Från bröllop till små sammankomster hemma, inget tillfälle är komplett utan att männen skryter med sina Kurta -pyjamas. En förlängning till denna trend är de ikoniska herrpyjamasdesignerna Kurta med jacka! Att lägga till en jacka omvandlar direkt en enkel Kurta till ett uttalande. Många inflytelserika personligheter som Mr Jawarharlal Nehru och Narendra Modi populariserade denna trend och inspirerade den yngre generationen att anamma traditionella kläder. Beroende på om det är en formell eller informell miljö kan du välja bland otaliga alternativ. Från lugnande pasteller till djärva fasta material och lekfulla tryck, det finns en för varje humör och tillfälle. I den här artikeln har vi sammanställt en del användbar information om val av kurta -pyjamas för herrar med jackor tillsammans med en katalog med 30 senaste modeller.

  • Kurta pyjamasdesigner med jacka för män:
  • Kurta pyjamasdesigner med jacka för kvinnor:

Hur man väljer rätt färgkombination för herr Kurta -pyjamas med jackor?

Kurta pyjamas med jackor är ganska mångsidig och erbjuder oändliga stylingmöjligheter. Men många människor gör fel med färgkombinationerna, vilket gör att de ser jazzy eller för vanliga ut. Lyckligtvis kan dessa tips rädda dig från att göra modefel i framtiden:

  • För dagsevenemang är ljusa färger som pasteller idealiska. De mjukar upp ditt övergripande utseende och ger ett sofistikerat utseende. Försök att blanda och matcha färger som rodnadrosa med beige eller blått med beige etc. Du kan till och med lägga till en svart eller brun jacka på en ljusfärgad kurta för längre evenemang.
  • Mörkare färger som svart, brun, rödbrun och marinblå är ganska standard. De passar nästan alla hudtoner och personligheter. Välj dessa varma färger för kvälls- och nattfester.
  • Investera i jackor med mångsidiga färger som off-white, mörkblå, rödbrun eller mörkgrön, som passar till många färger.
  • För familjeevenemang och sammankomster som involverar din nära krets, tveka inte att experimentera med djärvare färger. Välj nyanser som orange, rosa, ljusgult, rött, lila etc. Tona ner dem med en neutralfärgad pyjamas och en minimalistisk jacka.

Trendiga och snygga Kurta -pyjamasmönster med jacka för herrar:

Listan över fascinerande kläder för män får denna topp 30 kurta pyjamasdesign med en jacka. Dessa ger andra traditionella och iögonfallande utseende.

1. Party Wear Kurta Pyjamas:

Party Wear Kurta Pyjamas

Männen idag är engagerade i fester och bröllop idag. Så de vill se mer populära ut genom att ge en mer fin touch till kurta pyjamas. Du kan ge mer fin touch genom att bära en kurta pyjamas med en jacka för ett bröllop.

2. Punjabi Style Kurta Pyjamas:

Punjabi Style Kurta Pyjamas

Ett sexigare utseende skulle bestå av kurta pyjamas med jacka Punjabi -stil. Det skulle vara mer att räkna ut en bild av en riktig man som ger dem en desi -look. Den här kommer att vara ett bra val i färgkombination med jackmönster, prova detta med röda skor för din ceremoni eller funktioner.

3. Snygg jacquardjacka med Kurta:

Snygg Jacquardjacka med Kurta

Här kommer en ny typ av jacka för att ge ett enormt utseende. Gå till bilden och ta en titt på hur en snygg herrkurta -pyjama med jacka säkert skulle ge dig ett underbart utseende för bröllop och fester.

4. Kurta med Nehru -jacka:

Kurta med Nehru jacka

Kurta -pyjamas med Nehru -jacka påminner vår älskade Shri Jawaharlal Nehru, vars jackstil är känd fram till nu. Du kan bära vit kurta -pyjama med en Nehru -jacka som ger dig ett traditionellt utseende.

