Kurta råkar vara en väsentlig del av en kvinnas dagliga klädsel. De är mångsidiga eftersom de kan mixas och bäras med jeans, kjolar, patialas, salwars och leggings. Det finns många mönster och mönster på marknaden som du kan välja mellan. En Kurti med en intressant halsdesign kan förändra ditt utseende och skapa stor effekt.

Kurti halsdesigner

En kurta är komplett med stil när du gör en underbar halsdesign för den. De listade halsdesignerna ger dig ett brett utbud att välja mellan. Här är några variationer i halsdesignerna som hjälper dig att välja rätt för ditt material och, naturligtvis, tillfället. Så gör dig redo att få massor av komplimanger för ditt underbara val av halsringning.

Senaste Kurti -halsmönster med ny trend och stil:

Här visar de 25 bästa Kurti -halsmodellkatalogerna med bilder kurta -halsdesigner för kvinnor.

1. Boat Neck Kurta Design:

Boat Neck Kurta Design

Här, som antyds av namnet, är dessa kurta krage hals mönster formade som en båt. Det liknar en U-formad urringning; den har dock ett mindre snitt och får din axel att se bredare ut. Dessa Kurti -halsmönster är bra för kvinnor med alla ansiktsformer och mest lämpliga för kvinnor med små byststorlekar. Det är dock inte idealiskt lämpligt för dem som har breda axlar eller korta halsar.

KÖP BÅTHALSKURTIS

2. Sweet Heart Neck Kurta Design:

Sweet Heart Neck Kurta Design

Eftersom halsen ser ut som toppen av ett hjärta kallas det en Sweet Heart Neckline. Denna typ av Kurti -halsstil passar alla kvinnor – vare sig det är form, storlek och kroppstyp. Den är idealisk för kvinnor med en liten eller stor bystlinje. När kvinnor med en liten bystlinje bär denna typ av halsringning, verkar det mer kurvigt.

KÖP SWEETHEART HALSKURTIS

3. Fyrkantiga halsdesigner för Kurtis:

Fyrkantiga halsdesigner för Kurtis

Dessa är vackra halsdesigner för Kurtis, som förlänger en kort hals och smalnar axlarna. Axeln tenderar att se bredare ut. Kvinnor som har ett fyrkantigt ansikte bör undvika denna typ av halsringning. Denna halsringning komplimangerar kvinnor med päronformade kroppar. Fyrkantiga halsfodrade kurtor passar bra med palazzobyxor.

KÖP KVADRAT HALSKURTIS

4. V -halsdesign för Kurtis:

V -halsdesign för Kurtis

Denna kurti -halsmodell är “V” -formad. Längden kan skilja sig från ett kort ”V” till ett störande ”V”. Det störande ”V” skapar ett mycket vällustigt utseende. Här verkar nacken lite längre, och det skapar också en bantningseffekt. Denna typ av halsringning ser bra ut på personer med en liten hals och ett runt eller fyrkantigt ansikte. ”V” -ringning passar en person med båda – en liten eller stor byststorlek. Personer med ett långt ansikte bör undvika denna halsringning.

KÖP V HALSKURTIS

5. Scoop Neckline Kurta Design:

Scoop Neckline Kurta Design

En urringning är inget annat än en djup “U” -formad halsringning. Halsen har en full kurva som är djup och har en stor bredd. Den passar personer med smala axlar och även personer med en liten byst. Det ser också bra ut för personer med kort nacke eller långt ansikte. Om du har en smal personlighet eller har ett smalt ansikte, bör du undvika denna typ av halsringning för Kurtis.

KÖP SKOPPHALSKURTIS

6. Nyckelhåls urringning Kurta Design:

Nyckelhålsringning Kurta Design

Nyckelhålet i ett lås inspirerar namnet eftersom det bildar ett liknande mönster. Detta mönster har ett hål nära kragen. Det är en mycket distinkt stil och väljs ofta också. Halsen möts i mitten och bildar ett hål strax under kragen. Denna stil är unik, och all uppmärksamhet är inriktad på halsen. Denna design med framhals för Kurti är ett perfekt val för kvinnor med ömma halsar.

KÖP KEYHOLE HALSKURTIS

7. Halsdesigner för Kurtis med krage:

Halsdesigner för Kurtis med krage

I allmänhet är en halsringning populär med skjortor och jackor. Trenden med att ha en halsringning för kurtas är dock på modet. Dessa urringningar är lämpliga för tunga personer. De kan bäras med korta Kurtis och Patiala eller Dhoti salwars.

