Om du vill ha färgglada puckers bör ett flytande läppstift försegla affären för dig. Färgen är mer levande och iögonfallande. Det är mer ogenomskinligt och kan gå över som ett högpigmenterat läppglans. Här är de bästa flytande läppstift som flyger från hyllan när vi pratar.

Butter London lippy flytande läppstift:

Flytande läppstift och nyanser

Dessa sheasmör infunderade läppfärger är perfekta för en färgglad pout. Det är snyggt ogenomskinligt och har en vaniljdoft som gör dina läppar läckra. Den har rätt mängd glans som får dig att le mer ljus varje gång. Det fjädrar snabbt så för ljusare nyanser säkra parametrarna med ett läppfoder.

Lush Emotional Brilliance Liquid Lipstick:

Denna vackra serie färgglada läppstift är ljust tonade glansiga och fuktrika. De är gjorda av helt veganska ingredienser och innehåller fuktgivande medel som jojobaolja och rosvax som bas. Det bästa är att varje färg kan textureras efter ditt val av ljusstyrka.

Essential Luscious Liquid Lipstick:

Medan ELF-produkter mestadels är köp av apotek, lovar detta märke att leverera varje godisliknande nyans av läppfärg man kan bära. Dess baser på bivax och därmed säkerställer helt hydratiserade läppar och en kvarvarande vistelse. Den läckra godis doften gör detta ännu mer oemotståndligt.

Timglas Opaque Rouge flytande läppstift:

Det här är kändisarnas skål över röda mattor när det gäller läckra flytande läppstift. Det är en silkeslen och matt texturerad läppfärg som lovar 14 timmars felfritt utseende. Den är också full av antioxidanter med frukt extrakt av gojibär och cilifrukt. Det är formulerat utan skadliga GMO, triklosaner och parabener. Det är en välsignelse för vackra läppar.

Stila Stay All Day Liquid Lipstick:

En annan variant med lång vistelse, Stila lovar att leverera felfria läppar för upp till sex timmars kontinuerligt slitage. Den är krämig och berikad med vitamin E och avokadoolja. Det är viktlöst på läpparna och överför inte färg. Finns i både matta och skimrande varianter, den innehåller inte skadliga parabener, triklosaner och sulfater.

POPBeauty Liquid Lipstick Stain:

Det är en lätt läppfläck och återfuktar väl. Den smarta förpackningen är ett stort plus eftersom den passar in överallt. Dess doe -fotapplikator ger den perfekta fylligheten. Den har olika ljusa nyanser att välja mellan.

Foiled Love Liquid Lipstick – Kat Von D:

Trogen stilen hos tatueraren Kat Von D är denna läppfärg en rik tonad nyans med en dramatisk finish. Det är ett streck av ljusstyrka som stannar kvar. Den är våt när den appliceras och sprider sig jämnt. När det är torrt ger det en annan metallisk nästan tredimensionell kant till färgen. Den har en mycket bra fuktbas med ingredienser så rika som nyponolja och ricinolja. Lite går långt och levererar verkligen.

SweetPea & Fay J’Adore Les Levres flytande läppstift:

Dessa rör är mycket tonade och glider på med krämig konsistens. Det kan gå från matt till glansigt beroende på applikationen. Den har en mjuk vaniljsmak och en mängd ljusa neonfärger att välja mellan.

Revlon Colorstay flytande läppstift:

För en vanlig fix på språng, prova Revlon Colorstay. Sann mot namnet säkerställer dess gelbaserade formel att färgen förblir på och inte gör läpparna fläckiga. Den är fylld med fördelarna med mangosmör, sheasmör och kokosolja som gör den till en fuktrik lösning för dina läppar.

När vi säger flytande läppstift menar vi inte läppglans. Dessa två är helt olika men marknadsförs på liknande sätt. Ett läppglans är mer en ren läppfärg, mer skimrande. Ett flytande läppstift är å andra sidan precis som krämigt smält läppstift i ett rör. Det ger mer definierade och rätt tonade läppar, samtidigt som det blir mindre skimrande.