Ingen vet når moten endres. Tidligere var skinnsko med snørebånd i trend, men i dag er loafersko med fantastiske mønstre i trend. De er flate i formen og bruker normalt formelt antrekk. De foretrekkes av både menn og kvinner og krever svært lite vedlikehold. Den økende etterspørselen etter loafers for herresko har tvunget fottøyindustrien til å tenke på design og mønstre. Fra de siste loaferskoene til de beste loaferskoene.

Siste samlinger av loafers for menn med bilder:

Her er listen over topp 50 trendy og moderne loafers for menn. Kravene er endringer hver gang innen fottøy, mange modeller er tilgjengelige på markedet. Derfor presenterer vi de beste kolleksjonene av loafers for menn og velger nøye, og får det beste fra listen for trendy utseende.

1. Mesh loafers for menn og mokkasin:

Mesh loafers for menn og mokkasin

Disse stil loafers for menn er kjent for sitt mesh -design og robuste stoff, og er perfekte for uformelle antrekk. De er den mest stilfulle og kan brukes av voksne så vel som gamle mennesker. Loafersko for herre i mesh er tilgjengelig i mange farger og regnes som de mest komfortable skoene.

2. Etisk Casual Loafer Sko:

Etikk Casual Loafer Sko

Etiske loafersko er laget av syntetisk materiale og har lerret inne og ute. Kjent for sin rike design og fantastiske kvalitet, er disse stilskoene tilgjengelige i forlokkende farger. De kommer med en gummisåle og fungerer godt med t-skjorte og denim. For å unngå skade, hold dem borte fra varme og etsende væske.

3. Baroo Men Tan Loafers:

Baroo Men Tan Loafers

Stilen er noe som får deg til å skinne ut av mengden. Det første noen legger merke til om deg, er hvor godt du kledde deg ut og legger også til utseende og stil. Denne typen sko stort sett kledd i fester. Myk tekstilfôr for å holde deg kjølig om sommeren og vinteren. Tekstur av brunfarge og små detaljer i tråden gjør det til et fantastisk stykke.

4. Herresko -loafersko i syntetisk skinn:

Herresko -loafersko i syntetisk skinn

Drivende loafersko for menn er kjent for sitt anstendige og kule utseende og passer godt til jeans og T-skjorter. De er veldig komfortable og foretrekkes av folk til sammenkomster eller festlige måltider. Disse skinnskoene er tilgjengelige i en rekke design og fristende farger og er slitesterke og har gummisåler.

5. Kirkens loafersko:

Kirkens loafersko

For den stilige mannen, som liker å ha den tidløse stilen på Footwear. Den er kjent for sin håndverk og er den ultimate håndlagde skoen for ethvert moderne antrekk. Denne typen sko fungerer godt for uformelle antrekk og er den mest krevende skoen for daglig bruk. Church’s loafer sko er kjent for sine robuste og stilige design.

6. Kiltie Loafers for menn:

Kiltie loafers for menn

Denne skoen kan ta tilbake til den viktorianske epoken på grunn av designen som viser skoleskoen. Denne typen loafers for menn, ser ut som Tassel Loafers, men liten forskjell er frynset tunge eller ekstra stykke i form av gjerde som ligger over tungen.

7. Penny Loafers:

Penny loafers

Disse typer loafers for menn er populære og kjent for sin stil. De kommer med en lærrem på toppen og er mest foretrukket av forretningsmenn. Diamantformdesignet er det attraktive elementet som gjør dem til de beste loaferne sammenlignet med andre.

8. Pumpe -loafere:

Pumpe loafers

Disse typer loafers for menn fungerer best på formelle klær som i en smoking. De er stort sett tilgjengelige i svart og har en blank overflate. Kjent for sin lave vamp, noe som betyr at du må være veldig forsiktig mens du tar et par støt. Disse skoene er ikke til daglig bruk.

9. Tash Loafers:

Tassel Loafers

Disse loaferskoene er produsert under navnet Alen shoe Co. og ble lansert først i 1950. Tassel loafers for menn er veldig allsidige og kan brukes med jeans, shorts eller t-skjorter. Denne typen sko gir et kongelig utseende og er attraktivt. De fungerer godt i formelle eller uformelle sammenkomster.

10. Slipper Loafers:

Slipper Loafers

Tøfler loafers er laget av fløyel og er det beste alternativet til pumpe loafers. De har litt høyere vamp og kan brukes uten sokker. De er best for bryllup og brukes mest om sommeren for komfort. Disse skoene kan også brukes med jeans og t-skjorter. Slipper loafers har vanligvis flate såler.

11. Espadrille sko:

Espadrille sko

Disse stil loafers er tilgjengelige i skotøyindustrien fra 1300 -tallet. De er de eldste og mest merkede loaferskoene for menn. Disse loafers kan også brukes uten sokker og brukes ofte om sommeren. De gir et enkelt og uskyldig utseende, og det kan være mulig at folk blir tiltrukket av det.

