Jippi! Barnet ditt er endelig 1 år, og det krever åpenbart en bursdagsfeiring. Babyen på dette tidspunktet vil le, krype og prøve å snakke litt også. Det er noen flotte leker du kan gi din 1 år gamle gutt eller jente. De mest effektive er lekene som vil hjelpe dem i årene som kommer og gjøre dem til bedre personer med hensyn til kunnskap, fysisk utseende osv. I denne artikkelen får du de 9 beste lekene du kan gi 1 -åringen din med.

Leker for ett år gammel:

1. Shape Sorter:

Denne formsortereren hjelper barnet ditt med å utforske de forskjellige formene og størrelsene. Det lærer dem hånd-øye-koordinering mens de eksperimenterer med forskjellige objekter.

2. Push Toy:

Babyen din har nettopp begynt å gå og elsker nå å holde denne lille pushen uansett hvor han går. Denne push -leken gir støtte til babyen din og sikrer sikkerhet. 

3. Badeender:

Gjør hver badetid til en morsom tid med disse søte knirkende ender. Disse flytende gummiender er babyens beste badevenner. De kommer i en rekke former som fisk, skip og andre morsomme dyr.

4. The Sharp Shooter Toy:

Leker for 1 år gammel baby - The Sharp Shooter Toy

Dette er en fantastisk skytter som vil være best egnet for den 1 år gamle gutten. Det er også vurdert som et av de mest kjente lekene for 1 år gammel baby. Denne leken lar babyen identifisere de forskjellige formene, for eksempel firkanter, sirkler, etc. Det er en av de mest effektive tingene du kan gi barnet ditt. Den passer for nesten hver eneste baby der ute som samsvarer med den angitte aldersgrensen.

5. AND -Generic 27pcs ABC / 123 Wooden Blocks Letters and Numbering Box with Storage Case – Classic Learning Kit:

Leker for 1 år gammel baby - klassisk læringssett

Her er et fantastisk leketøy som vil hjelpe til med babyens vekst. Denne leken er virkelig fantastisk for både gutt- og jentebarna der ute. Det vil kreve en kombinert innsats av emosjonelle stimuli og sinn.

6. Fniser Stack A Ring:

Leker for 1 år gammel baby - Fniser stabler en ring

Denne flerfargede leken er noe nytt på bordet. Dette leketøyet har en vakker tekstur og design sammen med flotte og attraktive farger. Det er virkelig dyrebart for barna og kan sies å være et fantastisk leketøy for de lille ettårige mesterne.

7. Digger The Dog From Funskool:

Leker for 1 år gammel baby - Digger The Dog From Funskool

Det er på tide at du introduserer barnet for mannens beste venn. Denne lekehunden er så dyrebar at alle vil kjøpe den. Den har vakker design og kan sies å være en av de mest kjente lekene noensinne. Hunden ser også veldig attraktiv ut. Det er en av de beste babylekene for 1 -åringen.

8. Funskool -lenker:

Kjedeleddene er et annet vakkert leketøy fra Funskool, som er en kjent leketøyprodusent. Denne leken har en vakker design og kan sies å være en av de mest solgte lekene for 1 -åringen.

9. Fisher Price Rain Forest Musical Gym:

Leker for 1 år gammel baby - Fisher Price Rain Forest Musical Gym

Denne spesielle leken er kjent for sin skjønnhet og så mye plass til aktivitet, at babyen kan bevege seg ganske enkelt. Derfor kalles denne leken Rain Forest Gym. Matten er laget av godt materiale som ikke er skadelig for babyen i det hele tatt, og har også et regnskogstema.

10. The Sunshine Airbus Toy:

Leker for 1 år gammel baby - The Sunshine Airbus Toy

Dette er et musikalsk leketøy med attraktiv belysning og fargen endres også. Dette er en av de beste lekene du kan gi babyen din. Det passer for barna som er glad i fly, og det er også en av de beste babyleker for 1 -åringen.

11. The Basics Chatter Telefon:

Leker for 1 år gammel baby - The Basics Chatter Telefon

Chatter -telefonen fra Fisher Price er også en av de beste lekene for barna på 1 år. Det kan sies å være en av de beste lekene du kan gi barnet ditt på hans eller hennes aller første bursdag. Hvis du leter etter leker til den 1 år gamle gutten, så kan dette være den perfekte for deg.

12. The Saffire Rain Cloud babyleketøy:

Leker for 1 år gammel baby - Saffire Rain Cloud babyleketøy

Den siste på listen er regnskyens babyleketøy som vil være en av de beste lekene for den 1 år gamle jenta.

Ovenfor var noen av de beste lekene for den 1 år gamle babyen. Disse lekene er basert på effektivitetsvurderingen fra foreldrene og de positive tilbakemeldingene fra kjøperne. Dette er noen av de beste babylekene for 1 -åringen, og denne listen ovenfor vil forhåpentligvis hjelpe deg med å velge riktig leketøy for babyen din.