När det finns några traditionella evenemang eller religiösa funktioner är den första kläddräkten som vi tänker på kurta pyjamaset. Vi kontrollerar omedelbart den bästa Punjabi kurta -pyjamasatsen som passar för tillfället. Denna klädsel är den mest bekväma och lämpliga för alla åldrar – vare sig det är man eller kvinna. Det finns en mängd kurta pyjamas Punjabi -stil som vi kan välja mellan.

Modern och snygg Punjabi Kurta -pyjamas med bilder:

Här är några storslagna och eleganta stilar samt stilar för vanligt dagligt slitage Punjabi kurta pyjamastilar som du kan välja mellan.

Bästa Punjabi Kurta -pyjamas för herrar och pojkar:

1. Vit Kurta -pyjamas:

Vit Kurta -pyjamas

Detta är en av de mest föredragna Punjabi kurta pyjama för män, särskilt för nationella funktioner nämligen – självständighetsdagen och republikens dag. Denna vita kurta har chikankari -arbete med vit tråd. Den har en kort rund krage i Nehru -stil som går in i en kort knäppning med vita knappar. Det är en rik och elegant uppsättning.

2. Maroon Brocade Kurta Pyjamasuppsättning:

Maroon Brocade Kurta Pyjamasuppsättning

Här är en härlig Punjabi Kurta Pyjamasuppsättning för män som är ett designerbröllopskläder. Kurta -materialet är rikt Banarasi silkesbrokad med svart siden trådbroderi. Den har en kort stående krage som följs av en knäppning med svarta knappar. Kurta har fulla ärmar. Pyjamasen är enkel. För en briljant look är det bara att kombinera den med svarta mojari som har en gyllene kant.

3. Punjabi Kurta Pyjama pakistansk stil:

Punjabi Kurta pyjamas pakistansk stil

Låt oss titta på denna vita kurta pyjamas Punjabi -stil. Den har en pakistansk touch. Den är tillverkad av 100% bomull av hög kvalitet och är både bekväm och hållbar. Det är vardagskläder med pyjamas i byxstil med en ficka. Kurta är typiskt Punjabi -stil med två övre fickor och en sidoficka. Den är halvärmad och har en vanlig skjortkrage och en kort förseglad knäppning.

4. kändis kurta pyjamas stil:

Kändis Kurta pyjamasstil

Här är en fantastisk Grå siden kurta pyjama som har långa ärmar. Ärmarna kan vikas vid armbågarna eller lite ovanför armbågarna. Kurta har längden till ovanför knäet och har en sidoficka. För denna stil med Punjabi kurta pyjamasfärger kan du välja vilken som helst – vare sig det är en mörk nyans eller ljus nyans. Vilken färg eller tyg som helst kan väljas för denna stil. Du kan ha bomull för vardagligt slitage eller en silke för bröllop och andra tillfällen. Den har en pyjamas i salwar -stil.

5. Vit & Blå Kurta -pyjamas för pojke:

Vit & amp; Blå Kurta -pyjamas för pojke

Mode är en trend för barn också. Detta är en söt ensemble för barn. En vit och blå Punjabi kurta pyjamas för pojkar har en pyjamas i dhoti -stil och en drapering. Kurta har en hel ärm och en Nehru -krage. Den har härligt broderiarbete på framsidan. Fästet är i full längd och har vackert blått rörarbete. Rörarbetet och broderiet är höjdpunkterna i klädseln.

6. Punjabi Kurta -pyjamas med blå jacka i Angrakha -stil:

Punjabi Kurta pyjamas med blå Angrakha -jacka

Den snygga kurta -pyjamanen med jackan Punjabi -stil är gjord av bomullssilke. Kurta och pyjamas har beige färg och jackan är blå. Den främsta attraktiva delen av denna klädsel är den underbart skräddarsydda jackan som är av angrakha -stil. Denna klänning är etnisk slitage för små pojkar och barn och en lämplig för bröllop.

7. Solid svart Kurta -pyjamas:

Solid svart Kurta pyjamas

Detta är en ny stil Punjabi kurta pyjamas för män. Denna Punjabi kurta -pyjamas är tillverkad av 100% bomull och passar både för avslappnade och festliga tillfällen. Den har långa ärmar och en enkel rund hals. Den slående egenskapen hos denna svarta kurta är att den knäppta knäppningen är på sidan istället för den vanliga frontstilen. En annan märkbar egenskap är den vita lappen som är fäst diagonalt på fållen.

