Med et hode fullt av hår, er den siste bekymringen som har holdt deg bust om nettene de forskjellige måtene du kan krydre utseendet ditt uten å gå på kompromiss med de tunge krøllene. Saken med langt hår er at enhver ny stil eller frisyre enkelt kan implementeres fordi lengden din utgjør alt annet.

Beste frisyrer for langt bølget hår

Men det samme gamle gamle håret kan bare være litt for mye for kjedelige dager. Så igjen ødelegger de dårlige hårdagene de perfekte bølgene og så videre. Her er en liste over noen av de beste frisyrene du kan velge med dine lange flytende låser.

Ulike lange bølgete frisyrer for jenter:

Den lille bolle:

frisyrer for langt bølget hår 1

For dette håret, prøv å krympe håret ditt mer. Du kan prøve å flette håret kvelden før slik at formen på håret opprettholdes neste morgen og du får elegante krøller. Del nå håret ditt fra den øvre halvdelen og fest det til en rotete bolle med et lite slips. Dette er en perfekt frisyre for de lune somrene når du kan holde håret utenfor ansiktet ditt og fortsatt ha det slik du vil.

Høy ponni:

frisyrer for langt bølget hår 2

Nå har ordet ponni blitt for vanlig, og du vil inkludere litt moro i det. Saml alt håret bakfra ved å snu hodet opp ned for å få et godt drypp. Når du gjør det, gre godt og la en hårlås være nedenunder, bind resten til en høy ponni. Bruk nå enkeltlåsen til å krølle den rundt basen for å skjule bandet.

Ryggflettet:

frisyrer for langt bølget hår 3

Lag et flettebånd på baksiden av hodet ditt ved å bare bruke denne teknikken. Del håret fra hver av de to frontlåsene dine og begynn å flette dem individuelt. Når du er ferdig i stedet for å sikre dem med et slips, fest den med en pinne. Ta den helt tilbake og fest pinnene til hodet ditt.

Frontpuffen:

frisyrer for langt bølget hår 4

Dette er en enkel nok hverdagsfrisyre som du kan velge. Dette kan være egnet for en filmkveld eller til og med på skolen. Krølle eller skru opp håret i ryggen. Bruk nå en myk puff på forsiden ved å erte fronten og fest den deretter med pinner. Du kan til og med plage baksiden av hodet for volum.

The Waterfall Braid:

frisyrer for langt bølget hår 5

Prøv fossen flettet for ditt tunge mankehode. Vanligvis ser fossen fletter kjempebra ut med bølget hår siden hårets bølgethet blir brakt høyt ved bruk av fritt fallende hår som smelter godt sammen med resten. Start fra den ene siden og gå sakte videre til den andre.

The Messy Low Bun:

frisyrer for langt bølget hår 6

Hvis du fortsatt er bekymret for et hårlook for neste ukes bryllup, trenger du ikke lete lenger, siden her er den perfekte frisyren for deg. Start med å krølle håret ditt for å definere bølgene dine enda mer. Bruk nå individuelle biter av hårlåser og brett og fest dem for å få dette utseendet.

The Full Vintage:

frisyrer for langt bølget hår 7

I likhet med 90 -tallets puff, er her enda en klassisk frisyre du kan velge. Bruk erting og støt den for å lage dette utseendet.

Den øvre flettet:

frisyrer for langt bølget hår 8

Dette er et ganske enkelt og spennende utseende for en daglig prøve. Ta de øvre låsene foran og bind dem til flette. Luft flettet nå godt for å gi volum til utseendet og sikre det under låsene på den andre siden ved hjelp av pinner.

Fake Faux:

frisyrer for langt bølget hår 9

Husk de klassiske faux bob -frisyrene som var populære på 90 -tallet. få det blikket tilbake med disse definerte sterke bølgene.