Når var siste gangen du valgte en leppebalsam midt på en sommer? Leppepomader, som allmenn kunnskap sier, er et middel for vinterdagene, strengt brukt for å beskytte leppene dine mot gnag og tørking. Men den siste serien med leppepomader beskytter ikke bare leppene dine, men gir også en myk fargetone og fuktighet til leppene dine midt i den lune sommeren. Leppene dine er den mykeste, mest følsomme delen av kroppen din, og deltar i beskyttelsen hele året, gir deg myke, glødende fyldige lepper gjennom årene. Derfor skal vi i dagens artikkel skrive om Maybellines utvalg av leppebalsam for babylepper og om hvordan de er til fordel for oss.

1. Babylepper Crystal Pink Quartz:

baby leppepomader

Babylepper fra Maybelline har alltid et målområde å gjøre leppene myke og kyssbare samtidig som de beskytter og reparerer de skadede. Denne serien med krystall Baby -lepper bruker krystallpartikler som fornyer huden mens de glitrende nyanser av 6 inkludert den rosa kvarts, glitrende taupe og skinnende korall som gir en liten fargetone til dine smidige lepper..

2. Baby Lips Rose Addict:

Babylepper ble rosenavhengige

Rosenavhengige fra Baby lepper bruker berusende bær og Centella essens for å fornye, reparere og fylle opp skadede eller tørre lepper. Hydreringslåseteknikken i denne leppebalmen holder leppene sotede og fuktige, mens solbeskyttelsesfaktoren med SPF20 gir utmerket beskyttelse mot UV -stråleskader og soling.

3. Baby Lips Energizing Orange:

Babylepper gir energi til oransje

En kraftig sammensetning av sheasmør og antioksidanter blandet med duften av Centella lar leppene dine bli næret og fuktet i mange timer, mens den glatte SPF20 solbeskyttelsen danner en beskyttende kappe over leppene dine for å beskytte dine myke puckers.

4. Baby Lips Relieving Menthol:

Babylepper som lindrer mentol

Med den lindrende mentol baby leppebalsam nå kan du rive opp leppene til en strålende pute uten å måtte bekymre deg for bretter og fine linjer som er primære tegn på aldring av leppehuden. De lindrende mentolekstraktene frisker opp sansene når balsamen forynger og gir energi til leppene dine.

5. Babylepper slukket:

Babylepper slukket

Slokk tørsten til de tørre, sprukne leppene dine med denne serien med Baby leppepomade. Den langvarige fuktigheten fra denne balsamen er bare ingenting i forhold til hydreringslåseteknikken som lar deg ha en strålende myk leppe uten overflødig fettighet.

6. Baby Lips Peach Kiss:

Baby lepper fersken kyss

Myke ferskenlepper med en fløyelsfølelse i sateng er bare en armlengde unna. Ta tak i fersken kyss Baby leppebalsam og kast tørrhet og sprukne lepper. Peach kiss gir intens og langvarig hydrering og gir deg en myk ferskenfarget nyanse ved påføring.

7. Baby Lips Grape Vine:

Babylepper drue vin

Drue -vintreet kommer med en myk svak rosa fargetone som gir farge til pouterne dine, samtidig som den gir de viktigste fordelene med mesturisering og næring. Ha myke og smidige lepper i løpet av få minutter.

8. Baby Lips Electro Lip Balm, Minty Sheer:

Babylepper elektro leppepomade

Når var siste gangen du hadde det så gøy å trekke av en leppebalsam. Electro leppebalsam -serien fra Baby lepper bruker lyse, levende neonfarger som gir trend til stilkvoten din mens du lar deg fukte og gi næring til leppene dine mens du er på farten.

9. Baby Lips Antioxidant Berry:

Baby lepper antioksidant bær

Bærene fylt med antioksidanter gir ikke bare næring, men gir også ny energi og lysner leppens hudfarge mens Centella-essensen og SPF 20 solbeskyttelsen bekjemper vær- og hudskader for å gi deg fyldige pute-lepper.