Vanligtvis, med ett långt hårhuvud, vill du sporta en öppen fristil och du undrar hur du annars ska fungera bra med den hårstrån. Ta därför en fingervisning från dessa givna frisyrer och rocka det öppna håret utan bekymmer.

De långa öppna frisyrerna har alltid varit mångsidiga och gav ett klassiskt och elegant utseende sömlöst. Oavsett om det är en eventfest eller utflykter eller formell klädsel, stod de långa öppna frisyrerna alltid i högsta preferens för de flesta kvinnor.

Med den här listan över trendiga och de bästa öppna frisyrerna för långt hår hoppas vi att du hittade de nya idéerna, precis som du gillar dem!

9 enkla frisyrer för långt öppet hår:

Låt oss titta på de 9 bästa frisyren för långt hår.

1. Snygga lås:

Enkla öppna frisyrer för långt hår

Detta är en tillräckligt lätt frisyr för långt fint hår. Dela håret från mitten och kamma igenom det ordentligt. Du kan till och med välja korta lager eller främre lås, bara lite för att lägga till lite volym. Hårsprayen skulle definitivt tona ner håret för att undvika onödigt hår.

2. Doo-Rag Hippie:

Enkla frisyrer för långt öppet hår

För den perfekta glada hippie-looken, prova på frisyren på sommaren den här frisyren med en mjuk vit slips med aztekiska tryck och eller en lös vit blus. Prova att använda curlers för ditt hår för att få en subtil hint av vågighet och bind sedan en trasa eller halsduk runt ditt huvud för att få det här utseendet.

3. Faux -sidodelen:

långt öppet hår frisyrer för kvinnor

För den här frisyren behöver du mycket retas och lite mer hårspray. Dela helt enkelt håret åt sidan och börja med ditt retande för att få en rejäl volym i ditt hår. Använd nu hårspray för att låsa in volymen. Ofta att döma vid tillfället kan du lägga till ett tillbehör eller två för detta utseende.

4. Gå efter Loose Curls:

öppet långt hår

Rubriken var tillräckligt för att bevisa hela poängen med denna frisyr. Curl förstärker alltid ditt hårs utseende och tillför en mjuk touch av volym till ditt hår. För detta använd en stark rulle eller curlers för att lägga till tips till lockarna. Dela håret från mitten om du har ett ovalt ansikte och för ett hjärtformat eller diamantformat ansikte använd sidosvepna lugg.

5. De mjuka skikten:

långa öppna frisyrer

Sidobultarna sveps snabbt åt sidan i denna frisyr. Detta är en klassisk skiktad frisyr med mjuka trubbiga lugg rullade på insidan. Sidosvepning eller hårsidans avskiljning ger helt enkelt en konsistens till stilen eftersom det lagrade utseendet alltid gick bra med sidopartier. Du kan till och med räta ut utseendet eller locka luggen utanför för en förändring.

6. Fusion Mix:

frisyr för långt öppet hår

Du är redo med din beskurna blus och rockerjeans och det enda som saknas innan konserten är den perfekta frisyren att följa med. Den mjuka vintern utanför vill att du ska hålla håret öppet och fritt men du vill ha ett mjukt naturligt utseende som skulle ge en elektrifierande chock. Använd lugg och flätor och lägg till liv.

7. The Vintage Waves:

öppna långt hår stil kvinnor

Välj en sidoskillnad från ett hörn av huvudet och kamma sedan håret ordentligt. Denna frisyr innehåller i sig ett mjukt och ganska naturligt utseende. Använd lockar och mjukgörare för att lägga till släta vågor. Den här frisyren på något sätt liknar dessa bondtjejer med gnistrande klänningar och nu kan du också få det här utseendet.

8. De främre smällarna:

långt hår för kvinnor

Detta är en perfekt frisyr för en vacker tjej som dig där söthet blandas med elegans. Dessa är täta fransstylade fransar men du kan också använda lager för detta utseende.

9. Strandvågor:

frisyr för långt öppet hår kvinnor

Strandvågor är någonstans mellan lager och vågor men med en lite hippie -touch till den. Dessa är lätta och har volym.