8. Röd Punjabi Kurta Pyjama Sherwani:

Röd Punjabi Kurta Pyjama Sherwani

Här är en fantastisk iögonfallande sherwani som är helt charmig och perfekt för ditt bröllop. Denna sherwani är röd med tunga guldtrådshandbroderier överallt och är mycket invecklad. Den har långa ärmar och en kinesisk krage. Pyjamasen är i churidarstil. Matchande mojari’s ökar outfits storhet och du får ett snyggt utseende från din brud.

9. Vit Kurta -pyjamas med grå jacka:

Vit Kurta -pyjamas med grå jacka

Detta är en outfit som passar för politiker och nationella evenemang. Detta är en vit bomullskurta pyjamas som har ett tunt grått foder vid manschetterna och fästet. Kurta har en kinesisk krage och är helt knäppt framtill. Jackan är i ull med en överficka till vänster och två fickor nedåt. Den är ärmlös och har en kinesisk krage med härliga runda tygknappar framtill.

10. Blå Kurta pyjamas och lila brokadjacka:

Blå Kurta -pyjamas och lila brokadjacka

Låt oss nu titta på en bländande blå Punjabi kurta -pyjama med en exotisk lila jacka. Kurta och pyjamas är skräddarsydda av högklassigt konstmaterial som ger ett mycket rikt utseende. Jackan är av brokad siden och har härliga mangomotiv broderade på den. Broderiet är med lila tråd som ger jackan en dubbel färgton.

11. Blood Red Punjabi Kurta Pyjamas:

Blood Red Punjabi Kurta Pyjamas

Här är en ny Punjabi kurta pyjamastil för män. Den har ett graciöst och etniskt utseende. Tyget är mycket bekvämt eftersom det är av bomull. Kurta sys i en smal passform och har långa ärmar. Den har en mycket unik och klassisk halsstil och öppnas på sidan med enkla men härligt mörkröda knappar. Så klä dig för att döda med den rödbruna kurta -pyjamasen.

12. Cowl Style Kurta Pyjamas:

Cowl Style Kurta Pyjamas

Detta är en mycket trendig och trendgivande kurta pyjamasuppsättning. Kurta är svart av rayonmaterial medan pyjaman är churidarstilar av bomullssilke i benvit färg. Tyget är samlat i en kappstil och veckarna sys i sidan vilket ger ett fallande utseende. Halsen är kinesisk som sträcker sig in i en knäppning som är förstärkt med knappar.

13. Orange Silk Kurta Pyjamas för barn:

Orange Silk Kurta Pyjamas för barn

Låt din son rocka showen med denna lockande orange silke-bomull kurta pyjamaset. Den har en härlig ärmlös jacka som är prydd med härliga brokadmotiv och utsmyckade med gyllene knappar. Den har en fyrkantig ficka. Pyjamasen är en churidar med många samlingar under kurtaens kantlinje.

Bästa Punjabi Kurta -pyjamas för damer och tjejer:

14. Marinblå Kurta med Palazzo:

Marinblå Kurta med Palazzo

Denna marinblå kurta med palazzos är också vardags- och kontorsdräkt. Kurta har ärmar upp till armbågarna och fållen är krökt. Den har sidoslitsar som börjar från midjan. Kragen är skjortestil med en kort krok och ögonficka. Bär denna klänning till kontoret och du kommer säkert att få alla kollegor att bli gröna av svartsjuka.

15. Blå och gul Kurta -pyjamas:

Blå och gul Kurta pyjamas

Här är en typisk Punjabi kurta -pyjamas för kvinnor. Den har en modern design med en salwar i Patiala -stil. Kurta är kort och rak med vackert broderi på ok och fåll. Ärmarna är 3/4 och halsen är kinesisk krage med V-ringning. Kurta och pyjamas är av bomullsmaterial medan draperingen eller dupattaen är av chiffong.

16. White Kurta och Dhoti Pyjama med Long Koti:

White Kurta och Dhoti Pyjama med Long Koti

Detta är en vacker vit kurta -pyjamas som är ett utsökt slitage för tillfällen som Eid, förlovningar, mottagningar och fester. Satin kurta är av kort längd och broderad nära halsen. Halsen är enkel och rund. Jackan är lång och öppen med långa ärmar. Den har gyllene spetsrör och broderi på axeln och muddarna. Pyjamasen är enkel och i dhoti -stil.

