Shag -hårklippet har vært der siden lenge nå, og sakte og jevnt styrer dette utseendet mote -hårklippsidene. Når vi snakker om shag -utseendet, omfatter det vanligvis rundt et flerlags utseende som kan gjenkjennes med en fjær eller et trinnskår, men på en mye sprøere måte. Moderne tider har etterlyst en mye bredere palett, et mye bredere utvalg av utseende og hårklippingen er ganske enkelt en annen frisyre som følger trenden. Ofte kommer disse frisyrene med krøller eller smell eller til og med uten. Uansett er det en rekke av de lange shag -hårklippene du kan implementere på deg selv.

1. Den myke sideskillet:

lang shag hårklipp1

Hvis du vil ha profesjonalitet og moro på samme tid, i samme stil, trenger du ikke lete lenger. Denne myke sideskilt hårklippingen er akkurat det du vil ha. Denne typen frisyrer gir vanligvis volum og personlighet til håret ditt og gir deg samtidig et morsomt utseende. Ofte kan du legge til noen flotte klipp eller band for å fremheve dette utseendet.

2. Princess Shag Cut:

lang shag hårklipp2

For de langhårede skjønnhetene har vi den perfekte løsningen for håret ditt. Shag danner vanligvis flere lag på håret ditt og gir det et mykt boblende utseende. Topp det med noen lange lokker helt på slutten og noen myke fjærlåser foran. En flette eller to kan fikse utseendet mer, slik at det ser enda mer forlokkende ut.

3. De innvendige fjærene:

lang shag hårklipp 3

De innvendige fjærlagene har et mye sublimt og rolig utseende sammenlignet med andre. Dette er et perfekt utseende for kontoret eller slike formelle arrangementer, og kan ofte endres med et tillegg av et hårtilbehør. For å holde de grove manene tamme, bruk en straigtner for å slanke håret.

4. For mennene:

lang shag hårklipp 4

Shag -hårklippene passer ikke bare for den kvinnelige befolkningen, og her er et klassisk eksempel på hvordan du som fyr alltid kan bruke noen sidelåser ved hjelp av denne frisyren. For guttene holdes låsene bevisst uforsiktig og ujevne og gir et utseende på sengen. Ofte kan du stelle det ned eller dempe utseendet med litt hårspray og ryggbørste.

5. The Olden Times:

lang hårklippning 5

Den gamle tiden er den gylne tiden og stilen i disse dager har tatt til for å bringe tilbake de gylne dagene. Her er et klassisk utseende fra den gamle blikket som er utdatert, men som fortsatt kan være en ting eller to med noen mindre modifikasjoner. Dette utseendet har en liten midtskille og shag kommer inn når sidene glattes ut i form av korte og skarpe låser.

6. De myke krøllene:

lang shag hårklipp 6

Nå må du lure på om du og din krøllete manke noen gang kan få prøve en av disse kule shag -hårklippene, og svaret er her i dette bildet. Utseendet starter med en myk sideskille, og i stedet for sportslige skarpe utadgående låser krølles håret vakkert for å gi deg et mykt utseende.

7. The Hardcore Front Bangs:

lang shag hårklipp 7

med smellet på forsiden som faller kort og skarpt over øyenbrynene dine, kalles dette utseendet hardcore på grunn av skarpheten i lagene som rulles utover, men gir et veldig nedverdigende utseende.

8. The Beach Wave Cut:

lang shag hårklipp 8

I likhet med krøllene har også strandbølger et snev av myk feminisme og kan derfor inkorporeres i de mange hårklippene dine. Vanligvis holdes håret tykt ved å sørge for at låsene er myke og beskåret.

9. For det fine håret:

lang hårklipp 9

Shag er alltid det beste for hårklippene med fin konsistens, og her er derfor et klassisk eksempel på hvordan du kan håndtere problemer med tynt hår bare ved å klippe håret i et flerlags -lag.