5. Bright Red Kurta:

Ljusröd Kurta

Den röda och svarta färgen hade alltid varit populär för att ha på sig kurta pyjamas, men om dessa ljusa färger bärs med en jacka skulle det verkligen ge en look som ingen behöver undkomma. Prova denna outfit för att fånga uppmärksamheten mitt i mängden.

6. Pathani Style Kurta:

Pathani Style Kurta

Pathani är den mest trötta kurta -pyjamanen tillsammans med en jacka. Pathanin längtar ner, vilket ger män ett mer attraktivt utseende, och om du går online hittar du pathani som toppar listan, men jag skulle säga att bära pathani kurta pyjamas och jacka.

7. Grön broderad Kurta:

Grön broderad Kurta

De broderade kurtorna är de som kan användas för alla festligheter. Den gröna etniken passar mer när det gäller att kurta har ett broderat sug efter Chikan. Du kan till och med bära den som en jacka, vilket ger den ett snyggt utseende att markera.

8. Traditionell Kurta med jacka:

En traditionell kurta med jacka

Här kommer igen listan över traditionella kurtor för att ge ett attraktivt utseende för er människor. Det är ett bättre val skulle vara en traditionell och broderad kurta längtan till knäna och bar med en jacka som matchar kurtas färg. Du kan se relevanta bilder.

9. Bright Light Orange Kurta:

Bright Light Orange Kurta

Dessa är några av de bästa kurta pyjamas med de mest attraktiva och fascinerande färger som används idag. Dessa färger ökar till och med ljusstyrkan i ditt ansikte och får män att se ljusare och gladare ut.

10. Vit randig kurta med jacka:

Vit randig kurta med jacka

Nu har vi en annan kurta pyjamasdesign för män att vara sexigare på fester, bröllop eller någon annanstans. Ditt utseende idag är viktigare också för karriärsynen. Den vita randiga jackan med den svarta jackan skulle verkligen ge dig skulle säkert beundras av andra. Så vit kurta-pyjama med en jacka kan du göra dig bekvämare.

11. Etnisk Beige Kurta:

Etnisk Beige Kurta

Dessa kurta -pyjamasdesigner förblir vanliga i en enda ljus färg vilket gör raden ”Helt enkelt det bästa sanna. Den beige designen kan bäras på hemmafunktioner eller på platser där du helt enkelt kan hitta det bästa. En jacka skulle ge en finare look till denna design.

12. Flamboyant Dori Kurta:

Flamboyant Dori Kurta

Stjärnorna i Bollywood bär främst den broderade flamboyanten Dori kurta. Det är ganska dyrt men har ett klassiskt utseende jämfört med andra mönster. En svart kurta -pyjama med en jacka i en flamboyant Dori -look skulle vara det bästa valet för denna stil.

13. Utsökt broderad jacka med Kurta:

Utsökt broderad jacka med Kurta

Ett utsökt utseende är traditionellt det bästa i kurta pyjamas med en broderad jacka för att ge ett snyggt utseende. Dessa är främst kurta pyjamas för ett bröllop och kan till och med bäras i små funktioner för att vara mer etniska och coola.

14. Silke Nehru -jacka med Kurta:

Nehru -jacka i siden med Kurta

Detta är en kurta-pyjamasbit från uppsättningar Nehru-jackor med en sidenjacka som ger ett attraktivt utseende av siden över kurta. En krämbotten, gyllene kurta och gul sidenjacka skulle vara det bästa valet för denna kollektion. Så för varje samling, välj alltid det bästa valet som passar dig bäst.

15. Nehru -jacka med kinesisk krage:

Kinesisk krage Nehru jacka

Den kinesiska kragen hänvisar till kragen som täcker din hals. Nehrujacka i kinesisk krage -look verkar vara mer patetisk med kurta -pyjamasen idag. Det finns många mönster för kurta pyjamas, och detta är en av dem. Du kan bära kurta -pyjamas med en Nehru -jacka för ett bröllop för ett mer överraskande utseende av evenemanget.

