Ikke vær bekymret i det hele tatt for kvise. Kviser er vanlig blant tenåringer. En akneutbrudd oppstår på grunn av betennelse i oljekjertlene i huden og hårsekkene. Å kurere kviser er en prosess, ikke en to-dagers affære. Kviser er forårsaket av overaktive oljekjertler som tetter porene.

Kviser og kviser er naturlig forekommende koker på huden din, hovedsakelig i ansiktet ditt der toksinene og smusset som samles opp daglig, forårsaker at reaksjonen hovner opp eller blir rød. Det er hormonelle endringer og pubertet som kan klandres for de stygge røde utslettene. Uansett er kvise for alltid uønsket, spesielt rett før en spesiell anledning. I denne artikkelen får vi derfor noen av de raskeste måtene å bli kvitt akne innen 2 dager.

Hvordan fjerne kvisemerker på 2 dager naturlig

Du kan få kviser i ansiktet, brystet, ryggen, skuldrene og til og med baken. Det er mange måter du kan fjerne kviser på to dager. Lurer på hvordan du fjerner kviser og kviser på to dager.

De beste måtene å fjerne kviser og kviser på to dager:

Nedenfor nevner vi 15 forskjellige klassiske og beste behandlingsmetoder for å fjerne kviser og kviser eller mørke flekker på 2 dager på en naturlig måte uten å få bivirkninger.

1. Isbiter:

Hvordan fjerne kviser og kvisemerker på 2 dager

Is vil hjelpe til med å redusere størrelsen på porene ved å trekke sammen blodårene under huden. Hvis din kviser er sår, må den også hjelpe til med å lindre smerten. Smør isbiter til øm akne. Masser en isbit over akneen i ansiktet ditt, mens du venter på at området blir nummen. La ansiktet ditt være uten hjelp i påvente av at det er varmt igjen.

2. Tannkrem:

Prøv tannkrem på spørsmålet ditt om hvordan du fjerner kvisermerker på 2 dager. Tannkrem involverer blant annet silika som er tørkemiddelet du oppdager i poser med storfekjøtt. Uten tvil kan tannkrem bidra til å tørke av kvise om natten og redusere den i størrelse, selv om det ikke er en vinnende måte å rengjøre huden din på.

Hvordan fjerne kviser og kvisemerker på 2 dager

3. Fuktighetsgivende:

Hvordan fjerne kviser og kvisemerker på 2 dager

Hold huden fuktig. Vanen du er i ferd med å skape kan forårsake tørking, hovedsakelig til stedet der lesjonen dukker opp. Via et rengjøringsmiddel med fuktighetskrem montert, eller en oljefri fuktighetskrem, vil forsegle fuktighet i huden din, pluss unngå tørking og flassing. Produkter som inneholder ingredienser som urea, glyserin pluss alfa -hydroksysyrer absorberer vann fra luften og holder huden fuktig.

4. Unngå å berøre:

Bare ikke rør det! Oljene fra hendene pluss bakterier fra gjenstander som ligner på en mobiltelefon pluss treningsutstyr kan forårsake rødhet og stoppe kvisene fra å bli kvitt raskt. Å plukke pluss lesninger vil forverre utseendet på huden din, og dessuten forsinke kvisene dine fra å gro. Dette kan trolig være den raskeste måten å fjerne kvisemerker umiddelbart.

5. Eksfoliering:

Hvordan fjerne kviser og kvisemerker på 2 dager

Peeling huden din. Gjør det til en vane å eksfoliere gjennom en akne -skrubb hver uke, bokstavelig talt hver uke. Eksfoliering er ikke annet enn å tørke forsiktig av det øverste laget av døde hudceller som akkumuleres på epidermis, rydde veien for et fint nytt lag med levende, akne-fri hud. Når du har vasket ansiktet med en mild eksfoliant, må du passe på å ikke gni for hardt.

6. honning:

Hvordan fjerne kviser og kvisemerker på 2 dager

Utover å være velsmakende, er honning et naturlig antibiotikum som gjør det ideelt for helbredelse pluss reduserende kviser. Som en ekstra bonus hjelper den klebrigheten til å fjerne overflødig smuss pluss urenheter fra huden din. Du kan bruke honning ved å bygge en enkel maske. For å gjøre dette, bland 2 spiseskjeer av den gyldne eliksiren med en teskje kanel, og smør det i ansiktet ditt. La blandingen stivne i omtrent ti minutter før du vasker den med varmt vann.

7. Klor – Svømming:

Ta en dukkert. Hvis du villig har et basseng, kan du prøve å svømme. Klor er kjent for å tørke huden din. Det er gode nyheter for å bli kvitt kviser. Bare vær sikker på å fukte resten av huden din ordentlig pluss at håret ditt skal stoppe skade.

