Nu när ditt barn är 4 månader gammalt måste du köpa några fantastiska leksaker för att behålla sinnet. I denna ålder kommer hans leksaker att skilja sig lite från vad han krävde för 1 eller 2 månader sedan. Nu kommer leksakerna att vara lite mer pedagogiska och lite komplexa, men sådana leksaker låter barnet använda sin hjärna och kommer att ytterligare öka hjärnaktiviteten och hjälpa till med den totala tillväxten.

1. Banan tandborste:

Leksaker för 4 månader gammal bebis - Banantandborsten

Detta är något som faktiskt kommer att vara till nytta. Ett leksakstillverkningsföretag har introducerat denna fantastiska leksak som kan användas för att borsta de små tänderna på den 4 månader gamla bebisen, om han har några. Det är mer en leksak som barnet kan skala och känner till frukten, banan. Det är en av de bästa leksakerna för 4 månader gamla.

2. Girafffylld leksak:

Leksaker för 4 månader gammal bebis - Giraffstoppet

Typ av stoppade leksaker varierar också med ålder. Giraffstoppet är en av de mest köpta stoppade leksakerna av föräldrarna i namnet på deras 4 månader gamla bebis. Just den här leksaken är extremt söt och attraktiv på samma gång. Den är gjord med en trasa av god kvalitet som inte skadar barnet. Barnet kan sova med det och det är vattentätt så det kan användas som leksak även för badtiden. Det är en av de bästa 4 månader gamla babyleksakerna.

3. The Winkle Rattle:

Leksaker för 4 månader gammal bebis - The Winkle Rattle

Detta är en utvecklad form av den traditionella skallra. Den 4 månader gamla bebisen kommer att vara full av roligt att leka med just detta föremål. Den levereras med förvirrande ringar runt den fyrkantiga lådan i mitten. Leksaken är riktigt vacker och kan fånga alla barns uppmärksamhet ganska enkelt. Om du letar efter leksaker för 4 månader gamla barn, så kan det här vara den perfekta för dig.

4. Lejonstoppad leksak:

Leksaker för 4 månader gammal bebis - lejonfylld leksak

Det är några som ser lejon på tv: n eller tänker på det och bygger upp sin egen bild av djungelns kung. Barnen fascineras ibland också av detta djur. Denna speciella lejonfyllda leksak fungerar som 4 månaders vän och spelar också rollen som en av de bästa leksakerna för 4 månader gamla.

5. Musikalpiano:

Leksaker för 4 månader gammal bebis - musikaliskt piano

Musikpianot är en av de bästa typerna av leksaker du kan erbjuda ditt 4 månader gamla barn med. Denna speciella leksak har några vackra färger tillsammans med en vacker design. Det fungerar som ett vanligt piano. Den enda skillnaden med detta drickbara piano är att det är för barnen och har ett begränsat antal ljud.

6. The Cute Monkey Toy:

Leksaker för 4 månader gammal bebis - den söta apleksaken

Detta är en fantastisk leksak för det 4 månader gamla barnet. Om du behöver leksaker för 4 månader gamla kan det här vara det rätta för dig. Det här är en söt apa -uppstoppad leksak som barnet gärna kommer att sova och ha med sig nästan hela dagen.

7. Spela Skool Spela Favoriter Lullaby Glowworm Toy:

Leksaker för 4 månader gammal bebis - Spela Skool Spela favoriter Lullaby Glowworm Toy

Här är en annan fantastisk uppstoppad leksak för 4 månader gamla. Denna leksak har en vacker textur och designen kommer också att vara vänlig av den 4 månader gamla. Denna leksak är en komfortleksak vid sänggåendet för 4 månader gammal bebis. Den här leksaken har tre spellägen – kort läge, långa vaggvisor och bara glöd och har 6 vaggvisor.

8. Påskkanin fylld leksak:

Leksaker för 4 månader gammal bebis - påskharen fylld leksak

Den här påskharen uppstoppade leksaken är en annan fantastisk uppstoppad leksak som passar för 4 månader gamla. Det sportar äktheten av festivalen och kommer också att utbilda ditt barn om djuret Kanin, som han bygger upp en idé om det. Detta är en av de bästa leksakerna för 4 månader gammal baby.

9. Flygplansmattan:

Leksaker för 4 månader gammal bebis - flygplansmattan

Den sista på vår lista är den extremt vackra flygplansmattan, på vilken barnet själv kan flyga ett plan. Spädbarn älskar att flyga. Detta är en av de bästa 4 månader gamla babyleksakerna eftersom det håller bebisen på magen. Det snurrar runt baserat på barnets rörelse. Den färgstarka mattan håller barnet distraherat och ökar därmed magen.

