I dag er det vanskelig å finne motebevisste kvinner som ikke har kurti som favorittantrekk i sin garderobe. De som er interessert i å bruke den enkle og letteste kolleksjonen, går for slike antrekk.

Beste Kurta -design i grønn farge:

Her er noen Top 9 Green Shaded Kurti- og kurta -design,

1. Cotton Flex broderi grønn Kurti:

Cotton Flex Broderi Grønn Kurti

Her kan du se kroppen til kurtien er beige i fargen, men ermene og en fremhevende del av den er i den slående grønne nyansen. Denne grønne kurti -designen passer veldig godt til grønne leggings og passer for kvinner i alle aldre.

2. Bomullstrykt grønn Kurti:

Bomullstrykt grønn Kurti

Hvis du vil være trendy, kan du gå med denne grønne Kurti -designen, som er full av ermer. Halsen på kurti er av krage og fremhevet med både lyse og mørke nyanser av grønt. Snittene på denne kurtien vil passende hjelpe deg med å vise frem og forbedre kurvene.

3. Golden Lace preget trykt grønn Kurti:

Golden Lace preget trykt grønn Kurti

Du kan se fantastisk og nydelig ut denne sesongen ved å bruke denne mørkegrønne kurtien. Den er preget med den gylne blonder og er trykt med miniatyrene av de gylne blomstene over den. Den er perfekt for fritidsklær.

4. Trykt og brodert Casual Short Kurti:

Trykt og brodert Casual Short Kurti

Velkommen til denne lysegrønne kurtien med broderiet med den gylne tråden som fremhever skjønnheten. Den har også flere blomsterdesigner i mørkegrønn trådbroderi over hele materialet. Denne Parrot Green Kurti er ren silkebomull og hører under kategorien korte kurtis.

5. Collar Neck Plain Green Kurti:

Krage Hals Vanlig Grønn Kurti

Ta tak i denne nye trendy kolleksjonen av flaskegrønn Kurti som er helt ren og består av bare knappeapplikasjon på forsiden. Den har tre fjerde ermer og har en halsringet hals. Og den har også forskjellige slisser og kutt for å beskrive enkelheten.

6. Lukket hals bomullsgrønn Kurti:

Lukket hals Bomull Grønn Kurti

Utforsk skjønnheten i denne sjøgrønne kurtien som er for moderne og stilig. Den har ingen trykte design på den, og den er helt ren, noe som får den til å se stilig og elegant ut. Æren for den slående skjønnheten i dette lange antrekket går lett til de særegne kurvene og kuttene til denne kurtien.

7. Georgette Mehandi Green Kurti:

Georgette Mehandi Green Kurti

Ta et blikk på denne vakre mehndi -grønne fargen kurti som er fullt dekket av halsdesign. Den har fulle ermer, og denne designerkurten har to applikasjoner med broderi blomsterdesign. Du trenger ikke ekstra tilbehør for å forbedre skjønnheten din hvis du velger denne unike stilige designkurtien.

8. Mørkegrønn Brocade Kurta for menn:

Mørk grønn brokade kurta for menn

Her kommer den nyeste samlingen av mørkegrønn kurta -design for menn, laget av rå silke. Denne kurta har sin matchende pyjamas og skjønnheten er at den er helt ren design. Den har få broderitråder som halsdesign. Den passer perfekt til alle tradisjonelle og seremonielle anledninger.

9. Bomull Formell slitasje Kurta for menn:

Cotton Formal Wear Kurta for menn

Ta tak i denne formelle klærne for herres grønne kurta -pyjama, som har en moderne grønn nyanse. Materialet består av full bomull og er av en lang kurta. Denne papegøyegrønne kurta passer perfekt for enhver anledning til å bli sammen blant venner og familiemedlemmer.

Få beundringsverdige blikk overalt hver gang du kan gå iført denne samlingen av grønne skyggelagte kurtas og kurtis. Disse ferdige plaggene med kurti er passende dekorert med forskjellige mønstre for å få det fengende utseendet.