Pixie -frisyrer styrer akkurat nå motescenen. Historien om nissene går helt tilbake til barnas historiebok -sider der Peter Pan og hans nissefe Tinkerbell fortsatte å rocke det heteste sommermoteutseendet. Vanligvis er disse begrenset i lengde, men de kan variere fra gutteklipp til en faux bob. Nisser er ikke bare den ideelle sommerguruen, men også en trendsetter. Borte er dagene da en kvinne i hennes lange lokker ville symbolisere skjønnhet. Med en rekke nissefrisyrer som gjør sine runder, her er en liste over de oppsiktsvekkende nissene.

1. Det kantete utseendet:

lange nisse frisyrer 1

Den kantete nissen er alltid preferansen for mange, ikke bare for den elegante sidelåsen, men også for den trendfrie frisøren. Vanligvis blir håret skilt fra en ekstrem ende og klippet og stylet til perfeksjon, slik at den ene siden av låsen faller uforsiktig over ansiktet som stikker ut enn resten av håret.

2. Pixie Shag -frisyren:

lange nisse frisyrer 2

Shag -hårklippet har blitt inspirert av fjærutseendet der håret ender eller låser faller uforsiktig på en rotete måte, og gir ofte en seng med hodefølelse. Denne nissen består av lag der det øvre laget er kort og skarpt og det nedre laget faller under.

3. Dual Lock Look:

lange nisse frisyrer 3

I dette pixie -utseendet er håret, for det meste sidelåsene, forsiktig drapert over pannen, men i motsetning til det kantete utseendet, har denne siden begge sider meldt seg frivillig til å være lengre enn resten av håret. Håret på baksiden ender kort like over nakken.

4. Pixie With A Funk:

lange nisse frisyrer 4

Ofte sett blant folkemengdene på en rockkonsert, er funk nisser veldig sjeldne, men fortsatt en stiluttalelse. Håret er slank og rett her, og i motsetning til de andre som slutter i nakken, går håret hele veien, litt lenger enn det vanlige. Kronen på hodet har imidlertid en myk kort lås.

5. Det tykkere håret:

lange pixie frisyrer5

For de tykkere skjønnhetene er nissen her den perfekte i sin type. Håret, hele gjengen ender ved bunnen av nakken din og mens den ene siden er kuttet kort og luftig like over ørene, dekker den andre halvdelen av hele pannen, men går helt til kinnene.

6. Sidebølgen:

lange nisse frisyrer 6

Her i denne nissen ser vi et annet sett med lås på siden der håret i motsetning til de andre ikke er rett eller kantete, men heller en myk bølge eller en krøll på slutten som viser en litt mer feminin side til deg. Vanligvis kan disse frisyrene styles med et søtt klipp for å legge til effekten av utseendet.

7. Fjærpiksen:

lange pixie frisyrer 7

Denne nissen har en marineblå barbering på resten av hodet der håret er kort og kantete. Håret begynner å vokse sakte når det kantes opp mot kronen. Når det er på forsiden, er håret litt kuttet i en fjærlås som lar deg sidebørste håret. Låsen i lag vil definitivt bevise tetthet mens den viser frem stilen.

8. En jenteaktig side:

lange nisse frisyrer 8

Nissen her er på sitt beste der litt jentete blander de siste trendene og danner en klassisk stil. Dette utseendet kan forsterkes med et mykt bånd eller et klipp.

9. The Hipster Pixie:

lange nisse frisyrer 9

Sharon -steinen, Miley Cyrus -frisyren er et ganske berømt utseende som mange kjendiser har godkjent og skaper et utseende av det. Her er hipster -pixie -utseendet som har en myk Mohawk mens sidene er barbert og glatt.