Den beste velsignelsen med å ha et hode fullt av hår ned til midten av ryggen er bare kjent for den respektive personen som har håret. Saken med langt hår er at du enkelt kan bruke hvilken som helst frisyre du vil ha. Lengden på håret utgjør alle andre krisepunkter.

Beste lange frisyrer for fint hår

Når vi snakker om fint hår, mener vi vanligvis et hode fullt av mykt og vakkert hår som ville ha fin inkonsistens, ikke for tykt og ikke for tynt. Med dette kan du enkelt legge til volum i håret ditt og samtidig dempe volumet når du vil.

1. Den svake emo:

lange frisyrer for fint hår 1

Emo -frisyre så et klassisk opprør to til tre år tilbake, og det har blitt gjort klart at denne frisyren er kommet for å bli. Emo -frisyre inneholder gotiske frisyrer med litt mer kant. Denne frisyren inkluderer skarpe front smell med kantete ender sammen med fritt flytende hår på baksiden. Selv om dette ikke er et fullt emo -utseende, har det et hint om det.

2. The Simple Pin up:

lange frisyrer for fint hår 2

Dette er en av de enkleste frisyrene som tar knapt et minutt eller to. For dette gre håret ditt grundig og ta deretter frontlåsen fra høyre side, trekk det nå helt tilbake og fest det til venstre bakside. Ta nå en annen frontlås fra den andre siden og fest den til høyre side.

3. The Pinned up Pony:

lange frisyrer for fint hår 3

Start med litt erting på forsiden. Del håret i to deler og fest det nederste laget med et slips. Sørg for at de to frontlåsene holdes fri før du knytter håret. Med det øvre laget lager du nå en løkkehestehale ved å føre det øvre laget gjennom den nedre ponnien. For de to låsene ruller du dem sammen og klemmer dem fast med ponnien.

4. Sideflettet:

lange frisyrer for fint hår 4

For fint hår er sideflettet et godt valg siden det vil hjelpe deg med å oppnå volum i håret ditt. Start med å flette forsiden av håret og ta det helt til siden. Saml resten av håret til siden, og inkorporer nå den fremre flettet og begynn med hovedflettet.

5.The Looped Look:

lange frisyrer for fint hår 5

For en rask hårfiks, velg alltid dette fantastiske løkkede utseendet. Du kan la den stå som en ponni eller bare sløyfe den mer for en bolle. Perfekt for bryllup, datokvelder og til og med for hverdagsskolen. Knyt en lav ponni og lag deretter en løkke på forsiden. Før nå ponnien gjennom løkken. Lag en sløyfe igjen for bollen.

6. Gå for Ombre:

lange frisyrer for fint hår 6

Hvis du har et hode fullt av fint langt hår uten særlig store lokker, kan du alltid stole på hårfargen for å krydre utseendet ditt. I likhet med dette bildet, prøv ombre nyanser som definerer fin fargeovergang fra en til en annen.

7. Fossen:

lange frisyrer for fint hår 7

Fossen flette ville se bra ut for fint hår siden de særegne egenskapene for flettet er forsterket og samtidig blir det ganske elegant, men søt frisyre. Du kan bruke fosseflettet på baksiden av hodet og deretter bruke resten av håret til en annen stil.

8. Beach Waves:

lange frisyrer for fint hår 8

For å tilføre volum til det helt fine håret, velger du myke strandbølger. Dette kan oppnås ved å bruke myke ruller der håret egentlig ikke ville krølle, men skildre myke bølgete lokker.

9. Frontflette:

lange frisyrer for fint hår 9

Dette er en av de enkleste frisyrene der bare frontlåsen er tatt og knyttet til en flette. Fest flettet på baksiden av hodet.