Langt hår bryr seg ikke om den ledende hymnen for denne genen, men igjen har noen få tilbehør aldri skadet noen. Vanligvis vil det være sengetøyets utseende som hersker i disse sesongene eller den asymmetriske som har overrasket hårklippsverdenen, men det klassiske utseendet omgir alltid noen få bruksområder med tilbehør for å krydre utseendet. Artikkelen i dag handler om hvor langt hår ville gå så bra med bruk av buer. Sløyfer som sløyfe er et hårtilbehør som gir håret et søtt syn, og derfor er dagens artikkel for alle de langhårede skjønnhetene som vil ha sløyfe som sin venn.

Langhårsløyfestiler:

1. The Half Pony:

sløyfe med langt hår 1

Buer får enhver frisyre til å se bra ut, selv de enkleste. Her er et klassisk eksempel på det hvor du kan gjøre halv opp ponni og gi den et spesielt utseende bare ved å legge en sløyfe til den. Her er fangsten, legg halvparten av håret og bind det til en halv ponni med resten nede. Legg til en sløyfe for å få det til å se pent ut.

2. The Glitter Look:

sløyfe med langt hår 2

Nå har du kjolen klar, men det viktigste du trenger nå er akkurat den rette frisyren som passer til utseendet. Hvis du vil velge et langt fritt hår, hvorfor ikke bare stilig frisyren med en stor glitrende sløyfe på baksiden av den. Legg til noen krøller til utseendet også.

3. The Bowed Pony:

sløyfe med langt hår 3

En enkel ponni kan gjøres mye mer søt med en enkel liten sløyfe på baksiden av den. Hver gang de daglige frisyrene kjeder deg, må du ha et sløyfetilbehør for å bokstavelig talt sikkerhetskopiere deg. Bare rygg håret helt tilbake og fest deretter en båndsløyfe på slipset.

4. Den flettede sløyfen:

sløyfe med langt hår 4

For dette utseendet først, begynn med å glatte ut håret ditt og la det slå seg ned. Start nå med frontlåsen og begynn å flette den. Når du er halvveis ferdig med fronten, fester du den og starter på den andre siden. Du kan til og med legge til et andre lag med flette, og på baksiden av det kan du bare bruke et slips for å knytte dem alle sammen. Nå for den andre delen, bruk baugen for å dekke slipset.

5. Underbue:

sløyfe med langt hår 5

Alt du trenger å gjøre for dette utseendet er å knytte håret i en rotete bolle. Frisyren her bruker baugen ganske enkelt som tilbehør. Pensle først tilbake og saml håret. For å få dette eksakte utseendet, begynn med å dele håret i to deler. Flett dem begge og rull dem nå sammen i en bolle. Legg til baugen nedenfor.

6. Hårbuen:

sløyfe med langt hår 6

Hele denne tiden har vi brukt sløyfer som et tilbehør, men her i denne artikkelen ser vi at selve håret blir til en bue, slik at du nå kan bue uten å måtte bruke det som et ekstra tilbehør. For dette utseendet må du kjenne de intrikate knutene og detaljene, og du er klar.

7. Sløyfe:

sløyfe med langt hår 7

Sløyfebollen er den samme som den øvre frisyren, men her i stedet for å lage en sløyfe av hele håret, har vi brukt bollen som hovedfokus. For å få dette utseendet er det bare å knytte en bolle ordentlig, men husk å la låsen stå ledig. Bruk låsen nå lag en flette.

8. The Bow Band:

sløyfe med langt hår 8

Dette er ikke så mye av en frisyre som et enkelt tilbehør. Dette er et forhåndslaget eller et laget hårbånd der bandet havner i et retro sløyfebånd.

9. Sidebuen:

sløyfe med langt hår 9

For dette utseendet, start med å flette siden av det, og mens du er i gang, prøv å inkludere en hårbåndsløyfe i blandingen. På slutten fest fletten med et slips og bind deretter båndet på den.