Camping i dagens ekonomi är det bästa alternativet för familjeresor. Det är ett billigt sätt att ta din familj ifrån den snabba tekniska kunniga världen som omger dem och hjälpa dem att återknyta kontakt med naturen och med varandra. Bort från dina vanliga tv -apparater, datorer osv får dina barn chansen att vara barn på gammaldags sätt och du får kommunicera och märka varandra på ett sätt som var omöjligt förut. Här är nio krav som du behöver veta om camping.

camping tips

Campingtips och tricks för nybörjare:

Välj en realistisk destination:

När du planerar din första campingresa, försök inte vara över nitisk och välj någon äventyrlig plats som faktiskt kräver mycket arbete och justering som du inte kommer att klara. Om du ska tälta på vintern, se till att du ställer dig rätt frågor som om du skulle trivas med att sova på snö? Eller hur mycket kyla är du beredd att bära? Om du inte är ett stort fan av kylan bör du vänta och skjuta upp din resa för mer måttligt klimat.

Kolla väderprognosen:

Innan du planerar eller ger dig ut på din campingtur, se till att kolla väderprognosen så att du kan vara utrustad för vad som helst väderanomali ödet har förberett för dig. Förpackning enligt förväntad temperatur. Om det kommer att regna, se till att du täcker dina saker. Detta är de bästa campingtipsen för nybörjare.

Se till att du har rätt kläder:

När du går på camping på vintrarna är det extremt viktigt att du bär nödvändiga kläder som ullstrumpor, tröjor, jackor, termiska underkläder och handskar. Om det är regnperiod glöm inte dina kappor och gummistövlar. Dunplagg passar bäst för det torra klimatet.

Värm din sovsäck innan du går och lägger dig:

Din sovsäck förblir i allmänhet kall under en tid även efter att du har smugit inuti täcket. För att förhindra detta, använd en varmvattenflaska för att förvärma din sovsäck. Din kroppsvärme tar mycket tid att värma upp locken. Förvärmning gör att du snabbt blir mysig och varm. Se dock till att din varmvattenflaska inte läcker eftersom det skulle vara katastrofalt! Lägg flaskan i väskan tjugo minuter innan du ska sova och det kommer att tjäna sitt syfte väl. Detta är den fantastiska idén till campingtips för nybörjare.

Förbered enkla måltider på sommaren och hjärtliga på vintern:

När du campar på vintern, var noga med att ha med dig goda varma drycker som varm choklad, kaffe, te och så vidare. Laga rejäla luncher som konserverad soppa eller grytor. Smörgåsar och frukt serveras bra på somrarna men vintrarna kräver lite tyngre och mättande måltider.

Packa massor av underhållning:

Packa massor av underhållning eftersom camping kan vara ett bra sätt att återansluta med din familj, men du kan också bli för uttråkad för snabbt och tristess ska inte på något sätt hjälpa dig att få din familj att känna sig närmare. Så packa kort, brädspel, läsmaterial och så vidare.

Förbered dina barn:

Att få barnen upphetsade är en lätt uppgift. Att få dem upphetsade av camping är ännu enklare. Du inkluderar dem i planeringen, köper coola campingutrustningar till dem och voila! Du får dem att hoppa om på nolltid alls. Köp funky tält och coola sovsäckar. Glödstickor är en annan sak som aldrig misslyckas med att hålla barnen i vördnad.

Gör en lista och kolla två gånger:

Gör en lista över alla dina behov och kontrollera det två gånger innan du lämnar ditt hus för när du väl är ute i naturen kommer du inte att kunna åka tillbaka och du vill inte vara den som berättar för alla andra att du har glömt att ta med vatten eller om du glömde tältet eller något annat lika viktigt.

Var försiktig:

Om du är ute och camping med barn, välj en plats som ligger nära en stad eller ett sjukhus. Bär ditt eget första hjälpen -kit med alla nödvändiga läkemedel. Du kan aldrig vara för försiktig när det gäller dina barns säkerhet. detta är viktiga campingtips för nybörjare.