Vi ønsker alltid en endring fra de vanlige og typiske kleskodene. Vi vil alltid se annerledes ut og bortsett fra den vanlige mengden. Vi prøver også å gi et vanlig og nytt utseende til våre vanlige tradisjonelle antrekk. Kurtis er plagget som har endret utseende fra tid til annen. Og Indo Western Kurtis er en het favoritt blant høyskoler.

Beste og siste Indo Western Kurti -design:

Her er noen stiler som er skreddersydd for å følge de siste trendstiler. Så hva venter du på ?? Velg noen få for å endre garderoben din.

1. Dhoti Style Kurti:

Durti -stil kurti

Som navnet antyder, er disse Indo western kurti -toppene designet for å ligne en dhoti. Den har en båthals som er brodert med fancy silketråd. Leggene faller fra overdelen til bunnen og gir den et dhoti -utseende.

2. Tail Cut Kurti:

Halekutt kurti

Dette er stil er en trending party wear kurta. Den er kort foran og lang bak, derav navnet Tail Cut Kurti. Det er en veldig god indo-vestlig slitasje for unge jenter og kvinner. Du kan koble den med Leggings, Jeans og også bruke en etnisk jakke.

3. Frock Style Kurti:

Kurti i fryst stil

Dette er en perfekt indo -vestlig stil av Kurti – The Frock Style Kurti. Den har en typisk bluss på slutten akkurat som en kjole og gir deg et søtt, kvitt jentete utseende. Dine venner og kolleger vil sikkert bli overrasket over å se deg i denne avataren. Den kan kombineres med leggings, jeggings eller strømpebukser. For tilbehør kan du velge sjarmarmbånd, et delikat halskjede og øredobber.

4. Off Shouldered Frock Kurti:

Kurti på skuldrene

Denne Kurti har en Carmen -utringning og mange samlinger for å gi den en vakker bluss. Den er litt kortere foran i forhold til baksiden. Du kan kombinere den med leggings av jeggings, lange øredobber og sandaler med hæl.

5. Sky Blue Long Kurti:

Himmelsblå lang kurti

Dette er Long Indo western Kurtis av Crepe Material. Den lange fakkelen får den til å falle grasiøst. Det er en to -skyggelagt kurti med silketrådsbroderi som dekker åket. Lag den sammen med matchende leggings, lange dinglende øredobber og et stilig armbånd. For fottøy kan du velge sko eller sandaler med blyanthæl.

6. Western Wear Kurti i flere farger:

Flerfarget Western Wear Kurti

Dette er et absolutt iøynefallende indo-vestlig kurti-design. Denne flerfargede kurtien er laget av rent rayon-materiale og er en helt ultramod, som gir deg et utmerket utseende. En utmerket fest bærer deg og gir deg et søtt utseende. Så gå videre og få en til garderoben din.

7. College Wear Indo Western Kurti:

College Wear Indo Western Kurti

Et dobbeltfarget Indo Western Kurti -mønster – og du kan velge dine egne lyse farger for denne skapelsen. Bruk avskårne bukser og sko med blyanthæl. Bruk matchende øredobber og et stilig armbånd, og du er en stjerne.

8. Cape ermer Styled Kurti:

Cape ermer Styled Kurti

En utrolig trendsetterende og kul Indo Western Style Kurti. Den har ermer i Cape-stil som er brodert for hånd med silketråd, paljetter og perler. Det delikate broderte blomst- og bladmønsteret gir kjolen nåde. Bruk dette antrekket til en kveldsfunksjon og legg glamour til det.

9. Raglan Neck Indo Western Kurti:

Raglan Neck Indo Western Kurti

Denne typen utringning gir kurtiene et virkelig indo -vestlig utseende ettersom det er adoptert fra vestlig stil. Bruk lyse og kontrasterende farger for halsen for å få det til å se best ut. Minimal smykker får frem skjønnheten i kjolen.

10. Cowl Styled Kurti:

Kurti i kappe

Dette er et smigrende antrekk med en fantastisk sammensmeltning av indisk og vestlig stil. Høydepunktet i denne kjolen er utringning med deksel som gir den et kraftig utseende. Bruk en velegnet kurti med kappehals matchet med et par chudidhar og støvler – dette vil gi deg et svært intellektuelt utseende.

11. Fancy Layered Kurti:

Fancy lagdelt kurti

Denne gulfargede siste indo -vestlige kurtien er lagdelt. Den har full ermelengde og en enkel rund hals. Topplaget har delikate blomstermotiver brodert på den ene siden for å få det til å se mer kunstnerisk ut. Høye hæler og fasjonable øredobber og armbånd vil få deg til å se klassisk smart ut. Det er det riktige antrekket for fester og arrangementer.

12. Deep Blue Siste Indo Western Kurtis:

Deep Blue Siste Indo Western Kurtis

Denne Deep Blue Kurti er den siste trendsetteren i serien Indo Western Kurtis for damer. Kurtien er stilig slitt fra bystlinjen nedover. Kurtien er brodert overalt med paljetter og perler ved hjelp av gylden silketråd. Bruk den med en Ghagra eller et par palazzobukser i silke sammen med bare et par gyldne jhumkas eller lysekroneøreringer. Ledsag den med en gylden clutch, og du er klar til å stjele alles hjerter.

13. Asymmetrisk innpakningsstil Indo Western Kurti:

Asymmetrisk innpakningsstil Indo Western Kurti

Dette er en asymmetrisk indo -vestlig kurti med innpakning som får deg til å se sjarmerende og slående ut. Denne kjolen har en elegant internasjonal stil. Den er prydet med design og mønstre, men har fortsatt raffinement og eleganse. Bruk med bukser og enkle sandaler og voila, du er klar for vennefesten.

14. Svart og gull dyreprint Kaftan Style Long Kurti:

Svart og gull dyreprint Kaftan Style Long Kurti

Slipp ut dyret inne i deg ved å bruke denne Black and Gold Long Kurti. Det er en ekte smasher -kjole og veldig behagelig. Laget med skinnende leggings i gull og trendy smykker, vil du garantert trekke alles oppmerksomhet på bryllupsfester og arrangementer.

15. Hvit Indo Western Kurta med festet blått skuldertrekk:

Hvit Indo Western Kurta med festet blått skuldertrekk

En fabelaktig kurve i ankellengde i White Frock -stil, kombinert med et blått og hvitt trykt skuldertrek. Denne fusjonsklæren er veldig trendy og svært populær blant høyskolejenter så vel som kvinner i middelaldrende. Kurtien har en enkel rund hals etterfulgt av blå dusker på klaffen. Det blå skuldertrekket er asymmetrisk og har snøfnuggtrykk på det hele. En perfekt kjole for den kalde vintersesongen og får deg til å ligne Snøhvit.

Trenden i dag er mer av fusjon – indisk og vestlig stil. Vi kan lage vår egen stil ved å blande og matche med det som er tilgjengelig på markedet, så vel som lett tilgjengelig på nettet. Typiske indiske kurtis blandet med et vestlig preg holder deg i takt med den trendy stilen.