Skogscamping är en spännande upplevelse oavsett om du är med din familj eller ensam. Det är något med att sitta runt en lägereld i det vilda, gå på drivved och plocka för att starta en eld och vakna till fågelsamtal som mättar din hunger efter äventyr. Det finns flera nationella skogscampingplatser belägna över hela USA. Alla nationalparker har områden åtskilda för ivriga campare och naturälskare. Var nära naturen, titta på stjärnor och klar himmel och njut av skogslivet som det ska vara! Här är en lista över nio utmärkta skogscampingområden som du kan använda.

skogsläger

Skogscampingplatser med bilder:

1. Wallowa Whitman National Forest, Idaho och Oregon:

skogscamping

Denna skog har många olika campingplatser. Moss Springs skogscamping ligger runt skogen Rt. 6200 och har ett stort antal foderboder. Campingplatsen Spool cart är ett skogsområde med ett stort antal vilda rosor. Campingplatsen Birdtrack Springs har en lugn pool och ligger nära Lostine Guard -stationen. Denna skog ger dig spektakulära platser med olika typer av blommor. Du kan njuta av naturen när den är som bäst.

2. Uwharrie National Forest, North Carolina:

Uwharrie National Forest, North Carolina

Den bästa campingen här är pilspetsen. Det är öppet året runt och har plats för både tält och husbilar. Campingen har moderna toaletter och duschmöjligheter och är något mer bekvämt än en vanlig djungelcamping. Det är relativt billigt med tanke på den fantastiska upplevelsen som den erbjuder. Den består av en enda spår och två slingor. Den största av de två kretsarna är för såväl husbilar som tält medan den mindre är en skogsområde som endast rymmer tält. Om du vill planera en resa med din familj, är det här platsen. Denna skog är bekväm att bo och också väl utvecklad av de nationella skogstjänsterna i USA.

3. Uncompaghre National Forest, Colorado:

Höstens skörd

Campingplatserna som finns här är Sunshine campingplats, Divide Fork camping, Silver Jack camping och Beaver Lake camping. Alla dessa campingplatser är kraftigt skogsbevuxna med träd som asp, gran och en undervisning av vildblommor och andra höga träd så är mycket nära skogens campingplatsupplevelse. Utsikten på varje webbplats är spektakulär, och de nödvändiga bekvämligheterna är upp till märket. Uncompahgre National Forest i USA täcker cirka 955229 tunnland i Delta -länder i västra Colorado. Naturskön dykning, skyways är de bästa fritidsprogrammen du kan njuta av.

4. Tuskegee National Forest, Alabama:

Tuskegee National Forest, Alabama

Denna skog har inga särskilda skogstjänstcampingplatser, men det finns flera campingplatser tillgängliga. Det ger dig en äkta smak av det vilda. Skogsförvaltningen hanterar djurlivet och rekreationen i denna region. Bartramleden som finns här är en National Recreational Trail. Det finns två dammar här som gör att camparna kan fiska. Det är den minsta nationella skogen i USA. Många utomhusaktiviteter stöds av denna skog, till skillnad från andra skogscampingområden

5. Trinity National Forest, Kalifornien:

Trinity National Forest, Kalifornien

Regionen sportar många skogscampingplatser varav en, Deerlick Springs campingplats ger dig flera lämpliga campingplatser. Marken sträcker sig mellan två bäckar och sportar flera överhängande grangranar. Den har en fantastisk utsikt över bergen runt den. Denna National Forest introducerades 1907. Om du vill njuta av vattensporter är det här platsen att välja.

6. Tongass National Forest, Alaska:

Berömda skogscampingplatser-Tongass National Forest, Alaska

Denna skog täcker en vidsträckt mark och har därför många fördelaktiga platser för camping och har utvecklats väl för detta ändamål. Campingplatsen för sista chansen har Ward Lake -leden och många vyer från bäcken. Campingen är en stor slinga med gammal tillväxt hemlock, al och Sitka granar runt den. Tongass är uppkallad efter Tongass -gruppen av Tlingit -folket, som bebodde de sydligaste områdena i sydöstra Alaska. Tongass skog ger den bästa upplevelsen av naturliga djungel campingplats vistelse.

7. Tombigee National Forest, Mississippi:

Berömd skogscampingplats-Tombigee National Forest, Mississippi

Campingplatsen Davis Lake har här pittoresk utsikt över lövträd och tallar som sprider sig över Davis Lake. Att upptäcka djurlivet gör din vistelse också trevligare. Tombigbee National Forest namn har sitt ursprung i floden Tombigbee. Owl Creek Mounds sprider sig över hela skogen.

8. Tonto National Forest, Arizona:

Berömd Forest Camping Grounds-Tonto National Forest, Arizona

Camping Windy Hill här har många platser som är värda att besöka i och runt den. Det fungerar som en utmärkt campingplats och rymmer både husbilar och tält. Det har även lekplatser för barn. Det finns fem olika pass är tillgängliga för posten. Dagspass och årskort är också tillgängliga för att njuta av detta skogscamping.

9. White Mountains i Maine och New Hampshire:

Berömda skogscampingplatser-White Mountains i Maine och New Hampshire

Det finns flera campingplatser i skogarna i denna region. Alla dessa platser erbjuder hisnande vyer och en stor dos av naturen. En av sådana skogstjänstcampingplatser är bassäng. Det ligger nära staden Gorham. Campingplatsen ligger öster om St. Rt. 113. Marken är en tårformad slinga som omsluter lövträd och bassängdammen. Campingen öppnar dock på de flesta säsonger och är inte öppen året runt. Bergskedjorna i White Mountains täcker delstaten New Hampshire.

Att stirra på stjärnorna och månen med dina nära och kära bredvid dig i naturen är en av de mest exceptionella upplevelserna. Du kan helt fly från den digitala världen till en avlägsen plats som ger en spektakulär plats att upptäcka. Upplev en utomhussemester som skiljer sig från lyxhotell: det är en spännande upplevelse. Använd denna omfattande kunskap om nationella skogscampingplatser och njut av naturen som den är. Hoppas att du har gillat den här artikeln och låt oss veta din feedback i kommentarerna nedan.

Vanliga frågor och svar:

1. Kommer det att vara säkert att besöka vilda liv? Kan jag besöka skogarna för camping när som helst?

Sv: Ja. Alla skogscampingplatser tas om hand av National Forest Service. Nationella skogscampingplatser är utrustade med säkerhetsfunktioner och patrullering utförs regelbundet för att säkerställa camparnas säkerhet. Men nej, alla skogscampingprogram kanske inte körs året runt. Det finns specifika tider för specifik skog enligt klimatet.

2. Kan jag åka på skogscamping tillsammans med familjen? Vilka faciliteter kan man förvänta sig?

Sv: Varför inte? Du måste uppleva campingen tillsammans med din familj eller att ensam gå är en fantastisk upplevelse att vårda. Det finns några platser där du kan välja där de nationella skogscampingplatserna har faciliteter som toaletter, lekplats för barn etc. vissa har särskilda utrymmen för tält och husvagnar separat. Vissa har alternativ för solenergi.

3. Vilken typ av pass kommer att finnas där för inresa?

Sv: Det finns många typer av pass som dags- och årskort. Även om dagspass är bästa valuta för pengarna, drar vanliga campare mer nytta av årliga eller flerdagarspass som inkluderar en region eller en viss skog. Det finns interagency -pass om du vill besöka många skogscampingplatser över hela landet och om du kvalificerar dig är pensionärernas interagency -pass också utmärkt värde. Det finns också ett speciellt pass för barn.