17. Persikafärgad Punjabi Kurta -pyjamas:

Persika färgad Punjabi Kurta pyjamas

Här är en fantastisk persika-färgad Punjabi kurta pyjamas. Kurta är kort, rundhalsad och ärmlös. Den har svart trådbroderi på halsen och fållen. Salwar är också en hel Patiala med broderi. Dupatta är svart med en persikafärgad satinkant.

18. Orange och påfågelblå Kurta -pyjamas:

Orange och påfågelblå Kurta -pyjamas

Här är en designerbit av Punjabi kurta -pyjamaset för kvinnor. Salwar och dupatta är av orange färg medan kurta är påfågelblå. Kurta -designen är ny och trendig. Den har en V-fåll, båthals som går ner i en V-form och långa ärmar med en orange manschettkant. Dupatta och kurta är kraftigt broderade. Det är en iögonfallande outfit för förlovning, bröllop och mottagningar.

19. Black Brocade Silk Punjabi Kurta:

Black Brocade Silk Punjabi Kurta

Klä din ängel i denna härliga svarta vävda brokadesilke Punjabi kurta pyjamas. Fodermaterialet är en fuskcrepe som är mjuk på huden. Kurta är ärmlös. Det har också härligt applikationsarbete och stenverk som pryder det. Pyjaman är av beige färgat konstmaterial och dupatta är av nätet i beige färg.

20. Beige Art Silk Kurta Pyjamas:

Beige Art Silk Kurta Pyjamas

Gör dig redo att måla staden röd med denna härliga gyllene beige Punjabi kurta pyjama med en härlig röd dupatta. Kurta har en enkel bred båthals och långa ärmar. Det finns ett omfattande broderi som är besatt med paljetter på kurta. Högkvalitativ silketråd används för broderi vid hals och kant.

21. Lila Punjabi Kurta -pyjamas:

Lila Punjabi Kurta -pyjamas

Du kan nu klä din flicka med en underbar lila Punjabi kurta pyjamas. Kurta är trendig eftersom den är spagettistylad. Salwar är en fantastisk bit med Jaipuri -tryck. Det är en iögonfallande klänning för födelsedagsfester, Navratri-Garba-danser, skolprestationer etc..

22. Gul och rosa Kurta -pyjamas för små tjejer:

Gul och rosa Kurta -pyjamas för små tjejer

Din ängel ska se fantastisk ut som du för alla funktioner. Så här är en söt Punjabi kurta -pyjamas för din baby docka för att sätta eld på golvet. Kurta är slät gul med en härlig rosa kant med gula och gröna motiv. Salwar och dupatta har samma tryck. Dupatta är av chiffongmaterial och kantas med samma mönster som kurta.

23. Maroon Wedding Kurta Pajama Koti Set:

Maroon Wedding Kurta Pyjama Koti Set

Du kan nu glamma upp för det speciella tillfället med en mörk rödbrun Kurta -pyjama av speciellt sammetmaterial. Det är kraftigt broderat och utsmyckat med stenar, pärlor, Kundan och en mängd andra zardosimaterial. Huvudbonaden är vackert broderad med härliga känsliga mönster. Kurta är helärmad men broderad halvvägs ner.

24. Mörkrosa Kurta Pyjama Pakeezah Style:

Mörkrosa Kurta Pyjamas Pakeezah -stil

Detta är en underbar outfit för tillfällen som Eid, förlovningar, bröllop, mottagningar eller religiösa funktioner. Klänningen är tillverkad av supermjukt satinmaterial och dupattaen är gjord av fyllig chiffong. Det är tungt broderi på både dupatta och pyjamas. Pyjamasen är av pakeezah -stil där botten är utsvängd för att den ska se ut som en kjol.

25. Rosa Kurta Patiala pyjamas:

Rosa Kurta Patiala pyjamas

Din söta ängel kommer säkert att få massor av härliga komplimanger när hon bär den här klädseln. Klänningen är rosa och har en mandarinkrage med nyckelhål. Det finns tre knappar – gul, grön och rosa under nyckelhålet. Ärmarna på den korta kurta är 3/4 med en härlig färgglad rutig kant som också gränsar till fållen. Denna mycket bekväma klänning är gjord av bomullstyg. Outfiten är idealisk för fester, familjefunktioner, festligheter etc..

Punjabi kurta pyjamas har varit det vanligaste valet bland män och kvinnor eftersom det är mycket bekvämt att bära och lätt att flytta på. Numera kommer olika stilar och mönster med nya trendiga mönster. Punjabi kurta pyjamas online shopping i dille som, trendiga stilar dyker först upp online och går sedan ut för försäljning i butikerna.