Äktenskap i Indien är en av de vackra händelserna. Det finns viss klädkod för de flesta äktenskap. En man bär designer kurta pyjamas och kvinnor bär sari eller lehenga. Designers utforskar nya stilar på kurta pyjamas. Vi kommer att få många mönster i olika material. Så, när vi väljer en för vårt äktenskap, se till att välja det bästa eftersom det är en gång i livet.

Snygga och stiliga herrar Kurta -pyjamas för bröllop:

Här är några selektiva topp 15 designer kurta pyjamas för äktenskap för oss.

1. Tryckt blå Kurta -pyjamas:

Tryckt blå Kurta pyjamas

Detta är en snygg kurta -pyjama för bröllopsdesign. Detta är en tryckt blå klänning med vackert broderi på halsen och baksidan. Den levereras med svart pyjamas. Du kan bära en sjal med den för att förbättra ditt utseende. Detta är en enkel design med stil och nåd.

2. Kurta Pyjama med Modi Jacka:

Kurta Pyjamas med Modi Jacka

Detta är en kurta pyjamas med jacka för bröllop. Det är en vacker röd kurta med pyjamas i gräddfärg. Jackan är en jacka i Modi -stil med vackert broderi på halsen. Hela jackan är vackert designad. Detta är tillverkat av jacquard- och jutematerial. Bär detta och var snygg.

3. Blå Designer Wear Kurta Pyjamas:

Blue Designer Wear Kurta Pyjamas

Detta är en vacker kurta pyjamas för äktenskap. Den levereras med paljettarbete och broderi på halsringning och krage. Även baksidan broderad med design. Du kan välja det som ett äktenskapskläder. Den blå färgen förbättrar ditt utseende. Materialet är jacquard och konstsilke. Den blå och vita kombinationen ser underbar ut.

4. Designer Kurta Pyjamas:

Designer Kurta Pyjamas

Detta är en designer kurta pyjamas för bröllop. Det är den senaste pakistanska designen som du kan välja som bröllopskläder. Det är en krämfärg med helkroppsbroderi med vit pyjamas. Denna klänning låter dig lysa framför andra. Bär denna speciella klänning på din speciella dag.

5. Designer Silk Kurta Pyjama:

Designer Silk Kurta Pyjamas

Detta är en trendig kurta pyjamas för äktenskap. Detta är en traditionell design med broderi på. Denna krämfärg är den vanliga färgen för de flesta äktenskap. Halsen är broderad och tillverkad av sidenmaterial. Välj den här för att bära på ditt äktenskap och ge dig själv ett underbart utseende.

6. Enastående bröllopskläder:

Enastående bröllopskläder

Detta är en bröllopskurta pyjamas för brudgummen. Det är en levande färg med benvit pyjamas. Halsringning och krage är broderade med blommig design. Du kan välja den här klänningen av konstsilke som ditt bröllopskläder Förbättra din stil genom att välja levande färger.

7. Designer Wedding Wedding Kurta Pyjamas:

Designer Bröllop Kurta Pyjamas

Detta är en herrpyjamas för bröllop. Det är en senaste design som du kan testa för ditt äktenskap. Det är en marinblå kurta -pyjama med en dekorerad sjal. Brudgummen kommer att se fantastisk ut i den här klänningen med rätt skor. Kragehals och ärmändar är broderade och det är en främre öppen typ av kurta.

8. Kurta -pyjamas med Nehru -jacka:

Kurta pyjamas med Nehru jacka

Detta är en indo-western kurta pyjamas med Nehru jacka design. Kurta pyjamas kommer i vanlig design. Den är gjord av sidenmaterial. Men Nehru -jackan ser fantastisk ut. Den kommer i vacker tryckt design och broderi på den. Du kan bära den här färgglada klänningen för ditt bröllop och glans.

9. Banarasi Kurta -pyjamas:

Banarasi Kurta pyjamas

Är du redo att vara snygg på ditt bröllop? Här kommer en utmärkt herrbröllopskurta -pyjamasdesign i Banarasi Jacquard -siden. Detta är en kurta i röd färg med vackra verk på den. Broderier och tryck gör sitt utseende utmärkt. Den levereras med en gyllene pyjamaskombination som är riktigt vacker. Detta är en sällsynt design och snygg också.

10. Tungt broderat bröllop Kurta pyjamas:

Tungt broderat bröllop Kurta pyjamas

Detta är en designer kurta pyjamas för herrbröllop. Den levereras med tunga broderier som gör att den ser snygg ut. Denna rödvita och rödbruna kombination kommer att se fantastisk ut. Du kan välja den som din äktenskapsklänning. Äktenskap är ett vackert tillfälle. Så ha på dig något som gör dig snyggare. Kurta är broderad på ärmarna och framsidan.

11. Plain art Silk Kurta Pyjamas:

Vanlig konst Silk Kurta Pyjamas

Detta är en vanlig konstpyjamas av silke för äktenskap. Detta är ett utmärkt val som bröllopskläder. Kurta är en kopparfärg och pyjamas är rödbrun. Krage och kropp broderas. Denna klänning gör dig till en snygg brudgum och du kan lysa för ditt bröllop.

12. Kurta pyjamas med blå linne:

Blått linne Kurta pyjamas

Detta är en ny trendig design som du kan bära för ditt äktenskap. Detta är en rakskuret pyjamasdesign i siden. Det är vackert dekorerat med Resham och maskinarbete. Låt dina åskådare berömma för din färgkänsla och skönhet. Detta är en blå färgad skuggad kurta med guldpyjamakombination. Du kan söka efter olika färger i samma design om du vill.

13. Grand Wedding Kurta Pyjama:

Grand Wedding Kurta Pyjamas

Detta är en kurta pyjamas för äktenskap. Det är en storslagen design som passar din lyckliga dag. Hela röda kurta är tryckt med broderi på. Röd och grädde kombination fungerar mycket bra. Välj det bästa för ditt bröllop

14. Underbar Kurta -pyjamas:

Underbar Kurta -pyjamas

Detta är en trendig kurta pyjamas för bröllop. Den är gjord av konstmaterial. Kurta är vackert dekorerad med blommig design. Det är en rödbrun färg som du kan bära. Färgen är också broderad med utmärkt design.

15. Grå Kurta -pyjamas:

Grå Kurta -pyjamas

Var redo att bära det bästa för ditt äktenskap. Det är en snygg herrkurta -pyjamas för bröllop. Detta är en design gjord av vackra broderier och trådverk. Du kan välja denna grå rödbruna kombination som ditt bröllopskläder. Var en stjärna genom att välja det bästa.

Det här är några bästa mönster av bröllopskurta pyjamas. Äktenskap är en speciell händelse. För att njuta av vackra stunder i ditt liv, välj den bästa klädsel som passar dig. Följ alltid nya trender och design. Var mångsidig och snygg med dessa klänningar. Var alltid annorlunda än andra.