Slik fjerner du mørke flekker fra ansiktet innen 2 dager

8. Bananskall:

Slik fjerner du flekker fra ansiktet på 2 dager

Bananskall er nyttig for behandling av insekt pluss myggstikk, dessuten kan det være nyttig for å redusere størrelsen på noen kviser. Masser bananskallet forsiktig over det berørte området. Prøv også å legge bananskallet med en skvett salt, en teskje eddik pluss en spiseskje lønnesirup i blenderen. Smør på ansiktet pluss permisjon i 7 minutter. Rengjør med ansiktsvask og tørk.

9. Aspirinpasta:

Slik fjerner du mørke flekker fra ansiktet innen 2 dager

Pulver en aspirintablett pluss tilsett tilstrekkelig vann til å lage en pasta. Påfør et aspirinpasta jevnt på kvisen (e) med en Q-tip, og dekk den helt til. La tørke. Aspirin er enda en antiinflammatorisk; å bygge den vil hjelpe hudkampen ved siden av betennelse, noe som gjør kvise merker mindre synlige. La aspirinpastaen slåss mot kvise i løpet av natten.

10. Gurkemeie og grammelpasta:

Slik fjerner du mørke flekker fra ansiktet innen 2 dager

Gurkemeie har vært et populært krydder som er mye brukt i mange indiske retter for å indusere smaken i retten. Imidlertid er det ikke mange som er klar over de medisinske egenskapene som gurkemeie besitter. Slik fjerner du kvisemerker på 2 dager.

  • Gurkemeie i pulverform blandet i kjølt melk og grammel reduserer ikke bare rødheten med sin antiinflammatoriske egenskap, men reduserer også akne bakterier og reduserer det over natten.
  • La blandingen stå over natten, og i tilfelle du glemte å påføre natten, la den tørke i 20 minutter

11. Baking Soda Applicator:

Hvordan fjerne kviser og kvisemerker på 2 dager

Natron er nok et mirakelprodukt som undrer seg over huden din, spesielt ved utslett, betennelser og akne. De medisinske egenskapene til natron gjør det til en passende komponent for å bekjempe akne over natten, og muligens forsvinne innen to enkle dager. Bare ta bakepulver i en vannløsning, vanninnholdet er mer. En tykk pasta og påføring på punkt vil umiddelbart redusere størrelsen og rødheten på kvise og vil trolig være løsningen for hvordan du fjerner kviseflekker fra ansiktet på 2 dager.

12. Vicks Vapo Rub To The Rescue:

Vicks Vapo Rub for å fjerne kviser og kvisemerker på 2 dager

Vaporub som ofte brukes for overbelastet bryst eller rennende nese er faktisk en fin måte å håndtere kviser på raskest mulig måte. Vaporub er konsentrert og sterk, noe som gjør den til en passende komponent for tett overbelastning. Den mytefriske lukten virker umiddelbart som de avkjølende krystallene beroliger kvisen som reduserer rødheten. I løpet av to dager vil du se at din akne tørker ut.

13. Kanelkur:

Hvordan fjerne kviser og kvisemerker på 2 dager

Kanel, nok en gang brukt mye til smakstilsetning av retter, er enda en ingrediens som kan få kvisen din til å forsvinne i løpet av to enkle dager. Slik fjerner du kviser på 2 dager med kanel. For dette trenger du

  • Malet eller pulverisert kanel, honning og rosevann.
  • Lag en tykk pasta av den og påfør den på de berørte stedene.

Hold det over natten etter dukking på området. Vask av med kaldt vann om morgenen.

Hvordan fjerne kviser og kvisemerker på 2 dager

14. Hot Mint Steam:

Hvordan fjerne kviser og kvisemerker på 2 dager

Hvordan fjerne kviser naturlig på 2 dager uten å bli rotete med aktuelle applikatorer og behandlinger? Bruk dampterapien der dampen åpner tilstoppede porer og tvinger ut skitt og giftstoffer som samler seg under, og får akne til å redusere. Bruk eventuelt mynteolje eller tea tree olje i dampskålen for ekstra hjelp.

15. Eplecidereddik:

Hvordan fjerne kviser og kvisemerker på 2 dager

Eplecidereddik er kjent for både sine alkaliske og sure egenskaper. Blandingen av de to fungerer derfor som en ypperlig akne -fjerner. Du lurer sikkert på hvordan du kan bli kvitt kviser på 2 dager ved hjelp av eplecidereddik.

  • I en liten bolle bruker du konsentrert eplecidereddik og vann for å fortynne oppløsningen før du bruker en bomull for å dyppe og duppe på akne flekkene.
  • La det stå over natten og vask det av neste morgen.

Du kan se umiddelbare resultater rett etter påføring.

I denne artikkelen har vi valgt noen av de beste hjemmekoselige produktene som alltid er tilgjengelige i og i nærheten av omgivelsene dine. Akne eller kviser kan knuses helt i begynnelsen med disse fulle bevismetodene som lar deg behandle kvisen din innen to netter, slik at du kan lage tid til arrangementet med en feilfri hud.