Denne våren er høydepunktet på nittitallets nostalgi. Den mest betydningsfulle stilen den gang var den dramatiske mørke leppen. Den skremmende nyansen har prydet hvert ansikt til vi gjenoppdaget vår kjærlighet til farge. Hemmeligheten for å oppnå nittitallets utseende er leppefôret. Start og avslutt med matte foringer for den krydrede, grungy fargen. Men hvis du vil oppnå det samme med leppestift, så her er vårt valg for de beste alternativene.

Vakre brune leppestifter og nyanser:

1. Dior’s Rouge Dior Nude Lip Blush Voluptuous Care Lipcolor – Nei. 618 Twilll

Diors Rouge Dior Nude Lip Blush Voluptuous Care Lipcolor No 618 Twilll brune leppefarger

I hovedsak en leppestift, men med sin superhydrerende formel blir den ofte sammenlignet med en leppepomade. Dette har en ren brunfarge som gjør ansiktet ditt strålende. På skuespilleren Jessica Chantain på Dior før Oscar-festen i 2013 tok den på seg sjarmerende nåde.

2. Dior Addict Lipstick New York 714 – Brun:

Dior Addict leppestift New York 714 brun

En fuktighetsgivende leppefarge fra den banebrytende motebanen til Dior. Denne inneholder antioksidanter og fuktighetskremer som gir næring og beskytter leppene. Det er en rosa skinnende brun som får leppene dine til å skille seg ut. Best for de som elsker et snev av rosa på leppene til enhver tid.

3. M.A.C.s Pro Lip Palette- Modern Browns:

MACs Pro Lip Palette Modern Browns

Den ultimate stilfrelseren MAC har ødelagt oss med denne fantastiske leppepaletten. Perfekt å mikse og matche i henhold til våre stemninger, den har seks forskjellige nyanser å velge mellom:

en. Paramount og Peachstock i sateng;

b. Taupe, Matte;

c. Fresh Brew, Glans;

d. Frenzy, Frost og

e. Half ‘n Half, Amplified Creme.

4. Revlon Super Lustrous Lip color – Spicy Cinnamon:

Revlon Super Lustrous Lip farge - Spicy Cinnamon

En nydelig kanelbrun nyanse med et snev av oransje holder denne brune pen og forhindrer at utseendet blir gotisk. Hydrerende ingredienser og skinnende farge vil gjøre dine brune lepper virkelig ønskelige.

5. Burberry Lip Velvet- # 312 Hawthorne Berry:

Burberry Lip Velvet- # 312 Hawthorne Berry

Dette er en leppemykende sjokoladebrun farge fra Burberry. Det er en matt finish som har en lang leppefarge som komplimenterer alle hudtoner. En fløyelsaktig finish med rike fuktighetsgivende ingredienser som Sheasmør og villroseekstrakter gjør den perfekt for bruk hele dagen.

6. Merker & Spencer Autograph Color Intense -Chocolate:

Merker & amp; Spencer Autograph Color Intense -Chocolate

Denne rike, kremete nyansen kommer av Marks & Spencer. Det ser dyrt ut og er trendy på det nittitalls inspirerte utseendet. Fargen er ugjennomsiktig, matt og har en rik fargetone. En lignende nyanse er tilgjengelig under M -pinner.

7. Body Shop Color Crush leppestift- 325 Darling Blush:

Body Shop Color Crush Lipstick- 325 Darling Blush

Body shop er synonymt med skikkelig mineralsk makeup. Denne leppestiften er ikke et unntak. Den har en lys fargetone, rikelig med fuktighet, antioksidanter og en subtil rosenrød duft som vil lokke deg til å bruke den igjen og igjen.

8. Estee Lauder Pure Color- Høst:

Estee Lauder Pure Color- Høst

Brown er et sterkt oversett nøytralt, og når du bruker en dyp nyanse – som vi har her – gir det en ekte følelse av raffinement. Den varer ganske lenge og tørker ikke leppene dine. Denne nydelige fargen er perfekt for alle vinterfestene og gjenopplivingen av nittitallet.

9. Lancôme Rouge In Love in Cocoa Couture:

Lancome Rouge Forelsket i Cocoa Couture

En leppestift i en deilig brun farge, fargen er en blanding mellom mørkerød og brun. En fyldig og varm tekstur lagt til merkets signaturjevne glid. Den ultralette, andre hudens tekstur gir deg en meget sterk farge. Den opprettholder en nydelig glans i opptil 4 timer, uten forstørrelseseffekt.

Dette kan være en vanskelig farge å leke med. Så det er avgjørende å finne den riktige brune. Hvis mørke nyanser ikke passer, prøver du å gå mot den beige siden av spekteret. Ellers kan man bare lage en flekklignende effekt med mye glans. Nineties -stilen er her en stund, så finn ut signaturen din brun.