Den 9 måneder gamle babyen blir ganske smart nå. Han burde ha utviklet en ide om menneskene rundt ham, om omgivelsene rundt ham, etc. Det er åpenbart mye mer å vite om verden. Her er topp 9 fantastiske leker som vil hjelpe babyen med å tilegne seg kunnskap.

Leker for 9 måneder gammel baby

Top9 leker for 9 måneder gammel baby er som følger.

1. Earlyears Roll n ‘Swirl Ball Ramp:

9 måneder gamle babyleker 1

Denne spesielle leken hevdes som den beste leken for den 9 måneder gamle babyen. Det vil være egnet for både kvinnelige og mannlige barn. Rampen er virkelig attraktiv, og barna koser seg med denne fantastiske leken. Den har vakre farger som gjør denne leken så attraktiv og forlokkende for barna. Ballene er også godt dekorert, og det er også en rekke andre gjenstander. Dette vil opplyse barnet og holde ham / henne lykkelig nesten hele dagen, og gir ham en sjanse til å gråte.

2. Ddstore Colorful Musical Inchworm Developmental Baby Toy:

9 måneder gamle babyleker 2

Her er et annet fantastisk leketøy som vil holde babyens sinn opptatt. Den har blitt vurdert som en av de mest effektive babyleker for 9 måneder gamle. Leken har også attraktive farger og design, som har til hensikt å gjøre babyen glad ved første øyekast. Til å begynne med vil det kreve litt tid å registrere seg for hva dette leketøyet egentlig betyr. Men senere når barnet forstår betydningen og moroa forbundet med det, vil han ikke ville forlate det i det hele tatt.

3. The Tiny Love Spin Ball Love Toy for The 9 Months Old Baby:

9 måneder gamle babyleker 3

Den tredje på denne listen er den vakkert lagde kjærlighetsleken, som kommer med et unikt design og har til hensikt å lage babyen til enhver tid. Leken kommer også med en liten attraktiv plastfigur i ballen.

4. Playskool Play Favorites Busy Poppin ‘Pals:

9 måneder gamle babyleker 4

Dette er noe lærerikt for babyene som er 9 måneder gamle. Denne spesielle leken har noen flotte funksjoner som hjelper barnet med å lære nye ting.

5. VTech Baby Lil ‘Critters snurrer og oppdag pariserhjulet:

9 måneder gamle babyleker 5

Dette pariserhjulet er egnet for babyer som er 9 måneder gamle. Leken er vakkert designet og er ment å tiltrekke seg babyens oppmerksomhet i utgangspunktet.

6. VTech Sort and Discover Activity Cube:

9 måneder gamle babyleker 6

Denne spesielle Activity Cube -leken er ganske fantastisk. Det vil gi barnet noen av de beste minnene han kan sette pris på senere. Aktivitetsungen krever at barnet går av føttene og beveger seg litt for å betjene denne leken. Ifølge noen foreldre er dette et av de beste babyleketøyene for 9 måneder gamle. Denne kubeformede strukturen er mye mer interessant enn den ser ut.

7. Fjernkontrollen VTech Click and Count:

9 måneder gamle babyleker 7

Denne leken i begrenset opplag kan fås på nettstedene. Denne leken finnes vanligvis ikke i butikkene på grunn av den sjeldne etterspørselen. Men likevel kan det sies å være en av de beste lekene for den 9 måneder gamle babyen.

8. Acmee Rattle and Sensory Teether Activity Toy for Baby Playing:

9 måneder gamle babyleker 8

Her er et fantastisk aktivitetssensorleketøy som vil hjelpe i den mentale utviklingen til den 9 måneder gamle babyen.

9. Fisher-Price Ler og lær kryp rundt i bilen:

9 måneder gamle babyleker 9

Denne spesielle latteren og læringen krype rundt i bilen kan sies å være en virkelig fantastisk. Denne spesielle leken sporter skjønnheten i babyleker og er et mesterverk. I henhold til produsentens instruksjoner vil denne leken passe for barn som ikke er mindre enn 6 måneder og ikke mer enn 3 år gamle. Barnet må anstrenge seg for å ordne og sette inn de riktige objektene på de riktige stedene.

lekene til 9 måneder gamle barnet skal være utformet på en slik måte at de dekker barnets grunnleggende underholdningsbehov, og disse gjør så langt jobben helt fint.