt som gir kurta en A-line silhuett. Ermene er 3/4 og grenser til et dobbelt fôr av de samme gullblokkene.

Det være seg menn eller kvinner – kurta er et must i garderoben. En blå kurta passer godt til enhver anledning, det være seg en sammenkomst eller familiefunksjon. For kvinner er kurtas et daglig antrekk – kontor, hjem, shopping etc. Blå kurtas / kurtis anbefales på det sterkeste da de er lyse og passer til mange funksjoner. De har etnisk utseende når de slås sammen med riktig tilbehør.