Med fremskritt i tenkning og kommunikasjonsevner vokser babyen din ganske raskt og er nesten 1 år gammel. Han er ivrig etter å prøve nye ting, teste nye ting, ta på og se nye ting hver dag da han lærer raskt, og dette er ganske naturlig på dette stadiet. Det er imidlertid noen leker som lar ham forbedre læringsprosessen og utløse hjernens raskere læringsstimulering. Det er noen leker som gjør at det 10 måneder gamle barnet kan legge et alvorlig press på hodet for å finne ut komplekse problemer. Her er en liste over de 12 beste lekene for den 10 måneder gamle babyen.

1. The Giggles N Nest Toy Set 3-in-1:

Leker for 10 måneder gamle babyer 1

Dette er en av de beste lekene for den 10 måneder gamle babyen. Dette spesielle lekesettet inneholder en rekke fargede gjenstander, som i utgangspunktet vil utløse babyens sanser og la ham utvikle seg mentalt og veldig raskt. Barnet kan lage tårn med gjenstandene, for eksempel de lyse fargede kuber.

2. Fisher Price Brilliant Baby Basic sine babyblokker:

Leker for 10 måneder gamle babyer 2

Her har vi et fantastisk leketøy som regnes som et av de beste babyleketøyene for 10 måneder gamle. Denne leken har noen fantastiske teksturer, og ideen er å sette brikkene i de nødvendige hullene og hullene. Det er ganske fantastisk, og fargene gjør leken enda mer forlokkende.

3. B. En to klemblokker:

Leker for 10 måneder gamle babyer 3

Denne leken vil passe for barna i alderen 6 måneder til 3 år. Leken krever at barnet foretar en handling som vil utvikle hans fysiske så vel som psykiske tilstand. Dette vil faktisk tillate ham å vokse. Leken viser attraktive farger sammen med en fin og nedstigende tekstur. Barnet må sette de små boksene på de ønskede stedene.

4. Melissa og Doug Deluxe Pounding Bench:

Leker for 10 måneder gamle babyer 4

Denne kommer med en liten hammer, og leken er en av de mest kjente lekene for barna i denne alderen. Det er en av de beste lekene for barna som er 10 måneder gamle. Siden babyen ikke ville forstå denne leken før denne alderen og ikke kunne bruke hammeren også. Så enkelt som det blir, må babyen dunke de fargerike, langstrakte konstruksjonene med hammeren. Dette er en av de beste aktivitetsleker for en 10 måneder gammel baby gutt og jente.

5. B. Zany Zoo Wooden Activity Cube for barn som er 10 måneder gamle:

Leker for 10 måneder gamle babyer 5

Her er et fantastisk leketøy som også krever litt hjerne og fysisk aktivitet. Den 10 måneder gamle må faktisk tenke på å bruke dette lekne utstyret. For noen barn er denne den beste ut av hele leketøysamlingen.

6. The Gotd Monkey Puslespill med 9 deler:

Leker for 10 måneder gamle babyer 6

Det hele er laget av tre og vil være en av de ideelle babylekene for 10 måneder gamle. Puslespillet er veldig enkelt for oss, men kan bli litt komplisert for ungen. Det flerfargede puslespillet er veldig attraktivt for øyet og vekker interessen til 10 måneder gamle babyer. Det er giftfritt og veldig trygt selv om barnet putter det i munnen.

7. Castle Toys Sortering Barnyard Toy:

Leker for 10 måneder gamle babyer 7

Dette er nok en av disse lekene, som vil stimulere hjerneaktivitet. Leken er designet og laget med omhu bare for barna og kan sies å være en av de beste lekene for den 10 måneder gamle babyen. Babyer elsker å snu og snu dyreblokkene og finne ut hvilket hull som passer perfekt for hvilket dyr. Dette gir utfordringer og spenning for den lille.

8.GOTD Echo Microphone Classic Magic Mic Voice Changer Toy:

Leker for 10 måneder gamle babyer 8

Dette er en av de beste bursdagsgaverne for den 10 måneder gamle babyen. Siden babyen ikke er et år gammel, kan du gi ham bursdagsgaver hver måned. Den kommer med stemmevekslere som barnet vil synes er ganske kult.

