Indisk klädsel är mycket intressant och får en man att se smart ut. Kurta pyjamas är en trendig outfit som kan bäras för formella tillfällen och bara avslappnat. Försök att få tag på ett av dessa par och du kommer säkert att få huvudet att vända. Oavsett om det är någon festival eller bröllopsceremoni, är kurta -pyjaman den viktiga klädsel som ska bäras av män. Bomullsmaterial gör plagget mer andningsbart och detta är perfekt för de indiska väderförhållandena.

Snygga bomulls Kurta pyjamasdesigner för herrar i trend:

Kolla in denna topp 9 bomullskurta pyjamas.

1. Formell pyjamas i bomull:

Formell pyjamas i bomull

Denna formella bomullskurta pyjamas är den perfekta klädseln för en funktion eller ceremoni. Den indiska klädseln är gjord av ren bomull som är vit i färgen. Vitt anses vara bra för somrar och för speciella tillfällen. Du kan välja kurta med fickorna i vardera änden.

2. Broderad hals Kurta pyjamas:

Broderad hals Kurta pyjamas

Detta är en cool bomullskurta pyjamas för en man som är broderad vid halsen. Genom att uppmärksamma nacken gör denna kurta ett djärvt intryck. Broderiet är känsligt och unikt för indiska hantverkare.

3. Tunn bomull Kurta pyjamas:

Tunn bomull Kurta pyjamas

Välj denna blå pyjamas i ren bomull som är tunn för det varma och fuktiga vädret. Pyjamas- och kurta -setet kan också vara i kontrasterande färger. Den blå och vita kombinationen är ett perfekt val. Dessa kommer att gå bra på somrarna och kan vara både avslappnade och formella.

4. Kortärmad Kurta -pyjamas:

Kortärmad Kurta -pyjamas

Här är en fin vit bomullskurta pyjamas som har en kort ärm istället för de traditionella långa ärmarna. Dessa är bra för vardagligt slitage. Du kan få kurta sydd på ett strukturerat sätt så att du kan se elegant ut.

5. Front Open Kurta Pyjamas:

Fram Öppen Kurta Pyjamas

Prova denna fashionabla öppna vita kurta -pyjamas för män. Denna kurta har öppna öppna knappar som är perfekta för en formell look. Ärmarna slutar i knappar också. Det här ser väldigt trendigt och framgångsrikt ut.

6. Frontbroderad Kurta:

Frontbroderad Kurta

Om du vill ha något snyggt till din fest kan du prova denna kurta pyjamas i svart bomull. Kurta är tillverkad av ren bomull och accentueras med vitt broderi. Designen börjar vid halslinjen och sträcker sig upp till midjan på framsidan.

7. Traditionell bomull Kurta pyjamas:

Traditionell bomulls Kurta pyjamas

Du kan alltid ha en uppsättning traditionell bomullskurta pyjamas som formell klädsel. Den traditionella uppsättningen kommer också att ha en dupatta tillsammans med den. Detta bärs över höger axel och är vanligtvis mycket enkelt. Just den här är nätad och har tofsar i ändarna.

8. Tryckt bomull Kurta pyjamas:

Tryckt bomull Kurta pyjamas

Håll utkik efter dessa härliga tryckta bomullskurta -pyjamas som kommer i trendiga tryck. Den på bilden har trycket av ordet ‘Om’ som är ett traditionellt ord. Du kan ha utskrifterna i indisk stil som gör det mycket bra för vardagligt slitage.

9. Framficka Kurta:

Framficka Kurta

Välj denna fantastiska bomullsvita kurta -pyjamas för en man som är välbyggd. Denna kurta har framfickor som gör att den ser väldigt sexig ut. Kurta -pyjaman tillverkad av ren bomull ger utseendet på ett strukturerat och välsytt plagg. Du kan ha kurta -pyjaman i olika färger som pasteller.

Bomullskurta pyjamas är underbar indisk klädsel som ser bra ut på alla män. Den långa kurta ger längd till personen och det strukturerade plagget får dem att se snyggare ut. Du kan välja mellan vita och andra färger som passar ditt tillfälle.