16. Blue Silk Kurta& Pyjamas med tryckt Koti:

Blue Silk Kurta & amp; Pyjamas med tryckt Koti

Detta är en utsökt kurta med en Koti -design för män. Kurta och pyjamas är gjorda av dupionsilke skräddarsytt med en Punjabi -touch. Kurta är långärmad med jackmaterialet sytt i ärmsluten. Kurta är vackert utformad med en Nehru-krage och en härlig ficka med den blå dupion-sidenduken för showen. Det kan åtföljas av härliga mojarier för att ge en kunglig look.

17. Golden Kurta med Blue Koti:

Golden Kurta med Blue Koti

Detta är en hisnande kurta pyjama med Koti för män. Den guldfärgade kurtin med pyjamas är täckt med en vacker blå Koti med ett gyllene tryck. Materialet som används är silke och kan endast kemtvättas. Det här ser ut som en perfekt outfit att bära för ceremonier som sangeet.

18. Cream Silk Kurta Pyjama och Koti för Wedding Cream Designer Gardin:

Cream Silk Kurta Pyjama och Koti för Wedding Cream Designer Curtain

Detta är en alldeles magisk sidenkurta och pyjamas med Koti för män. Koti är av tryckt gräddfärgat nyanssilke. Den är ärmlös med en kinesisk krage. Fästet är helt knäppt. En enkel men underbar uppsättning som är glamorös för bröllop. Pyjamanen är Patiala -utformad för att ge den ett rikt utseende. Du kan bära brunfärgade vanliga mojaris- eller läderskor för det perfekta utseendet.

19. Senap Kurta Set med Koti och Drape:

Senap Kurta Set Med Koti och Drape

Här är en fantastisk designer Senapsfärgad kurta med en tryckt Koti och en drapering. Kurta är av krossat chanderimaterial med hög krage och knappar framtill. Den är parad med elfenbensfärgade pyjamas som är smala. Koti är av råsilke och har blommigt folietryck. Klänningens strålkastarljus är den senapsfärgade draperingen som lyfter fram klänningen.

20. Vit Kurta -pyjamasuppsättning med broderad Koti:

Vit Kurta pyjamas med broderad Koti

Här är en vit kurta -pyjama med Koti. Den vita färgen indikerar att du är en fredsälskande person. Pyjaman är patani -stil. Koti är höftlängd med invecklat broderiarbete. Den har en Nehru -krage och är ärmlös. Koti har bara en knappfäste och öppnas i en V-form upp och ner. För en komplett look, använd mojaris. Koti presenterar en modig stil.

21. Rosa Kurta -pyjamas med blå Koti:

Rosa Kurta -pyjamas med blå Koti

En subtilt utseende Rosa Kurta och pyjamas med Blue Koti är en trevlig ensemble för ett bröllop som matchar den bättre glamorösa klädseln på din bättre hälft. Den blå Koti har en Nehru jacka utseende med en ficka. Kurta är av omslagsstil för en liten modern touch. Bär en enkel rosa pyjamas som matchar och mojaris på fötterna för att sopa din brud från hennes fötter.

22. Vit Kurta -pyjamas med Koti:

Vit Kurta -pyjamas med Koti

Detta är en helt trendig vit kurta -pyjama med Koti för män. Det är en trevlig festkläderensemble. Kurta och pyjamas är gjorda av rått sidenmaterial. Den rosa Koti är i Nehru -stil. Den livfulla rosa Koti har rosa knappar och en fyrkantig ficka. Pyjaman är i Patiala -stil, medan kurta har långa ärmar som kan skjutas till armbågarna vilket ger en macho -look.

23. Dubbelbroderad spetsgardin:

Dubbelbroderad spetsridå

Varför ska bara vuxna testa mode? Här är en klassisk pjäs för din son vars outfit kommer att få andra mammor att känna sig avundsjuka på dig. En kungblå pyjamas i dhoti -stil med en härlig kant och beige råsilke ger din prins ett charmigt utseende. Till påfyllning, en blå färgad Koti med guld- och blå zigzagmönster prydda med gyllene knappar och på fötterna gyllene mojaris.

