Den bruna färgen är en favorit i skovärlden. Denna färg passar bra med de flesta byxor och du kan para ihop dem bra. De bruna loafersna är ett vanligt och snyggt sätt att se utklädd. Du kan ha de bruna loafersna i läder eller mocka. Även sammet är ett bra alternativ att välja mellan. Designen innehåller också tofsar och andra element. Bruna loafers är alltid formella såväl som ett casual -kläder.

Topp 15 bästa bruna loafers i olika design:

Här presenterar vi dig med en uttömmande lista över bruna loafers att välja mellan.

1. Bruna kalvloafers:

Bruna Loafers

Ett klassiskt par bruna loafers är kalvsliporna. Dessa loafers kommer i enkel design och stil. De är extremt bekväma och kan hålla dig länge. Loafersna kan bäras för både fritids- och kontorsdräkt.

2. Tasselbruna loafers:

Tasselbruna loafers

Prova dessa coola herrbruna loaferskor som har tofsar på framsidan. Loafersna har en fin nyans av brunt som kan passa mycket bra med alla byxor eller jeans. Dessa loafers har ett snyggt band runt sig som ökar skonas karaktär.

3. Mocka brun loafers:

Mocka brun loafers

Skaffa ett par av dessa exotiska bruna mocka loaferskor så ser du snyggare ut i dem. Mockan är en dämpad ton som inte har någon glans. Detta får skon att se sofistikerad och snygg ut. Du kan bära detta för både casual och formellt slitage.

4. Logo bruna loafers:

Bruna Loafers med logga

De bruna läderskorna är ett smart köp eftersom de kan bäras med valfri byxa. Denna loafer med logotypen på toppen är ett stiluttalande. Logotypen är i form av en metallbit. Denna kontrast i färg ser ganska fantastisk ut.

5. Brown Penny Loafers:

Brun Penny Loafers

En brun slinga loafer är en klassisk bit som du kan ha i din samling. Loafer är glänsande och ljus och sticker ut. Penny loafer är en underbar bit som inte sviker dig. Du kan bära den här för formella tillfällen såväl som möten på hög nivå och se viktig ut.

6. Brown Driver Loafers:

Brown Driver Loafers

Herrbruna läderloafers kommer med spikar under som ger dig den kudde som behövs när du kör. Förarliforna är perfekta för långväga körningar. De ger dina fötter den komfort den behöver. Den är lätt att bära och ta bort också.

7. Slip-On Loafers:

Slip-On Loafers

En av de mest bekväma loafers som du kan äga är de mörkbruna loafers som är slip-on. Dessa loafers finns i en mängd olika stilar men är av slip-on slag. Du kan enkelt bära dem och ta bort dem också. Slip-on loafers är också gjorda i enkel design.

8. Vävda bruna loafers:

Vävda bruna loafers

En designer mans bruna loafersko är det bästa sättet att gå. Dessa loafers har en vävd design på sig. De är tvärgående i naturen och ser väldigt attraktiva ut. Du kan bära dessa för formella såväl som för fritidskläder. Prova dessa för nattfester och du kommer att bli tal om staden.

9. Syntetiska loafers:

Syntetiska loafers

Förutom läderloafers kan du också köpa syntetiska loafers. Dessa bruna slip-on loafers är tillverkade syntetiskt. Färgen är perfekt och passformen är mycket bekväm. Du kan enkelt bära dessa skor för vardagligt slitage. Skorna kommer med den nedre delen av ryggen.

10. Fringe Loafers:

Fringe Loafers

En annan typ av läderloafer är den mörkbruna loafer herrkläderna. Dessa läder loafers har fransar framtill. Kanten är bred och täcker överdelen av loafer. Du kan bära dessa för formella såväl som halvavslappnade utflykter. Kanten loafer är något som föredras av vissa människor.

11. Deer Skin Loafers:

Deer Skin Loafers

Läderloafers kan tillverkas av olika skinn. Deerskins loafers är en klass från varandra. De är extremt bekväma och kan användas för olika ändamål. De bruna loafersna har en ren design och ser bra ut på alla människor. Du kan hitta dessa loafers att användas för formella möten också.

12. Bruna Oxford Loafers:

Bruna Oxford Loafers

Oxfordskorna är det klassiska och typiska paret som de flesta män äger. Dessa bruna oxford läder loafers är ett underbart par att ha. De är enkla och ser väldigt bra ut för ett tillfälle. Du kan bära dessa över byxorna och gå in på ett möte.

13. Cutwork Brown Loafer:

Cutwork brun loafer

Cutwork brown loafer är ett annat par som är ganska snygga. Dessa loafers har lädersnitt framtill i en speciell design. Du kan välja de som har små mönster eller sådana med större hål. De är vardagskläder och kan också vara bra för fester.

14. Brown Bow Loafers:

Brown Bow Loafers

De formella fluga -evenemangen kan göras snygga med dessa bruna fluga -loafers. Patentskorna har en brun sammetlapp på framsidan och rosetten är också gjord av sammetmaterial. Loafersna har stor design och är snygga och snygga.

15. Brown Crocodile Loafers:

Brun Krokodil Loafers

Krokodilhuden används ofta för många saker som väskor, skor, etc. Denna bruna loafer med krokodilhud är ett bra par att äga. Den snygga bruna loafern är statement -slitage. Den har tofsar på toppen av skon som ökar dess karaktär.

Bruna loafers för män och kvinnor finns i en mängd olika stilar. Du kan se snyggare ut i dessa formella klädskor som tar fram det bästa i dig. Fritidsbruna bruna loafers är ett annat coolt tillskott till din kollektion. Kvinnors bruna loafers är också ett bra alternativ för kvinnor att bära med byxor eller kjolar. Du hittar loafers i läder med krokodil och hjortskinn också ett val att göra. De andra alternativen är sammet, mocka och patent.