Att skicka iväg ditt barn till lägret är ingen lätt uppgift. Således packar föräldrar alltid frenetiskt för dem. Förutom den typiska listan över alla campingutrustningar finns det vissa andra kosttillskott som kan hjälpa ditt barn att känna sig närmare hemmet eller närmare dig. Denna artikel presenterar de nio bästa campingtillbehören som du helt enkelt måste skicka med ditt barn.

En påse rena toalettartiklar:

campingtillbehör

En av de viktigaste campingtillbehören är toalettartiklar. Du vill inte att ditt barn ska vara strandat i skogen utan tandborste eller kroppstvål. Så packa ditt barns toalettartiklar med största försiktighet. Du kan till och med ha lite kul och lägga till kroppstvålfärg eller en tandborste som spelar musik och så vidare för att pigga upp ditt barn lite.

Mediciner:

Varje barn har sitt eget speciella behov av mediciner. Så om ditt barn har någon speciell allergi, packa en påse med läkemedel för just dessa behov. Packa andra läkemedel som du känner kan komma till nytta också. det är inget fel i att vara alltför försiktig.

Tält:

Den viktigaste campingutrustningen är tältet. Många läger tillhandahåller sina egna tält medan du i många andra ska bära dina egna tält. Se till att du köper ditt barn ett robust tält i canvas och bekväma sovsäckar. Du kan till och med vara lite sentimental och lämna över ditt eget tält från dina campingdagar.

Schweizisk armékniv:

De flesta barn som skickas iväg för att slå läger i skogen är tillräckligt gamla för att hantera schweiziska arméknivar. Om så är fallet, glöm inte att skicka en med dem. Schweiziska arméknivar är en stor hjälp för att överleva vildmarken. De hjälper dig att slutföra ett antal uppgifter. Dessutom kommer de andra barnen att bära en så att det kommer att få ditt barn att må bättre av att ha en på sin person också.

Lägg till på mode:

Se till att du inte packar lumpiga kläder bara för att ditt barn ska tälta. Ja han eller hon kommer förmodligen att få mycket lera på sina kläder men fashionabla kläder får dem att känna sig bättre rustade när de befinner sig omgiven av en mängd okända barn som de ska bli vän med.

Källor till underhållning:

Medan lägret troligen kommer att ta hand om ditt barns underhållning, kan packning i några saker hjälpa honom att knyta snabbare med de andra barnen. Det finns också en liten chans att ditt barn kan bli sjukt och tillbringa mycket tid i sitt tält. Han kommer att kräva dessa underhållningskällor då. Du kan packa böcker, pussel, brädspel, strandbollar och andra leksaker som frisbees, bönsäckar och så vidare. Om ditt barn har en favorit mjuk leksak, glöm inte att skicka den också.

Ficklampa:

Campingtillbehör-ficklampa

En kraftfull ficklampa är en viktig bekvämlighet för alla campare. När ditt barn känner sig äventyrligt och utforskar i mörkret kommer han definitivt att behöva en ficklampa för att ta sig tillbaka till lägret.

En souvenir hemifrån:

Du känner ditt barn bäst. Så du vet bäst hur känslosam han eller hon är. Följaktligen kan du skicka små minnen med dem som ett favoritgosedjur eller en familjebild eller ett personligt meddelande. Du kan också ge ditt gamla campingtält till honom eller henne. allt beror på hur känslosamt ditt barn blir. Få inte ditt barn att gråta eller känna för hemlängtan i onödan.

Hemmat:

Campingtillbehör-citronris

Många läger är skitiga om att låta barn få hem mat som hemlagade kakor etc med dem. Men om lägret du har valt inte har någon sådan regel, glöm inte att fylla en påse med ditt barns favoritgodis och lämna över den. Se dock till att dessa föremål inte är förgängliga. Hemmat hjälper ditt barn att anpassa sig bättre.