Tradisjonelle klær er en viktig del av hver indianers garderobe. Kurta -pyjamas med forskjellige typer vester / Nehru -jakke / Koti / Bundi er sjelen til indisk slitasje. Bruk av denne etniske kombinasjonen gir deg et forfriskende utseende. Eksperimenter med ditt utseende og din stil med jakker av forskjellige fargetoner og stoff, og skryt av stilen din under festligheter som Diwali, puja og andre arrangementer.

Siste Kurta -pyjamas med vevdesign for herrer i bryllup:

Topp 9 Kurta -pyjamas med vest hjelper deg med å begrense søket etter stilig, men samtidig etnisk slitasje,

1. Sensasjonell Orange Desi-Aandaaz:

Sensasjonell oransje desi-aandaaz

Denne stilige kombinasjonen av kurta -pyjamas og vest er ideell for festlige anledninger. Den egendesignede Nehru-jakken i silke er fullfôret og har to lommer foran og en mandarinkrage. Churidar har et linning med snøring. Oransje kurta med normal passform med slisser i siden og fulle ermer har innsatte sidelommer og rund hals.

2. Banarasi Babu Desi Libas:

Banarasi Babu Desi Libas

Eksklusiv kombinasjon menns kurta vest og pyjamas til festlige anledninger. Lange ermer kurta med sideslisser, rund hals og churidar er sydd av 100% håndlaget Banarasi vanlig vevd, skarp silke. Maroon gulldesignvest med to besom lommer foran og Nehru krage, over silkekurta, gir deg et eksklusivt rikt, særegent utseende i enhver formell samling.

3. Nawabi Desi-andaaz:

Nawabi desi-andaaz

Tiltalende mono blå kunst silke kurta med brokade kanter lange ermer og gullfarget art silke churidar pyjamas med snøring. Denne drakten komplimenteres ytterligere med gylden og blå brokadearbeid Nehru -jakke med innsatte lommer. Denne vesten med kurta pyjamas pakistansk er perfekt for Eid, Diwali eller forlovelsesseremonien til din bror, søster eller venn.

4. Blue Desi Hues Style:

Blå desi nyanser stil

Denne kurta-pyjamasen for menn med vest inkluderer en selvtrykt, knust silkegrå blå kurta med fulle ermer og mandarinhalsbånd. Churidar er laget av blandet silke med snøring. Jakken får deg til å stå stilig fra hverandre, 3 knappelukninger, pasningslommer og mandarinkrage. Bær den fantastiske stilen din for enhver spesiell anledning som ser spektakulær ut.

5. Black Addiction Desi Pehnava:

Svart avhengighet desi pehnava

Kjærligheten til svart kurta -pyjamas med midjejakke definerer din elektrifiserende tilstedeværelse under enhver samling. Svart A-line kurta i silkeblanding med rett nederkant, sideslisser og lange ermer og svart churidar med snøring. Svart selvdesignet vest med mandarinhalsbånd forsterker ytterligere det fantastiske utseendet til å bli livet til en elitesamling.

6. Glød med Gold Desi Style:

Glød med Gold Desi Style

Denne kombinasjonen av herre kurta vest og pyjamas sett inneholder gull polyester blanding A-linje kurta med lange ermer, rund hals og ventilert kant og churidar av samme stoff. Teksturert Nehru-jakke med jacquard-vevd design er unikt designet med korte knapper og mandarinkrage. Denne gullforbindelsen ville definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet, komplimenter fra gjester.

7. Princely Angrakha Style:

Hovedsakelig angrakha -stil

Denne drakten inkluderer dupion vanlig knelang kurta med ermer i full lengde, sideslisser og rund hals. Churidar er også produsert av samme klut. Dette settet har en unik marinebrokade med broderi i angrakha -stil, Bundi / vest med potlieknapper på klaffen. Denne særegne jakkestilen vil absolutt forbedre din tilstedeværelse.

8. Regal Elegance Desi Poshak:

Regal Elegance Desi Poshak

Den upåklagelige hvite kurta-pyjamasen med veske projiserer din selvtillit, din bestrebelse på perfeksjon. Denne dyktige, godt skreddersydde reversible halvjakken med mandarinkrage er laget av 100% linstoff og kommer i svarte og grå farger. Settet har også hvit kurta og churidar sydd av bomullsstoff. Dette vil spare plass mens du reiser.

9. Blush Pink Desi Libas:

Blush rosa desi libas

Denne rosa kombinasjonen består av en slank passform med lyst trykk, motiver, mandarinkrage og knappelukking foran. Du kan slå den sammen med en slank, blandet, silkerosa, langermet kurta og hvit churidar. Denne kurta -pyjamas med midje vil gi deg et kult og behagelig utseende for enhver festlig begivenhet rundt tåren.

Mote er en forlengelse, så vel som en refleksjon av din personlighet. Vår indiske tradisjonelle slitasje, kurta -pyjamas med vester, blir en klar kleskode for festlige sesonger, så vel som enhver annen begivenhet som feires i venn- eller familiekretsen. Til og med vestlendingene eller turister som besøker India elsker å ta dem med seg tilbake.