Den stekande solen på somrarna kräver bekväma kläder så att din hud kan andas och känna sig fräsch oavsett om du är inomhus eller ute i den heta solen. Kurtis är ett av de bästa valen för kvinnor på somrarna, för de är blåsiga och lätta att hantera när de gör vardagliga sysslor..

Senaste samlingen av Kurtis för sommaren:

Låt oss ta en titt på våra topp 9 senaste sommarkurter för att hjälpa dig hitta rätt Kurti för dig under den varma säsongen.

1. Flared Short Kurti:

Flared Short Kurti

Denna kurti för sommarens kurtisamling är som ett friskt luft. Färgerna som används och flared stil ger sommarvibbar och är superbekväma. Kombinera den med denim eller leggings för att slutföra sommarklädden. Den här är den bästa för regelbunden användning för kvinnor.

2. Ärmlös bomullskurti:

Ärmlös bomull Kurti

Eftersom sommaren handlar om levande färger och komfort, är denna kurti ett utmärkt alternativ för somrar för att hålla dig fräsch hela dagen. Kombinera den med leggings och matchande örhängen. Om kvinnor utsätts för svettproblem mer under sommarsäsongen kan de använda denna kurti för regelbunden, denna helt ärmlösa för att hjälpa till att andas huden ordentligt.

3. Ikat Kurti -klänning:

Ikat Kurti klänning

Att gå utomhus under sommarsäsongen kräver bekväma kläder, och denna designer kurtis för sommaren hjälper dig att uppnå utseendet. Matcha den med stövlar och ett par klumpiga smycken. Denna orangefärgade kurti är känd bland unga flickor eller kvinnor; detta är bäst för alla resor eller beach time party.

4. A-Line Long Kurti:

A-Line Long Kurti

Ljusa och ljusa färger dominerar sommarfärger, så du har en lång kurti för att du ska känna dig bekväm även i den heta solen. Detta är perfekt för avslappnade tillfällen. Detta är ren bomullsmaterial gjord kurti ger komfort under säsongen.

5. Blommigtryckt bomullskurti:

Blommigtryckt bomullskurti

Vackra blommönster pryder dessa underbara sommarkläder som ger stilmål på sommaren. Dessa sommarkurtor är perfekta för kontorskläder och avslappnade evenemang. Om du är hemma hela dagen, då är det här blommönstret kurti ett bra val att ha på sig på sommaren.

6. Khaadi Formal Kurti:

Khaadi Formell Kurti

Detta lugna vackra utseende är utmärkt för somrar. De enkla men eleganta sommarbomullskurtisarna är perfekta för dagligt bruk. Kombinera den med matchande leggings och örhängen. Detta är ett mjukt material gjord kurti och hjälper till att undvika mer svettning på sommaren.

7. Randig rak Kurti:

Randig rak Kurti

Ränder är ett måste i sommarkläder, och denna kurti handlar om ren stil och komfort samtidigt. Med ett par klackar och smala byxor kan du komplettera hela looken. Under varma säsonger pågår tjejer eller kvinnor mestadels med frågan om komfortkläder; denna kurti är alltid det bästa valet för dem.

8. Tunika bomull Kurti:

Tunika Bomull Kurti

Dessa löst sittande och superbekväma bomullskurtor för sommaren kan välja vardagligt slitage. Dessa kan enkelt kombineras med ett par jeans och kolha puris. Du kan också använda dessa sommar -kurta -mönster för alla utflyktsplaner. dessa är de bästa för den varma säsongen som en strandklädsel.

9. Chanderi Kurti:

Chanderi Kurti

Denna sommar kurti design i chanderi ger blåsiga vibbar och något du kan tänka på i din sommar garderob. Broderiet som görs vid gränserna förbättrar hela utseendet.

I sommar, håll det snyggt och bekvämt samtidigt med kurtis från vår samling och låt ditt stilspel förbli starkt även i den varma solen. Glöm inte heller att hålla dig återfuktad och applicera en klick solskyddsmedel när du är ute.