India er et mangfoldig land, og kulturen og strukturen i regionen endres hver hundre kilometer. Kulturelt mangfold manifesterer seg på mange måter, men den mest synlige formen er i klær. Kurta pyjamas var den foretrukne formen for påkledning for menn i mange århundrer før vi enstemmig bestemte oss for å la oss påvirke av den vestlige klesstilen. Imidlertid gjør kurta pyjamas et comeback for sent. Hver region i India har sin egen versjon av tradisjonell slitasje, og en slik tradisjonell slitasje er bengalsk kurta -pyjamas.

Stilig og tradisjonell bengalsk Kurta -pyjamas for herrer i mote:

Prøv denne 9 beste bengalske kurta -pyjamasen som sikkert vil fange oppmerksomheten.

1. Silk Cotton Mustard Kurta med sideåpning:

Sennep Kurta i bomullsside med åpning i siden

Dette er gylden gul kurta med broderiarbeid på kropp og nakke er bare tingen for å sette tonen for et bryllup, sosial funksjon eller samling. Denne kurta er utstyrt med sideåpning og snøring som gir sjarmen til dette vakre antrekket. Kombiner denne vakre kurta med en dhoti i bengalsk stil for å gjøre den til et komplett ensemble.

2. Shantiniketan Style Kantha Work Kurta:

Shantiniketan style kantha work kurta

Kantha quilting er prosessen med å legge klær sammen og binde dem i forskjellige varianter med en enkel søm. En bengalsk kurta -design i kantha -stil er det perfekte antrekket for enhver form for sosial funksjon. Kombiner denne kurta med en dhoti i bengalsk stil eller jodhpurs eller churidar for å fullføre antrekket.

3. Tussar Silk Kurta:

Tussar Silk Kurta

En bengalsk kurta for menn fra Tussar silke er perfekt som hverdagsbruk eller til en spesiell anledning. Tussar kurtas er tilgjengelig i forskjellige fargemønstre. Kombiner den med en pyjamas av samme eller kontrastfarge for å få den perfekte effekten.

4. Batik Print Kurta:

Batik Print Kurta:

Batiktrykk og bengal er synonymer til hverandre. En batik -print kurta er et must i garderoben til hver bengalsk mann. Bruk denne kurta med batiktrykk med en uformell churidar eller bukse for å fullføre utseendet. En batik kurta er perfekt for enhver uformell kveld eller sammen.

5. Trykt Dupion Silk Dhoti Kurta:

Trykt Dupion Silk Dhoti Kurta

En trykt dupion Bengali dhoti kurta er perfekt for enhver uformell fest. En trykt kurta er perfekt for enhver anledning, og en dhoti -bukse er trendy, men gir fortsatt et tradisjonelt utseende. Trykte kurtas er tilgjengelige i forskjellige utskrifter og farger.

6. Motivmønster Kurta:

Motivmønster kurta

Et motivmønster er en idé eller et bilde eller et mønster i et gjentatt format. Et motivmønster kurta er det riktige antrekket for en puja eller samling. En mann som kan bære et motiv bengalsk kurta er en trygg mann. Få tilbehør med trendy jeans, en churidar, en dhoti salwar eller en tradisjonell bengalsk dhoti for det rette utseendet.

7. Khadi Silk Kurta med Dhoti:

Khadi Silk Kurta med Dhoti

En khadi silkekurta med dhoti er påkledning for bengalsk dhoti kurta til bryllup. En khadi silkekurta i gull eller fersken med en gyllen slette eller brodert dhoti er på jakt etter de fleste bengalske brudgomene. Enkelte antrekk er klassiske av en grunn og går aldri av moten.

8. Dogri Kurta:

Dogri kurta

Dogri kurtas er et fantastisk valg. Den kan kombineres med salwars, jodhpurs eller uformelle bukser. Disse kurtasene er brede i hoftene og åpne på brystet. De er også tilgjengelige i vanlige mønstre med broderi.

9. Lin Kurta:

Lin kurta

Lin kurta er sesongens rampelys. Tilgjengelig i forskjellige farger, tekstur og mønstre, de kan kombineres med alle typer salwar, dhoti -bunner, churidar -bukser eller til og med jeans. En kort eller full lengde lin kurta er aldri et feil valg.

Farger og mønstre er generelt begrenset for menn. Imidlertid er det mange alternativer tilgjengelig i dag innen bengalsk stil kurta og bunnslitasje å velge mellom. Velg og flaunt en av den bengalske kurta -pyjamasen som du enkelt kan bære og skille deg ut med den.