Kurtas er det mest behagelige plagget for både menn og kvinner. Men vent, nå kan du gjøre din enkle kurta mer spennende å ha på. En kurta kan gjøres mer fasjonabel ved å legge en jakke til den. Jakker kan sys på kurta eller bæres separat for å blande og matche med andre kurtas. Både menn og kvinner kan bruke disse plaggene som er perfekte for formell og fritidsklær.

Siste design av Kurta -jakker for herrer og damer innen mote:

Her presenteres de 15 beste kurta -jakkene som du sikkert vil like.

1. Bomull Kurti med jakke:

Kurti i bomull med jakke

Denne kurti av korallbomull med trykt jakke er best både for fritid og formell bruk. Kurta med jakke -kombinasjon er bare flott for deg ettersom det gir et strukturert utseende.

2. Vedlagt jakke med Kurti:

Festet jakke med Kurti

Her er en enkel kurti med jakkekombinasjon som fungerer godt for offiserer. Den vedlagte jakken som er trykt ser flott ut med vanlig kurti. Kurti -stilen er rett og ser fin ut med en churidar.

3. Lang jakke Kurti:

Lang jakke kurti

Denne rutete jakken med vanlig kurti er et annet alternativ for deg. Den lange jurtestilen kurti er flott for å få et langstrakt utseende. Trykket er også veldig moderne og trendy. Dette er en veldig fengende kurtijakke som er nyttig som vanlig kontorklær.

4. Brodert jakke:

Brodert jakke

Denne kurti i jakkestil har en vanlig høy lavkant. Jakken er brodert i tradisjonelle og geometriske design. Det ser veldig trendy og elegant ut. De kvinnene som elsker det broderte mønsteret, kan sikkert prøve dette til sine vanlige fester.

5. Jakke med slips:

Jakke med slips

Denne kurti med jakkemønster har vakre blomstertoner og nydelige lyse farger. Jakken har slips i front for å gjøre den tettsittende og tett. Jakken kan også brukes på andre plagg. Dette er best å bruke på jeans også; college -jenter kan prøve dette mønsteret for høyskoleutflukter eller høyskolefunksjoner.

6. Designerjakke med Kurti:

Designer jakke med Kurti

Her er en designerjakke som du kan bruke til spesielle funksjoner og anledninger. Den stilige måten jakken er kuttet på er virkelig imponerende. Denne kurta med en jakke for damer får hodene til å snu ved anledningene. Dette er laget ved å bruke det beste materialet i designerkolleksjonen av kurti med jakker.

7. Asymmetrisk jakke:

Asymmetrisk jakke

Denne nydelige grå bomulls lange kurti med jakken er akkurat det du trenger hvis du ser etter noe annet. Det asymmetriske snittet på jakken er iøynefallende. Den stilige kurta under jakken er også kuttet i en asymmetrisk stil. Dette er det beste valget for vanlige funksjoner.

8. Kort jakke Kurti:

Kort jakke kurti

Du kan også melde deg på denne søte korte jakken med kurti. Denne kurta og jakken kan bli din i trykte tradisjonelle farger. Den korte jakken er et fint tillegg til garderoben din. De jentene som er høye i høyden, må prøve dette antrekket til uformell bruk.

9. Langermet jakke:

Langermet jakke

Denne georgette kurti med langermet jakke er perfekt for anledninger. Damekurten med jakken er intrikat i detaljene som er gjort på den. Gullbroderi på jakken gir deg elegansen til et kongelig antrekk. Materialet ser ut som silke, men gir et fengende utseende blant mengden; Prøv denne jakken til dine neste seremonifester.

10. Kragejakke med Kurti:

Kragejakke med kurti

Du kan alltid bære av en hvit kurta med en jakke som er kul og elegant. Denne jakken er laget av lyse gule og indigo -trykk. Den hvite kurta er enkel, men med den lyse jakken ser den bare nydelig ut. For en jente som har en boikottfrisyre, hvis de planlegger å bruke kurti i jakke, er dette det beste antrekket som en kragejakke som er best egnet for dette hårmønsteret.

11. Tynn skulderjakke:

Tynn skulderjakke

Denne designer kurta med en jakke for kvinner er perfekt for seremonier. Jakken er annerledes da den har en tynn skulderdel. Dette er brodert godt med paisley -design. Dette er helt uten ermer, så slanke jenter som vil se enkle, men vakre ut, kan definitivt prøve denne tynne skulderjakken.

12. Teksturert jakke med Kurta:

Teksturert jakke med Kurta

Her er en kul skiferfarget teksturert kurta med en jakke for menn. Jakken er laget av skiferfarge, og du kan koble den til en hvit kurta som er kortermet. Den strukturerte jakken er perfekt for jevnt formelt slitasje. Dette er det beste valget for menn og gutter som liker å vise frem sine unike antrekk på college; da kan de prøve dette mønsteret for høyskolefest.

13. Silkejakke med Kurta:

Silkejakke med Kurta

En annen fin jakke kurta design er silke jakken og kurta for menn. Dette er perfekt for anledninger og seremonier. Denne lange jakken er laget av silkebrokademateriale og er rik på utseende. Vanlig kurta under er langermet og rett snitt. Denne kan brukes som religiøs slitasje eller som en familie for å samle hjemmefunksjoner også.

14. Mandarin Collar Kurta Jacket:

Mandarin krage kurta jakke

Denne mandarin kragejakken er kul for formell bruk. Kontrastkrage og knapper, sammen med lommeslissen, er flott med den grå jakken. Du kan koble dette med hvilken som helst farge kurta, men en hvit kurta vil se dapper ut. Hvis du vil ha et friskt utseende, er denne typen kurtajakke hvitfarget et godt valg.

15. Trykt jakke med lomme:

Trykt jakke med lomme

Prøv denne trykte jakken med lommestil for din neste tur. Jakken er laget av brokadearbeid og har også en mandarinkrage. Jakken med knapp gir et fint slank utseende på plagget. Menn har skjegg; så kan de prøve dette antrekket til feiringen på festen.

Kurta med jakker er et trendy alternativ for menn og kvinner. De er tradisjonelle og gir deg et komplett utseende. Du kan prøve jakker som ikke har ermer eller ermer. Jakker kan være trykt eller vanlig. De kan til og med broderes eller lages med brokadearbeid. Hvis du har god kondisjon og god kroppstype, kan menn eller kvinner prøve hvilken som helst jakke kurta som helt sikkert vil gi riktig moteerklæring.