Toppleker til babygutter

Leker er de mest passende for alle babyer, men forvirringen ligger i å velge de mest passende babyleker for gutter. Enten som en gave eller til din egen baby gutt, her er de nyeste lekene for den lille baby gutten din.

1. Tall:

Topp-9-leker-for-baby-gutter-figurer.

Babygutter liker å leke med forskjellige menneskelige actionfigurer. Actionfigurer er lekeekvivalente leker for babygutt. Babyer pleier å leke med figurer og hengi seg til tro, som er et av de første tegnene på kognitiv utvikling. Det eneste du må huske på når du kjøper tall, er imidlertid å sørge for at figurene ikke har små deler som kan svelges.

2. Float a Longs:

Topp 9 leker for babygutter -Flyt lenge

For å gjøre hele badeprosessen morsommere og morsommere, er flyturen de beste lekeguttene til babyer. De gir barnet et insentiv til å glede seg over rengjøringsprosessen og innprente en følelse av hygiene også. Float-alongs inkluderer oppblåste baller, ender, fisk og andre hvinende dyreformer.

3. Musikalsk leker:

Topp 9 leker for babygutter - musikalske leker

Gitt mengden støy babygutter liker å lage, er musikalske leker de beste lekene for babygutter. Disse kan inkludere et sett med rangler, trommer, små pianoer og musikalske nøkler. Lydstimuleringen oppmuntrer babyen til å trykke på forskjellige taster og produsere variert musikk.

4. Tenner:

Topp 9 leker for babygutter -tenner

Bilformede, andeformede og ringformede tenner er blant de mest populære lekene for babygutt. Når nye tenner begynner å vokse, har babyen en tendens til å bite ting. Som sådan gir tenner et veldig trygt og regulert alternativ for å redusere denne trangen og gi en sunn utvikling.

5. Sutter:

Topp 9 leker for babygutter -smoothers

Babygutter har en tendens til å være overaktive, og når de ikke utfører noen aktivitet, blir de tøffe og vanskelige å håndtere. For å unngå en slik situasjon, tilbyr søstere et utmerket alternativ blant babygutter. Å suge på søsken roer babyen og lar ham kanalisere aktiviteten til noe interessant i stedet for å gråte og lage støy.

6. Spill treningssentre:

Topp 9 leker for babygutter -Lek treningssentre

I en alder der babygutter har lyst på fysisk aktivitet, men som ikke er i stand til å krype eller sitte ennå, fungerer lekestuer som den perfekte underholdningen for babyer. Ulike leker kan henge fra buen, og myke leker kan oppbevares på babymattene for babyen å glede seg over.

7. Stacking Rings:

Topp 9 leker for babygutter -stablingsringer

Stableringer er det første trinnet til organisert og koordinert motorisk aktivitet for babyen. De består av et sett med fargerike ringer i forskjellige størrelser og en enkelt pinne som disse skal stables på i henhold til størrelsen. Oppgaven er ikke bare utfordrende, men også mentalt stimulerende.

8. Manuelle Push Ride Ons:

Topp 9 leker for babygutter -Manual Push Ride Ons

Babygutter er utsatt for et høyt nivå av muskelaktivitet, og derfor er push-ride de beste lekene for babygutter. De er som grunnleggende versjoner av sykluser, uten pedaler. Babyen sitter på ride-on og beveger seg fremover ved å presse seg selv fremover. Dette leketøyet fremmer også rask og tilstrekkelig motorisk utvikling for gutter. Dette leketøyet vil hjelpe babyen din til å trene beina mer og vokse raskere.

9. Sett med fargede baller:

Topp 9 leker for babygutter -sett med fargede baller

Å kaste, fange, gripe og sparke er de første muskulære impulsene og refleksene som en baby utvikler. I sine eksperimenter med å utforske miljøet kaster en baby gutt ofte lekene sine for å se reaksjonen dette fremkaller hos vergen. Som sådan er et sett med myke, fargerike baller det perfekte valget blant de forskjellige babyleker for gutter. Dette er noen av de beste baby guttene.

10. Kjøretøysett:

Gutter elsker å leke med leker og disse tresettet med biler, lastebiler og fly gir dem den opplevelsen de trenger. Lekene er solide og hjulene og propellene gjør det morsomt for den lille gutten din. Størrelsen på disse lekene er perfekt og helt trygg uten små deler.

11. Twisty Toy:

Gutter elsker å vri og demontere, bare for å bygge det på egen hånd. Denne firpote leken gir absolutt glede til små gutter og er absolutt bærbar. Du kan bære den med babyen i bilen, vognen eller barnesengen. Babyer får utforske sanser og denne taktile leken er perfekt for spedbarnsgutter.

Vi har så langt diskutert leker som passer for babygutter; la oss nå ta en titt på noen aktiviteter du kan ta på med den lille.

1. Lek rull en bil med gutten din:

Når barnet ditt er gammelt nok til å sitte, kan du introdusere leker som er store nok til at de kan holde. Gutter som gutter vil elske biler. Du kan rulle bilene til dem og oppfordre dem til å rulle den tilbake til deg. Dette vil hjelpe dem å forstå hvordan de må bytte mens de vokser opp.

2. Utdann babyen din til å stable ting opp:

Dette er et strålende spill for å lære barnet ditt å arrangere ting rundt seg. Du kan bruke plastkasser eller kjøkkenutstyr til å hjelpe barnet ditt med å stable ting på en systematisk måte. Dette vil hjelpe dem å lære om presisjon, former og størrelser.

3. Jiggle, jangle and spin:

Vil du at barnet ditt skal bli mer nysgjerrig på de mystiske fargerike flaskene som ligger? Da er dette det rette spillet for dere små gutter. Fyll ut tomme flasker med fargerike ting som sand, perler, vann, knapper, ris, etc., og se smårollingen din krype for å ta tak i de fargerike gjenstandene.

Sørg imidlertid for at lokkene er forseglet på riktig måte.

4. Hinderkurs:

Små gutter elsker hindringer. Lag en sikker hinderbane ved hjelp av puter og små esker som ikke forårsaker skade. Dette er en flott aktivitet for småbarnsgutter.

5. Fang meg hvis du kan:

Før du begynner, plasser babyen din i en posisjon som han kan krype, og si deretter “jeg kommer til å fange deg” og kryp opp til babyen din for et kyss. Dette er en flott aktivitet som viser kjærlighet og moro.

Les alltid produsentens anbefaling for bruk av leker. Hvis du er bekymret for hva du skal kjøpe, ender søket ditt her. Denne artikkelen gir deg de beste alternativene for gaver til små gutter og viser en oversikt over de beste baby guttene.

Leker utgjør en stor del av enhver barns materielle barndom. Derfor er det viktig å velge riktig type og riktig kvalitet på leker for babygutten din! Helsehensyn, lekematerialer, kjøpskilden og påliteligheten til selskapet som produserer lekene, er virkelig viktige hensyn.