Mynt er den vanligste ingrediensen i de fleste ansiktspakninger, ansiktsvasker, sjampo og til og med balsam. Mynteblader for ansiktsglød er et godt alternativ, siden det har fantastiske terapeutiske egenskaper. Det kan være en veldig god healer av myggstikk, akne, hudormer, brunfarge og også tørr hud. Den har også en avkjølende effekt.

Mint Leaves Face Pack for fet og kviser hud

Ting du trenger:

Mynteblader, kjent som Pudina, gjør underverker når de brukes alene. De kan også blandes med rosenvann som behandling for kviser. Mintblader juice med havregryn er en utmerket skrubbe og eksfolierer veldig godt. For å lage en mynte ansiktspakke for kviser, legg til myntejuice til multanimitti og tomatjuice, da det reduserer kviser og merker.

Fremstillingsmetode:

Du kan bare male noen blader av mynte og presse ut saften og påføre ansiktet ditt, og deretter blande myntejuice med en spiseskje havregryn. Hvis du vil ha en pakke med kviser og kviser, bland myntesaft med en spiseskje multanimitti og tomatjuice.

Applikasjon:

Påfør myntejuice eller pakningene som gitt ovenfor regelmessig om natten. Dette vil fjerne alt skitt og etterlate et rent og klart ansikt.

Hvordan lage og bruke Mint Face Pack:

Følgende ansiktspakker foreslås som er enkle å lage, og ingrediensene er alle tilgjengelige hjemme selv. Derfor tar det ikke mye tid, og du trenger ikke å ta avtaler i salongen og bruke ublu for å få et klart og rent ansikt.

1. Basic Mint Face Pack:

Basic Mint Face Pack

Ting du trenger:

Til den grunnleggende, mynte ansiktsmasken trenger du ½ kopp agurk, ferskvann og ¼ kopp finhakkede mynteblader.

Fremstillingsmetode:

Etter vask agurken kutt den i biter og mos dem godt i en mikser. Sil den godt gjennom silen, kast saften og bruk den faste delen. Ta en panne med litt ferskvann. Tilsett agurkens faste deler og varm den over den langsomme brannen. Tilsett de hakkede myntebladene og fortsett å røre. Fjern fra gassbrenneren og la den avkjøles.

Applikasjon:

Påfør på den avkjølte blandingen over ansiktet og halsen. Masser forsiktig med fingertuppene mens du sprer blandingen over ansiktet og halsen. Ikke påfør nær øynene. La masken stå i ca 15-20 minutter. Vask av med kaldt vann og tørk med et mykt, rent håndkle.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Denne ansiktsmasken kan brukes en gang i uken for å fjerne ansiktet fra skitt som er dypt inne i porene. Det tørker også opp kviser og letter arrene.

Hvorfor dette fungerer / fordeler:

Mint er et veldig effektivt stoff mot akne. Den har vitamin A som hjelper til med å kontrollere overdreven oljeproduksjon fra kjertlene under huden, som er hovedårsaken til akne.

2. Fullers jord, yoghurt og mynte:

Fullers jord, yoghurt og mynte

Fullers jord eller multanimitti, yoghurt og mynte når det blandes sammen som vil bli en veldig god mynte ansiktsmaske for akne problemer.

Ting du trenger:

Ingredienser til denne ansiktsmasken er – 1 spiseskje Fullers Earth (vanligvis kjent som multanimitti), jeg teskje myntepulver eller knuste mynteblader og 1 ss yoghurt uten smak.

Fremstillingsmetode:

I en bolle blandes Fullers jord, mynteblader og yoghurt godt. La det trekke godt i ca 30 minutter. Bland det grundig til du får en fin, glatt pasta.

Applikasjon:

Spred myntepastaen for ansikt og hals, og hold området rundt øyet fritt. Masser forsiktig med fingertuppene mens du sprer pastaen. La pastaen stå på og slapp av i ca 15-20 minutter. Vask den av med lunkent vann. Skyll litt kaldt vann etter det. Tørk til slutt med et håndkle eller silkepapir.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Bruk denne mint ansiktspakken for rettferdighet to ganger i uken i en måned, eller bruk den til ansiktet ditt blir klart for alle flekker og arr. Deretter kan du bruke den en gang i uken.