KÖP KRAGSHALSKURTIS

8. Off Shoulder Neckline Kurta Design:

Off Shoulder Neckline Kurta Design

Detta är en bra halsringning för kvinnor i alla former och storlekar. Det passar dock bäst kvinnor med en medelbyggd och genomsnittlig byststorlek. Om du tenderar att ha tunga armar, använd en stal eller sjal för att täcka dina armar. Om du gillar att gå utanför till festen med en hög profil uttalande, kan du prova den här för ditt val.

KÖP AV SKULDERKURTIS

9. Halter Neck Kurta Design:

Halter Neck Kurta Design

Detta är en mycket elegant halsringning. Den är utformad för att visa upp axlarna. De möts på baksidan av axeln med hjälp av remmar knutna i nacken. Du kan välja mellan att täcka ryggen helt eller halvvägs. Dupatta bör undvikas med denna halsringning eftersom det förstör showen. Bind håret i en bulle eller en fransk knut för att förstärka elegansen.

KÖP HALTER HALSKURTIS

10. Cowl Kurti Neck Designs:

Cowl Kurti Neck Designs

Tidigare kom det bara tröjor med en halsringning. Under en period har denna typ av halsringning också utvecklats i kurtas. Det finns extra tyg draperat runt halsen, som fästs på klänningen. Det ser ut som en halsduk runt halsen. Detta är mycket lämpligt för kvinnor med stora byster eftersom draperierna täcker bysten. Det går bra för småbystade kvinnor eftersom det ger volym. Använd bara örhängen eftersom halsen inte behöver bäras.

KÖP COWL NECK KURTIS

11. Kurti -design med hög hals:

Kurti -design med hög hals

Kurta i design med hög hals och rygg är ganska trendig eftersom de ger ett sofistikerat utseende. Det ger en västerländsk touch till kurta och passar bra under officiella möten och sammankomster. Du kan sy en långhalsad kurta med slitsar upp till midjan och ha på dig jeans också.

KÖP HÖGHALSKURTIS

12. Design med rund hals för Kurti:

Design med rund hals för Kurti

En vanlig halsringning är den runda halsen. Den här har dock en liten slits som följs av en rad knappar. Det är vardagskläder och används ofta av kontorsbesökare eftersom det är väldigt enkelt men rikt på utseende.

KÖP RUND HALSKURTIS

13. Angrakha ärmlös Kurti Neck Designs:

Angrakha ärmlösa Kurti -halsdesigner

Den här är en perfekt pjäs för att rocka modevärlden. Kurta har en överlappande urringning som skryter med din feminist. Det ser väldigt bra ut med tvåtonade färger och har ett trollbindande utseende. Det är vardagskläder, och flickor som går på college älskar att bära det som bekvämt och trendigt. Kvinnor med kraftig bystlinje bör undvika denna halsringning.

KÖP ANGRAKHA SLEEVELESS KURTIS

14. Asymmetrisk urringning Kurta Design:

Asymmetrisk urringning Kurta Design

KÖP NU

Den asymmetriska urringningen är mycket på modet nuförtiden, särskilt med designerbitar. Du kan ha många variationer och kombinationer av många mönster till en halsringning. Du kan också ha olika kombinationer av broderi, knapparbete, lapptäcke etc. Men det skulle hjälpa om du var noga med att inte överdriva kombinationerna på ett stycke. Man måste vara försiktig när man väljer designen eftersom den ska komplettera din byststorlek. Välj en design som passar bäst på materialet.

15. Peter Pan Kurti Neck Designs:

Peter Pan Kurti Halsdesigner

KÖP NU

Dessa är de bästa halsdesignerna för Kurtis, som ger dig ett delikat och petit utseende. Den har en platt krage med rundade kanter. Det är en typisk västerländsk kurti -design, så man måste undvika att bära den med en salwar eller en dupatta. Halsband behöver inte bäras eftersom halsringningen kan förlora sin charm. Bär den och du får de fantastiska söta 16 utseendena.

16. Sidnyckelhål Kurta Design:

Sidnyckelhål Kurta Design

KÖP NU

Detta är en utsökt kombination av en båthals- och nyckelhalsring för Kurtis. Denna designs unika nyckelhål är åt ena sidan, antingen vänster eller höger, så bekvämt för bäraren. Hela halsen och nyckelhålet kan kantas med broderi eller Kundan -arbete enligt klänningsmaterialets mönstrade Neck Line Kurta Design:

17. Kurta -design med en axelhals:

One Shoulder Neck Kurta Desig

KÖP NU

Denna typ av halsringning lämnar ena axeln bar. Det tenderar att framträda axlar och nyckelben. Du kan bära urskiljbara halsband för att visa upp sin skönhet. Kvinnor med bred axel bör undvika denna typ av halsringning. Det ger en vacker look till denna outfit; du kommer att få bra kommentarer, visst.