9. WolVol Musical Activity Cube Play Center med lys:

Leker for 10 måneder gamle babyer 9

Dette er et leketøy med flere ytelser. Den kan gjøre mange ting og kan sies å være en av de mest fantastiske babylekene for 10 måneder gamle. Denne leken spiller rolig og beroligende musikk som beroliger babyen din. Denne har også en innebygd mikrofon, og babyer kan synge favorittlåtene sine. Denne aktivitetskuben er en av de beste

10.XJD Balanse Sykkel for barnesykkel, Barnevandrer, Toddler Trike, 10 til 24 måneder Babyleker Toddler Tricycles:

Denne lette trikken er veldig lett for den lille å sykle. Du kan introdusere denne trikken når babyen din er 10 måneder gammel. Dette vil presse dem til å jobbe med sin fysiske utvikling. De helt lukkede hjulene sikrer sikkerhet. Sørg for at barnet ditt bruker denne leken under oppsyn. Du kan også ta på deg en hjelm for barnet ditt for ekstra sikkerhet.

11. Classic World Wood Baby Walker med blokker:

Treleker appellerer til de fem sansene. Dette er laget av naturlig tre og har glatte avrundede kanter, så det er veldig trygt for babyen din. Babyer lærer om farger, størrelser, og dette gjør dem i stand til å gå rundt, babyer forbedrer deres fingerferdighet, motorikk og hånd-øye-koordinasjon med denne leken. Dette presser også den lille til å ta disse trinnene og begynne å cruise.

12. Cif Toys Musical Learning Workbench Toy For Kids Construction Work Bench Building Tools With Sound Effects & Lights Engineering late som:

Hold dine små underholdt med dette pulserende og fargerike late -settet. Den er musikalsk arbeidsbenk, siden den har mange lyder, lys og konstruksjonsverktøy. Denne aktivitets- og utviklingsleken får barnet ditt til å tenke og løse problemer. Aktiviteten utvikler babyens motoriske ferdigheter, fingerferdighet, romlige ferdigheter og hånd-øye-koordinering.

Bortsett fra aktivitetsleker for din 10 måneder gamle, er det noen aktiviteter du kan unne deg med de små.

1. Bygg dem opp:

Kjøp noen store blokker, eller du kan prøve å bygge en med pappesker. Babyer elsker å bygge tårn og deretter skyve det ned. De elsker å se tårnet falle ned. Du kan også prøve det med skumblokker. Bare sørg for at blokkene ikke er for tunge og ikke har skarpe kanter. Når babyen din lærer å bygge et tårn, vil de fortsette å gjenta denne aktiviteten – bygge og slå den ned.

2. Fingerdukker:

Du kan bruke hansken og tegne tegn på fingertuppene, eller du kan kjøpe noen fingerdukker som er tilgjengelige i butikker og online.

Du kan også tegne ansikter til familien din og synge rim som “Pappafinger, pappafinger hvor er du?”

Et annet rim som passer denne aktiviteten er “Where’s is Thumb kin?”

På samme måte kan du legge til tegn som mamma, bror, søster og baby.

Spedbarnets jabbere høres mer ut som ekte ord. Jo mer du viser entusiasme for det han trenger å si, jo mer vil han fortsette å snakke. Når han prøver å si et ord, for eksempel “ock” for sokk, vil det hjelpe ham med å skape relasjonelle evner i tilfelle du rehash ordet tilbake til ham effektivt, “Faktisk, det er din sokk.”

Hvis sjansen for at spedbarnet ditt har skvett en stund, vil han antagelig skynde seg lett rundt i huset nå. Deretter trekker han på møbler (eller bena!) For å komme opp i stående stilling.

Rundt nå kan barnet ditt ha kapasitet til å glide godt og stirre ham i ansiktet og knærne. Når han får visshet, begynner han å få fart. Barnet ditt kan på samme måte sitte utvilsomt nå.

Barnet ditt kan også prøve å trekke seg opp fra sittende til stående stilling. Han kan til og med gå mens han holder på møbler (cruising), kan tenkes å gi opp umiddelbart og forbli uten din hjelp. Uansett kan han oppdage at det er litt tvilsomt å ta plass igjen, så sett deg opp for å hjelpe!

Siden barnet ditt er bærbart, begynner han å undersøke hjemmet ditt. Han kan til og med prøve å krype over alle trapper han opplever, så pass på ham. I tilfelle du ikke offisielt har gjort det som det er, er det en god tid å vurdere å montere sikkerhetsdører når du trenger dem.

De beste lekene er de som hjelper deg i din mentale og fysiske utvikling. Disse gjør jobben og kan sies å være et av de viktigste elementene som kreves for babyens vekst. Sørg for at du kjøper leker som babyen din er fysisk klar for, og sjekk kvaliteten. Leker må pleie, utvikle babyens utviklingsevner både fysisk og mentalt. Det anbefales å velge stimulerende leker for barn under ett år. Håper artikkelen vår her gir deg en ide om noen av de beste lekene for babyer på 10 måneder.