Nyfödda barn har någon form av koppling till leksaker, vilket är universellt. Spädbarn över hela världen är fascinerade av leksakernas utseende, handling och ljud. Det finns dock några leksaker som kan skrämma bort dem och göra dem riktigt upprörda. Du bör välja rätt leksak för din nyfödda och den här artikeln lär dig om de 11 bästa leksakerna du kan köpa till ditt nyfödda barn.

När du väljer en present till en nyfödd är det bäst att läsa om att ge idéer och att prata med föräldrarna. Leta efter leksaker som barnet kan hålla i och ta eller suga på. Undvik leksaker med små delar. Vår artikel kommer definitivt att hjälpa dig att välja uppmärksamma och användbara presenter till nyfödda.

1. Handhållna leksaker:

Leksaker för nyfödda barn-handhållna leksaker

Under de första månaderna har barn inte förmågan att förstå komplexa leksaker. Därför bör du gå på något riktigt enkelt och roligt på samma gång. Det finns många handhållna leksaker som barnet kan hålla med sin hand och skaka eller flytta den för att göra ljud från det, vilket naturligtvis kommer att bli melodiskt.

2. Musiklåda:

Leksaker för New Born Babies-musiklåda

Nyfödda barn sover bättre när någon slags mjuk musik spelas. Man bör leta efter något intressant när de köper en leksak för spädbarn. Musiklådor sägs vara en av de bästa leksakerna för nyfödda barn eftersom musik ger spädbarn energi och håller dem lyckliga. Du bör välja en som kommer med en mjuk och melodisk ton. De kanske inte kan använda den, men kommer fortfarande att ha kul genom att bara lyssna på den.

3. Mobilen:

Leksaker till nyfödda barn-mobilen

I dagens värld, av 24 timmar om dagen, spenderar vi nästan 8 timmar på telefonen. Barnet kommer uppenbarligen att se sin mamma och pappa upptagna på föremål genom vilka de försöker kommunicera. Mobilleksaken är en lämplig mobiltelefon för spädbarn och han eller hon kan leka med den också. Mobilen är en av de bästa leksakerna för nyfödda barn.

4. Rattle Set:

Leksaker för nyfödda bebisar-The Rattle Set

Nyfödda bebisar älskar färger och förhoppningsvis kommer de att älska detta skramlarset också. Detta anses vara en av de bästa leksakerna för nyfödda flickor. Du kan skaka den och göra ett fantastiskt ljud av den. Bortsett från allt detta har den vackra färger som kommer att älskas av både en pojke och en flicka.

5. Lekgymmet för nyfödda barn:

Leksaker för nyfödda barn-spela gym för nyfödda barn

Nästan varje förälder köper detta för sina nyfödda barn för att hjälpa till att aktivera sina olika kroppsmuskler och fibrer från en mycket liten ålder. Detta lekgym för spädbarn hålls i allmänhet i sängen och är helt säkert eftersom det också kommer med ett nät. Det hela ser riktigt glad ut och barn kommer att älska det från det ögonblick de lägger ögonen på det.

6. Sensoriska leksaker:

Leksaker för nyfödda barn-sensoriska leksaker

Den sensoriska leksaken är en fantastisk leksak att lägga till i leksakssamlingen. Den sensoriska leksaken levereras med inbyggda artificiellt sensoriska knappar som kommer att göra något slags ljud eller vända när knappen trycks in från utsidan omedvetet. Spädbarn får ett underbart skratt när leksakerna hoppar eller vänder. Detta är också en av leksakerna som är lämpliga för nyfödda barn.

7. The Musical Role Rattle Toy:

Leksaker för nyfödda bebisar-den musikaliska rollen skramlar leksak

Letar du efter nyfödda leksaker? Här har vi en annan fantastisk och vacker musikleksak för de nyfödda barnen. Saken är helt säker för bebisarna eftersom inget giftigt material används vid konstruktionen av denna leksak. Det kommer också att hjälpa till att utveckla motoriska färdigheter.

8. Winfun-Baby Girl Playmat:

Leksaker för nyfödda spädbarn-Winfun-babyflickas lekmat

Letar du efter nyfödda leksaker på nätet? Här är en underbar lekmatta, som är en av de bästa leksakerna för nyfödda flickor. Den här leksaken kommer med en underbar design och kommer att bli en total tidsdödare för bebisarna. Dina flickor kommer att älska att rulla på den och leka med den nästan hela dagen.

9. Leksakshuset med fler färger:

Leksaker till nyfödda bebisar-leksakshuset i flerfärg

Sist men inte minst är detta lite av en avancerad leksak för de nyfödda barnen. Men de kommer att älska det ändå. Du kan använda denna leksak från vilken butik som helst som tillhandahåller material för barnleksaker eller köpa den från någon känd online -butik.

10. Rock a Stack:

Detta är en mycket populär leksak bland spädbarn och små pojkar älskar att stapla. Det finns oändlig glädje i att stapla och sortera. Dessa ljusa blanka färger och ringar är definitivt bra för hand-öga-koordinering.

11. Rullande boll:

Se din pojke fnissa när den här bollen vinglar och vickar. Ha en boll med din pojke! Denna boll har olika alternativ att dra och snurra. Alternativen är många.

Vi har hittills diskuterat leksaker som är lämpliga för nyfödda; låt oss nu ta en titt på några aktiviteter som du kan utföra med din lilla.

Dansa med din baby:

Spela lite lugnande musik för dina bebisar och bär din lilla bebis och gunga försiktigt med din bebis. Spädbarn älskar att umgås med sina föräldrar och det här är ett bra sätt att knyta an till ditt lilla under.

Utbilda din bebis med saker runt dig:

Denna aktivitet är inte bara begränsad till barnleksaker. Du kan använda vilken hushållsprodukt som helst som är säker att använda. Ha med dig en massa saker och introducera dessa objekt ett i taget. Detta är ett lysande sätt att lära dem föremål som skedar, tyger, flaskor, etc..

Ta fram rockstjärnan i You:

Från “Twinkle, Twinkle”, “Wheels on the bus”, “If you’re happy and you know it”, älskar barn animerade röster. Prova att modulera din röst från en låg tonhög till hög pipande tonhöjd. För att lägga till mer roligt, försök använda fingerdockor.

Bubbel Trubbel:

Bubblor är verkligen magiska och det här spelet är roligt för 4-6 månader gamla. Du kan blåsa bubblor under badtiden eller när du går i parken. Spädbarn fascineras av bubblor.

Magtid:

Detta är en av de viktigaste aktiviteterna för spädbarn. Detta stärker din bebis nacke och huvud och ger dem en annan syn på saker och ting. Se till att du hela tiden håller koll på dem.

Det finns några bra leksaker för nyfödda, som kan förändra ditt barns humör och förändra hela hans dag. Därför bör du vara extremt försiktig när du väljer en. Leksakerna som beskrivs i den här artikeln kommer förhoppningsvis att hjälpa dig.