18. Pentagon Neckline Kurta Design:

Pentagon Neckline Kurta Design

Detta är en djup, femkantad halsringning. Du kan kombinera en mandarinkrage som löper in i en femkantad halsringning eller behålla en enkel – båda har ett elegant utseende. Denna halsringning ser fantastisk ut med en dupatta. Kvinnor med en liten bystlinje bör undvika femkantskanten eftersom det får dem att se platta ut.

19. Queen Anne V Neck Designs För Kurtis:

Queen Anne V Neck Designs For Kurtis

Det är en mycket populär halsringning för brudklänningar. Det tenderar dock att visa klyvning. Den kan ha en Pentagon eller en djup V -ringning. En person som bär denna typ av halsringning bör vara extra försiktig med den typ av innerkläder du väljer. Denna Queen Anne -halsring tenderar att dra uppmärksamhet mot överkroppen.

20. Bertha Collar Kurta Neck Design:

Bertha Collar Kurta Neck Design

Bertha Collar var framträdande under den viktorianska perioden och återupplivades på 1940 -talet. Det är en bred, rund krage som bärs med låg halsringning. I allmänhet är materialet som används för Bertha Collar spets. Numera används hårda tyger som jute eller khadi som bas. Du kan prova denna krage med din Anarkali och kombinera den med spets leggings. Detta är en perfekt halsringning för tunga klänningar som bärs för bröllop och mottagningar.

21. Hög halsringning med spets Kurta -design:

Hög halsringning med spets Kurta -design

Dessa Kurti -halsdesigner med spetsar användes i allmänhet under vintrarna för att vada bort kylan, men det har blivit en hit bland vanliga kläder. En hög halsringning med snörning tenderar att få dig att se mycket yngre ut och naturligtvis snygg. Använd två kontrasterande färger för att ge ett slående utseende.

22. Collared Scoop Salwar Kurta Neck Designs:

Halsband med krage, Salwar Kurta

Den här är en mycket snygg kombination av en mandarinkrage och en djup U-ringning. Mandarinkrage finns på nästan alla etniska klänningar, Kurtis och salwar -kostymer. Denna typ av halsringning är lämplig för kvinnor med breda axlar. Det är vardagskläder och passar även för kontorskläder. De bästa tillbehören som passar denna halsdesign för Kurti är ett delikat halsband med ett hänge och långa örhängen.

23. Stängd urringning Kurta Design:

Stängd halsringning Kurta Design

Den här slutna halsen Kurti är knäppt upptill och ser inspirerad ut från Herrens kurta. Du kan lägga till lite glamourös touch genom att lägga till broderi, paljetter eller knappar i nacken eller vara enkel genom att hålla det enkelt. En perfekt vardagsklädsel och även underbart kontorsdräkt för damer.

24. Crew Neckline Kurta Design:

Crew Neckline Kurta Design

En T-shirt halsringning inspirerar denna typ av halsringning. Den ligger väldigt nära halsen, precis som en T-shirt. Denna halsringning kan prydas med Kundan- och zardozi -arbete, eller till och med vanligt broderiarbete kommer att se vackert ut. Och den indo-västerländska kurta kommer att se fantastisk ut med denna halsringning och en perfekt stil för kvinnor med långa, smala halsar. Använd dupatta på ena sidan för att undvika att dölja halsen.

25. Runda korta Kurti -halsdesigner:

Runda korta Kurti -halsdesigner

Runda vanliga kurtihalsdesigner är ett av de vanligaste halsmönstren. Det är bara en enkel kurva – antingen djup eller ytlig. Denna universella halsringning ser bra ut på alla typer av kvinnor – vare sig det är ansiktssnitt eller kroppsstruktur. I allmänhet är det runda kurta-halsmönstret fodrat med pipande kontrasterande färger om klänningen är tvåfärgad. Det följs ibland av en knäppning med broderi eller bara vanliga knappar.

Halsdesignen på din kurta är en grundläggande del som är synlig. Man bör vara försiktig när man väljer mönstret som matchar båda – materialet och din personlighet. Om du väljer rätt design får du dig att se vackrare ut. Det finns en mängd olika halsdesigner, som är en blandning av traditionella och moderna stilar. Du kan överväga en mandarin eller en V-ringad kontorsdräkt; du kan också välja en kurta med krage. Så fortsätt och mixa och matcha, skapa din egen stil och var din egen fashionista. Varje kurta kan ha en annan halsdesign som ser enkel eller komplex ut. Halsdesignen gör stor skillnad för hela plagget. Du kan ha halsband, djupa halsar, båthalsar, etc..