10. Uggla leksak GUHEE baby spädbarn nyfödda leksaker skallra bilbarnstol barnvagn leksaker Roly-Poly pedagogiska leksaker:

Denna skallerleksak har 7 färger och hjälper dig att träna sina kognitiva färdigheter. Det är hållbart och giftfritt, så det är säkert även om din baby försöker stoppa den i munnen. Leksaken har en unik form som gör att den vinglar och får den att gå fram och tillbaka. Denna uggla hjälper också till bättre hand-öga-koordination och spädbarn börjar träna sina fingrar.

11. Manhattan Toy Atom Rattle &Teether Gripande aktivitet Baby leksak:

Denna skallra är multisensorisk och hjälper din 4 månader gamla baby att nå denna leksak. Storleken på denna skallra är perfekt för små bebisar och ringarna glider fram och tillbaka. De ljusa färgerna som används stimulerar till bättre utveckling av ditt barns syn.

12. Skip Hop Explore & Mer Roll-Around, Hedgehog:

Denna lättlästa skrällning får bebisar att öppna sina små händer för att leka med den. Deras enkla greppdesign uppmuntrar rullning, skakning och kastning av skallret. Spädbarn älskar välbekanta ansikten och igelkotten hjälper till i utvecklingsleken medan den flexibla kroppen bygger fingerfärdighet. Den har också tandare och pärlor för spädbarn att röra och utforska.

Dessa leksaker är gjorda av miljövänliga giftfria material, så det är ganska säkert för din 4 månader gamla baby.

Förutom leksaker, här är några aktiviteter som du kan njuta av med din lilla 4 månader gamla.

1. Spegel, spegel på väggen:

Ta ditt barn till en spegel och visa spegelbilden av barnet i spegeln. Ställ frågor som “Vem är det?” eller “Var är barnet?”. Du kan också lägga till mer värde genom att visa din reflektion och identifiera dig själv. Prova detta med barnets syskon eller leksaker.

2. Sjung och skrik med:

Spädbarn älskar animerade röster. Sjung och prata med bebisen genom att variera din röst och tonhöjd och märka hur din baby reagerar. Detta är en stor aktivitet för att utveckla din bebis språkkunskaper.

Ditt barn börjar snabbt undersöka sin omgivning. Ta ett stick för att ge honom material från olika ytor att undersöka och en skaka att skaka när han kommer att älska att hitta hur frågor känns och låter. Ditt spädbarn är också mer benägna att vara upptagen av vad som händer runt omkring honom, så uppmuntrande kan bli lite svårare.

När hans vision byggs upp kan ditt spädbarn känna igen nyanser av en liknande skuggning, till exempel rött och orange. Han kommer att uppskatta att ta en titt på strålande hued mobiler och spela träningscenter nu.

Ditt spädbarn är piggare för närvarande, så uppmana honom att undersöka och leka med ett sortiment av föremål och avledning. En grundläggande muslin kommer att ha ditt barn i ett par minuter. Se honom suga på den, håll den och hitta vad som händer när han krossar upp den. Ge honom en lätt skakning och se honom ha det bra ljudet det ger när han skakar det.

Ditt barn kommer också att älska att hitta sevärdheter och tips om ett actionfokus eller lekcenter. Att leka med sina leksaker är mindre krävande för ditt barn nu, eftersom han kan koppla ihop och rycka saker med de två händerna. Han kan dock sakna sin fläck vid det första försöket. När han lyckas kan han försöka placera den i munnen, så håll dig i närheten.

Barnets första år är fyllt med lärande och lek, oftast är det båda – de lär sig genom att leka. Magen är viktigt i detta skede för att utveckla starka muskler. Välj leksaker som uppmuntrar ditt barn att stanna kvar längre på magen. Spädbarn tillbringar mycket tid ensam och de förfinar sina förmågor att leka och hålla leksaker. Spädbarn gillar 4 månader gamla babyleksaker eftersom de stimulerar deras syn och hörsel. Välj en mängd säkra leksaker i olika former, storlekar och texturer.

Det finns många leksaker i butiken för det 4 månader gamla barnet. Det här är dock några av de bästa som har valts ut av föräldrarna så som det passar deras 4 månader gamla barn. Dessa leksaker är extremt vackra och alla har sin egen funktion och anledning att köpa.