Långa kurtis är den senaste modetrenden. Kombinera dessa långa kurtisar med vackra leggings. Välj leggings som passar din kurtis. Det finns ett brett utbud av kurtas och leggings tillgängliga online. Inkludera dessa i din kollektion och förbättra din modekänsla. Här är några kurtisar med leggings,

Olika långa kurtisar med leggings för kvinnor:

Välj bland de 9 bästa kurtisarna med leggings,

1. Svart Kurti med animaliskt tryck:

Svart Kurti med animaliskt tryck

Denna vackra svarta långa Kurti med leggings är lämplig för vardagligt slitage. De svarta långa kurti -leggingsna med djurmönster för ärmar och kanterna ger den ett fint etniskt utseende. Den har tre fjärde ärmar och är gjord av viskosmaterial. Den har en V -ringning och de svarta leggingsen ökar dess modevärde.

2. Casual Printed Women’s Kurti (blå):

Casual Printed Kurti för kvinnor (blå)

En härlig blå kurti med vita leggings. Den har tre fjärde ärmar och en båthals. Den blå kurtin som har ljusblå detaljer ser väldigt trendig ut. Det är ett perfekt vardagskläder. Den är gjord av bomull och ser väldigt bekväm och mjuk ut.

3. Blommigtryck Kvinnors A-linje Kurta:

Blommotryck A-linje Kurta för kvinnor

En flerfärgad kurta med märkeshalsband. Den har tre fjärde ärmar och har djärva blommotryck på den. Det här ser väldigt avslappnat och modernt ut. Det är en A line kurta med utsvängd botten. Kombinera det med ett par snygga leggings och detta ökar din nåd. Bäst lämpad för fester.

4. Magenta tryckt Kurta:

Magenta tryckt Kurta

En vacker magenta kurta som ser väldigt traditionell ut. Den har tre fjärde ärmar och en söt hjärtformad form. De vackra etniska utskrifterna tillför kurtin skönhet. Senaps leggings passar bra. Den kan bäras som fritidskläder och för kontor.

5. Blåttryckt Kurti:

Blåttryckt Kurti

En blå tryckt kurti ser helt cool ut för alla tillfälliga tillfällen. Denna är gjord av rayon och har tre fjärde ärmar. Den har en mandarinkrage. Den har en fin knappslå. Den tryckta detaljen på kurti ger ett snyggt utseende. Materialet är mjukt och lätt att underhålla. Kombinera den med blå leggings

6. Gröntryckt Kurta:

Gröntryckt Kurta

En ljusgrön kurta med vita leggings. Den är idealisk för vardagligt slitage. Den gröna tryckta långa kurten och leggings får andra att bli gröna av avund. Lägg till detta i din samling. Den är gjord av bomull och har tre fjärde ärmar. Bindningsdetaljen i nacken ser så snygg ut.

7. Beige tryckt Kurta:

Beige Tryckt Kurta

En härlig kurta av viskosmaterial. Den har tre fjärde ärmar och den tryckta kurtin ser så snygg ut. Den beige färgen ger kurta en etnisk känsla. Det vackra påfågeltrycket av kurta ger en etnisk twist. Kombinera den med svarta leggings. Gör dig redo att rocka festen.

8. Grön Solid Kurta:

Grön Solid Kurta

En suverän grön kurti med tre fjärde ärmar. Den har upprullningsbara ärmar. Den röda kombinationen med den gröna kurtin bidrar till skönheten. Den har en båthals. Den är gjord av crepe och materialet är mycket mjukt och lätt. Denna långa kurta med leggings är lämplig för vardagligt slitage. Kombinera den med röda leggings.

9. Rosa broderad kurta:

Rosa broderad Kurta

Denna charmiga rosa broderade långa kurti och leggings är lämplig för alla avslappnade evenemang. Den ärmlösa kurtin ser väldigt snygg ut. Broderiarbetet på kurtin är vackert. Kombinera den med vita leggings. Den är gjord av rayon och är lätt att underhålla.

Dessa långa kurtisar med leggings är lämpliga för vardagskläder, kontorsdräkt, fester och sociala sammankomster. Ha en fin samling av dessa fashionabla kurtis och stoltsera med dem med stil.