Kurta pyjamas är inte en ny modestil men designer kurta pyjamas för män är den senaste trenden för indiska män att klä ut sig i etniskt slitage och njuta av ett förlovnings-/bröllopsfest eller något annat festligt tillfälle. Både informella och formella mönster av kurta, beroende på tyget eller broderiet eller designen är populära för funktioner, vare sig det är en festival eller ett bröllopstillfälle eller en cocktailfest.

Modern och stilig festklädsel Kurta Pyjamas för herrar i trend:

Låt oss titta på den bästa kurta -pyjamasen för festkläder för män.

1. Festlig festoutfit:

Festlig festoutfit

Denna attraktiva kombinationsruta innehåller rika mörklila färger med slim fit dupion -sidenkurta med mandarinkrage och långa ärmar. Vit churidar är skräddarsydd av samma tyg i vit färg och kurta har de vita rören på ärmarna och krage kanterna. Se ditt bästa ut i denna trendiga kurta pyjamas festdräkt och få huvudet att vända.

2. Etnisk Jamboree Wear:

Etnisk Jamboree Wear

Se ditt glamorösa bästa ut i en kurta pyjamasuppsättning i guldfärgad sidenblandning. Normal passform, långärmad kurta och pyjamas med dragsko. Den här festklädseln kurta pyjamas ser underbar ut när den bärs med självmönstrad flerfärgad Nehru -jacka med Mao -krage, potlieknappar och besomfickor. Den passar bäst för alla formella och festliga tillfällen.

3. Konventionell festklänning:

Konventionell festklänning

Denna konventionella kurta pyjamas festdräkt är det bästa valet om du vill ha en avslappnad etnisk look. Den tunna passformen, långärmad kurta med mandarinkrage och matchande churidarpyjama är tillverkad av tyg i bomullsblandning och passar att bära för avslappnade och festliga tillfällen. Se ditt bästa ut oavsett vilket tillfälle du deltar i och få huvudet att vända.

4. Designer Celebration Costume:

Designer Celebration Costume

Bomulls- och satinfestklädsel kurta pyjamas med jacka har kungblå bomulls satinkappa draperad kurta med vit churidar av bomullssilkeblandning kompletteras med en krämväst. Denna råa sidenjacka har fantastiskt Dori -broderi med knappknappar framtill och kinesisk krage. Den här designersatsen passar att bära för bröllop och avancerade fester.

5. Royal Wedding Party Outfit:

Royal Wedding Party Outfit

Jacquardvävning på marinblå Benarasi silkesbrokad kurta är utformad med siden av trådtråd på knappens stängning fram och Mao -krage och är komplett med fickor i sidorna. Churidar i matchande konstmatchning med brokadarbete har dragsko. Denna fantastiska kurta -pyjama för bröllopsfest är idealisk för Diwali, Eid -festivaler också.

6. Cocktailfestdräkt:

Cocktailfestdräkt

En handbroderad tussar georgette kurta med guld dubka, aari och zardozi broderi i vinstockar, blommor och rådjur motiv på den främre knappen stängning, manschetter och runt mandarin krage. Matchande pyjamas med dragsko är gjord av bomullsblandat tyg. Denna party wear kurta pyjamas för herrar är perfekt för kvällsfester, förlovning/sangeet -funktioner.

7. Födelsedagsfestkläder:

Födelsedagsfest slitage

Denna khaki och guldtonade knälängd, rak, normal passform, kurta med sidoslitsar, långa ärmar och Mao-krage är kantad med spetsar. Denna kombination är komplett med khaki guldfärgade churidarpyjamas. Denna festklädsel kurta pyjamas är perfekt för familjefunktioner, sangeet/förlovningsfester.

8. Manjha -festkläder:

Manjha Festkläder

Enkel A-linje, fint avskalade tryckta män kurta i rikt guldgult är sytt av Dupion art silke. Denna snygga kurta levereras med kinesisk krage, knapp på framsidan och två sidor med fickor. Pyjamasen är också skräddarsydd i vitt konstsilke. Denna kurta pyjamas för äktenskapsfest är perfekt för festliga evenemang, sangeet/ förlovningsfester.

9. Walima Party Outfit:

Walima Party Outfit

Denna uppsättning är smal passform; knälängdskurta i rosa färg och vit churidar är tillverkad av Dupion-siden. Denna fantastiska kurta är kraftigt broderad runt halsen, runt mandarinkrage samt frontpanelen och kanterna på ärmarna. Denna kurta pyjamas för bröllopsfest är idealisk för att skapa intryck i bröllopsfester.

Denna populära etniska klädsel har sitt ursprung från indiska subkontinenten. Varianter av kurta är skräddarsydda från olika typer av tyger och designers har gett en twist i mode genom att uppmärksamma mäns traditionella kläder.