Smink är ofullständigt utan läppstift och kvinnor kan inte föreställa sig sitt liv utan ett också. Med alla färger, glamour och dramatik som de lägger till i ansiktet, får du absolut inte missa dessa när du tänker på att klä dig. Sommaren är en perfekt tid att visa upp färgerna och levande smink för att få en sexig känsla. Här är några super sommarfärger som förbättrar det övergripande utseendet och ger liv åt ditt ansikte. Dessa nyanser finns i olika märken och kommer i en krämig eller matt textur som önskas som glider över läpparna och återfuktar dem och stannar hela dagen också.

Vackra sommar läppstift och nyanser med bilder:

Pepto Pink:

Hot pink är den mest populära nyansen för all sminkning. Mörk eller ljus nyans, varmrosa går bra för alla tillfällen och alla tider på dygnet. Från naglar till ögon, denna rosa har spridit livlighet på allas ansikten.

Korall:

Coral passar alla hudfärger och ger liv åt ansiktet. Du kan använda korall med röda undertoner eller rosa undertoner som passar hudtyp efter behov. Mörk eller ljus hy, det fungerar definitivt för alla. Kombinera det bara klokt med resten av din smink för att lägga till glamouren.

Lila:

Denna lila nyans sticker ut för rättvis hy och lyser upp ansiktet. Skuggan är inne, men ett svårt val eftersom det kan få en att se mörk ut också. Det är viktigt att få rätt färg för att förbättra din skönhet.

Orange:

Det här kan se ut som en svår nyans att bära, men apelsiner passar till alla kläder och passar alla hudfärger. Skuggan är djärv men kan bäras utan problem i kombination med rätt smink. Det ger en livlig atmosfär och lägger till ett delikat eller djärvt utseende beroende på outfit och smink.

Persika:

Persika är den ultimata nyansen för denna sommar. Det ger avslappnad och beachy atmosfär som passar bra till semesterläget. Kombinera det med mycket kohl och mascara för ögonmakeup och du får drop dead-utseendet enkelt.

Röd:

sommar läppstift

Rött är lämpligt för morgnar, kvällar och nätter. Det är den hetaste och favoriten för alla kvinnor. Använd med en glans för en dagslook och en djupare nyans för det heta utseendet för ett fräsande datum. Den bästa delen med rött är att du kan bära persika eller rosa undertoner som passar huden väl.

Mandarin:

De som gillar persikor men vill vara lite mer experimentella, mandarin är skuggan för dig i sommar. Det gör övergripande utseende mycket levande och livlig, passar alla hudtoner och kommer med varierade undertoner för varm hud. Du kan också prova detta med djärva och färgade smink för att lägga till dramat.

Lila:

Lila är inte högt rankat och föredraget vanligtvis, men kommer att sprida mycket liv i sommar. Rosa, violetta och lavendelvarianter kan användas för att få skuggan att se annorlunda ut. För dem med ljus hy, accentuerar plommontoner eller en mörkare nyans utseendet.

Nakna:

Naken nyanser passar bra till allt. Det kan ge dig en skum och solbränd look perfekt för somrar. Det ger ett mjukt utseende utan att huden ser blek och livlös ut. Skuggan är perfekt för dem som inte gillar djärva färger men skulle vilja lägga till lite fyllig på läpparna.

Dessa läppstift nyanser är väl lämpade för somrar på grund av den lugnande effekten de ger både användaren och den som ser. Allt du behöver göra är att vara säker och bära dig själv med nåd.