Appelsin er en helbredende farge og sies å øke suget etter mat. Denne fargen stimulerer også entusiasme og kreativitet. Generelt sies det at folk som liker fargen oransje vanligvis er oppriktige og gjennomtenkte. Oransje er en farge som viser vitalitet med utholdenhet. Og å bruke oransje som en leppeglans vil få frem den morsomme og kule siden din.

En leppeglans brukes vanligvis for å fremheve leppene. Og iført en morsom farge som din leppeglans vil få et friskt utseende av deg. Hensikten med en leppeglans er å gi leppene en mild glans. Teksturen til leppeglansen varierer fra glatt, myk til gjennomskinnelig væske. En glans kan også farges med glitrende, glassaktig, metallisk eller frostet finish. Og takket være vitenskapens og teknologiens fremgang, kommer leppeglansene nå med solbeskyttelse og noen mengder fuktighetskremer for å gi næring og beskytte de milde leppene dine.

Populær oransje leppeglans i India:

La oss måtte se på de 9 beste oransje lipglossene.

1. Konad Niju Glitter Lip Gloss – Orange:

Oransje leppeglans 1

Dette er en av de fineste lipglossene fra Konad. Den er lett å lagre, bruke og også ha med seg overalt. Det er en fantastisk leppeglans som har glitterelementer for å legge til glans og et stjerneklart utseende. Denne leppeglansen gir leppene en glans og skikkelig finish.

2. Clinique Chubby Stick Oversized Orange 3G:

Oransje leppeglans 2

Dette er en to i en definerende blyantpinne fra Clinique som effektivt fungerer som både leppepinne og også som leppeforing. Siden den inneholder antioksidanter og fuktighetsgivende ingredienser, beskytter og fukter den leppene dine.

3. Revlon Color Burst Lip Gloss:

Oransje leppeglans 3

Revlon farge burst lipgloss er tilberedt med en elastisk farge og mikroperle krystallformel som jevnt pigmenterer leppene jevnt med en pop med vektløs farge og levende, speilaktig glans. Det hydrerer og fukter også leppene på grunn av innholdet av antioksidanter og naturlig duftende med vanilje absolutt.

4. Lipice Gloss Pearly, Pink and Orange:

Oransje leppeglans 4

Denne oransje leppeglansen fra Lipice er laget av macadamiaolje som ikke bare er enkel å bruke, men også holder puckerne dine glatte og glatte. Det holder også leppene godt hydrert og fuktig.

5. Maybelline Water Shines Liquid Diamonds, Coral Sunset:

Oransje leppeglans5

Denne ikke -klebrig leppeglansen fra Maybelline water shine flytende diamanter er en vakker nyanse av oransje som er korall solnedgang. Denne leppeglansen er designet for å gi høyglansvæske til dine vakre lepper.

6. Colorbar True Lip Gloss:

Oransje leppeglans 6

Denne Colorbar true lipgloss er en fantastisk leppeglans som gir leppene dine fuktighet og også vil hydrere den i veldig lang tid.

7. Maybelline Color Sensational Shine Gloss – fengslende korall:

Oransje leppeglans 7

Denne honningnektar -leppeglansen fra Maybelline color sensational glansglans er voksfri og er også kremaktig. De rene flytende pigmentene bidrar til å gi leppene levende farger.

8. Colorbar Perfect Pout Lip Gloss:

Oransje leppeglans 8

Denne fantastiske leppeglansen fra Colorbar perfect pout lipgloss bidrar til å øke volumet og fuktigheten til leppene. Det gir også høy glans og fyldig og langvarig fuktighetsgivende virkning.

9. Max Factor Max Effect Lip Gloss:

Oransje leppeglans 9

Skill deg ut med denne super sexy, skinnende leppen og vis dine sanne farger med denne max factor max effekt lipgloss. Denne spesielle leppeglansen gir leppene dine en leken glans som er perfekt for enhver anledning. Med et stort antall lipglosser å velge mellom, vet du hva som er best for deg.