Hvorfor dette fungerer / fordeler:

Mint behandler fantastisk hudsykdommer som kviser, kviser. Dette er en veldig god mynte ansiktspakke for fet hud.

3. Tulsi, Neem og Mint Face Pack:

Tulsi, Neem og Mint Face Pack

Personer med alvorlig akne trenger ikke bekymre seg nå. Ansiktspakken med tulsi, neem og mynte er som en kraftig og sterk kur mot alvorlig kviser.

Ting du trenger:

Ingrediensene er veldig vanlig i hver husholdning – tulsi -blader, mynteblader og neemblader.

Fremstillingsmetode:

Bland godt tulsi, mynte og neemblader ved hjelp av mørtel og støter. Gjør det til en glatt pasta. Tilsett en spiseskje ostemasse til denne blandingen og bland godt.

Applikasjon:

Påfør massen i ansiktet og la den stå på i omtrent en halv time. Vask av med kaldt vann.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Denne pakken kan brukes ofte, kanskje daglig, i begynnelsen, for å fjerne alvorlig akne, deretter etterfulgt av en gang i uken for å forhindre at de vises igjen.

Hvorfor dette fungerer / fordeler:

Neem Leaves har fantastiske antibakterielle egenskaper og helbreder infeksjoner, brannskader eller hudproblemer veldig raskt. Det ødelegger faktisk bakteriene som er årsaken til infeksjonene. Holy Basil eller Tulsi Leaves hjelper til med å kurere hudlidelser – internt og eksternt.

4. Mint Face Pack for tørr hud:

Mint Face Pack for tørr hud

Dette er virkelig en utrolig myntpakke for tørr hud. Dette er også en utmerket drink for å redusere mørke ringer under øynene.

Ting du trenger:

Ingrediensene i denne pudina ansiktsmasken er mynteblader, yoghurt og kjernemelk – lett tilgjengelig i hvert hus.

Fremstillingsmetode:

Bland godt 1 ss kjernemelk, 1 ss yoghurt og noen mynteblader til en fin pasta.

Applikasjon:

Påfør mynteblader ansiktsmaske jevnt over ansikt og hals. Denne limen kan også påføres under øynene for å redusere mørke ringer. Fortsett og slapp av i 15-20 minutter. Vask deretter av med vanlig vann.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Denne ansiktspakken kan brukes daglig før du legger deg. Det fjerner tørrheten og etterlater huden myk og glatt.

Hvorfor dette fungerer / fordeler:

Både yoghurt og kjernemelk er gode fuktighetskremer som hjelper til med å gjøre den tørre huden glatt og silkeaktig.

5. Mynteblader & Rose vann:

Mint Leaves & amp; Rose vann

Mynteblader er effektive for å fjerne flekker – grunnen er at den inneholder salisylsyre. Derfor er det funnet i mange ansiktsvasker og kremer.

Ting du trenger:

Du trenger bare mynteblader og rosevann.

Fremstillingsmetode:

Mal myntebladene og noen dråper rosevann til en glatt pasta.

Applikasjon:

Påfør hele ansiktet, massér forsiktig i en sirkulær bevegelse. Hold den i omtrent ti minutter og vask den med vanlig vann. Du kan også la den stå over natten for best resultat.

Hvor ofte bør du gjøre dette:

Denne pakken kan brukes daglig før du legger deg. Du kan la den stå en stund eller til og med over natten etter behov.

Hvorfor dette fungerer / fordeler:

Mint er nyttig for å redusere flekker og arr forårsaket av kviser og kviser. Rose vann er også en naturlig astringent som reduserer akne. Det etterlater huden fuktig og hydrert.

Mynteblader er fylt med mange fordeler som hjelper til med å redusere alvorlig kviser, kviser. De er også veldig nyttige for å kjøle og hydrere huden. De bidrar til å redusere brunfargen. Enkel hjemmelaget urtemynte ansiktsmaske vil holde huden din frisk og feilfri.