Vackra mönster av Kurta pyjamas med jacka för damer i mode:

Låt oss titta på den bästa och trendiga kurta -pyjamasen med jackor för kvinnor.

1. Persika Anarkali Kurta med svart broderad Koti:

Persika Anarkali Kurta med svart broderad Koti

Detta är en slående kombination av en persika Anarkali Kurta med en lång svart broderad Koti. Koti är vackert handbroderad med gyllene tråd. Den har en rund hals som böjer sig till en fyrkantig när den når knäppningen. Placket är knäppt halvvägs ner med härliga stora runda gyllene knappar.

2. Rosa Kurti -pyjamasuppsättning med grå lång Koti:

Rosa Kurti -pyjamasuppsättning med grå lång Koti

Den här är en härlig rosa Kurti med pyjamas av georgetmaterial. Den har ganska självfärgat broderi runt den älsklingstilade halsen. Kurta, liksom den långa Koti, är långärmade. Den gråa långa Koti är broderad med härliga rosa rosor med siden. Den öppna Koti är också kantad längs fram- och ärmändarna med gyllene spetsar och rosa satinbandband.

3. Grön och lila med mångfärgad Koti:

Grön och lila med mångfärgad Koti

Denna Kurta -pyjamas med Koti är en vacker och en underbar daglig klädsel. Det ger en söt och chirpy look till bäraren. Kurta är grön med 3/4 ärmar och en A-linje silhuett. Halsen är enkel och rund. Hemlinjen är kantad med en dubbel satinbandkant och ärmarna har en kantlinje i satinband. Koti är kort och är utsmyckad med broderi med flerfärgad siden.

4. Gråblå Koti Style Kurta:

Gråblå Koti Style Kurta

En underbar och graciös grå lång kurta med en blå Koti är säkert den perfekta att ha på sig till fester. Den här klänningen har ett fängslande utseende på grund av det vackra broderiet på kostymen. Koti är utsmyckad med broderigänga. Hela uppsättningen är gjord av material som – toppen är faux georgette -tyget, för insidan och botten används santonmaterialet och dupatta är av nazmin -tyg.

5. Mörkblå Kurti med Banglori Koti:

Mörkblå Kurti med Banglori Koti

Här är en utsökt lång kurti av georgetmaterial av mörkblå färg och har en ganska bred guldfärgad spets som gränsar till fållen. Koti är en guldfärgad Banglori -stil och öppnas med en hög hals. Underbara handbroderade blommönster med blå färg och gyllene blad förskönar Koti. Koti har långa ärmar med mörkblå rör i ändarna. Bär den, och ditt utseende ska vara det mest fängslande i mängden.

6. Svart Kurta Pyjama och Koti Set:

Svart Kurta Pyjama och Koti Set

En fantastisk svart rak kurti av knälång och pyjamas i palazzostil tillverkad, speciellt för svarta älskare. Kurtin har en enkel rund hals med halva ärmar. Denna outfit är kombinerad med en ärmlös kort Koti med fjädrar broderade överallt med silverfärgad gyllene tråd.

7. Rosa Kurta Pyjama och Koti Set:

Rosa Kurta -pyjamas och Koti -set

Detta är en babyrosa kurta-, pyjamas- och Koti -uppsättning, som kvinnor i alla åldrar säkert kommer att bli som. Kurta är enkel och klänning formad med rund hals och korta ärmar. Koti är dock tryckt med guldfärgade skal och kantad med en gyllene färg och med guldfärgade pärlor. Denna koti ger klänningen glans. Kurta och pyjamas, liksom Koti, kan vara av chiffong- eller sidenmaterial så att det svajar när du rör dig.

Kurta pyjamas, som vi alla vet, hade alltid varit bäst. Det inkuperar många mönster i det, oavsett om det är broderat eller något annat. I de 30 bästa designerna som nämns kan du välja den bästa designen och valet som passar din personlighet. Få denna stil i ett mönster av breda sorter samling med jacka; du kommer säkert att få bra kommentarer om ditt outfitval.