12. Båtkjøringssko:

Båtkjøringssko

Båtkjøresko, som navnet er gitt, er ment for kjøring, da de kommer med flate såler. Noen modeller av den har gummihæl som ikke bare gir dem et godt grep, men også gir dem et forlokkende utseende. De er vanligvis laget av semsket skinn eller smidig skinn.

13. Horse Bit Loafers:

Hestebit loafers

Disse typer loafers er laget med tradisjonell teknikk. Bunnen av dem er dekket med skinn og kommer med en bitbit maskinvare som gir dem et klassisk utseende. Horse Bit loafers er flotte valg og kan brukes på både uformelle og formelle kjoler.

14. Boat Loafer:

Båt loafer

Denne loaferen brukes i utgangspunktet under formelle kjoler som jeans, bukser, dresser etc. Den kan brukes uten sokker og også med loafersokker. Boat loafers er en av de nyeste loaferskoene. Dette valget har blitt en trend innen herremote. Den kan brukes daglig om sommeren og ser attraktiv ut med sin forskjellige stil.

15. Kilt Loafer:

Kilt loafer

Disse loafers i ny stil er trending og designet med tanke på behovene til den nye generasjonen. De kan brukes i en hvilken som helst sesong, enten det er vinter eller sommer, og de mest foretrukne på formelle kjoler. Kiltie loafers kommer med frynset tunge og dusk som gjør dem annerledes enn loafers i gammel stil.

16. Hazel Loafer:

Hazel Loafer

Dette er en loafer i formell stil, som brukes av alle hver dag på formelle kjoler og spesielt dresser. I denne skoen er det ikke nødvendig å bruke sokker. Den brukes ofte om sommeren og vinteren og beskytter dermed foten mot varme og kulde. Dette er et foretrukket valg blant de beste loafers for menn. Dette brukes av hver person for å se godt kledd og attraktiv ut offentlig.

17. Gucci Loafer:

Gucci loafer

Gucci er opphavsmannen til skoen og tilbyr en rekke trendy og fasjonable sko. Den tilbyr mange forskjellige versjoner i gull- og sølvhestemaskinvare med forskjellige stiler som har samme slankere form. Hver person ønsker å kjøpe denne klassiske skoen for sitt trendy utseende. Loaferen er å foretrekke under festene for å gi det beste inntrykket av andre.

18. Snaffel Loafer:

Snaffel loafer

Snaffle sko er de perfekte loafers i feriestil. De ble introdusert av Gucci i 1968. Skoen er veldig populær med navnet og er førstevalget blant den unge generasjonen. I form av en snaffle er hestens snafflebit lagt over toppen av skoen. Denne skoen er fullfôret med kalv og brukes av og til.

19. Forkle Loafer:

Forkle loafer

Forkle loafers er eksklusive med kanter og masker som gir et ferdig utseende på tåen og dermed danner et forkle langs skofronten. De er også kjent som moc toe fordi de består av skinn som er forlenget fra bunnen av topplinjen. Sømlinjen gir en følelse av en brett mellom toppen og bunnen av tåen.

20. Single Monk Strap Loafer:

Single Monk Strap Loafer

Denne typen loafer har en enkelt stropp på toppen av en loafer for å gi en stil og få den til å se mer attraktiv ut. Disse skoene er en av de beste loaferne i trend, ofte brukt av alle til daglig bruk og ser et kongelig utseende foran andre. Denne skoen brukes på formelle kjoler for å endre utseende eller personlighet.

21. Double Monk Strap Loafer:

Dobbel loafer med munkerem

Denne loaferen har en dobbel stropp på toppen av skoen som gir den et attraktivt utseende. Den passer til hver kjole og gir personen et iøynefallende utseende. Den kommer med merkede loafers for herresko. Loaferen er designet som et italiensk skoutseende, og gjør den perfekt til hver kjole. Skoen kan brukes til enhver anledning og i alle sesonger.

22. Menn som maler loafersko:

Menn som maler loafersko

Loafersko som er malt i forskjellige stiler gir en følelse av beroligende somre og ferie. De består av en rekke fargekombinasjoner på loafers som passer til alle kjolestiler. Den kan brukes på kjoler i feriemodus og får den til å se et attraktivt stykke ut i mengden. De beste stilskoene som kan brukes i alle sammenkomster med venner og familieutflukter.

23. Casual Business Flat Sko:

Casual Business Flat Sko

Å være en motekar er enkelt! Bruk av en behagelig, men attraktiv sko på kontoret imponerer ikke bare sjefen din, men gir deg en frisk stemning i omgivelsene. Casual business sko er enkel og laget i forskjellige farger. De brukes vanligvis i vårsesongen og til en uformell anledning.

24. Denim Casual Loafers for menn:

Denim casual sko

Den forbløffende stilen denne skoen snakker om vår elegante sans for mote. Med en utmerket lukking, forhindrer det føttene dine fra skader og lar deg bevege deg enkelt. Dette trendy paret denim Casual sko hadde på seg under jeansene og for tilfeldig flytting er en flott inkludering i loaferens samling.

25. Men’s Ethnic Black Lapping Designer Jutti:

Men's Ethnic Black Lapping Designer Jutti

Designer jutti i skinnlapp er et av de siste valgene blant menn som brukes av de fleste ungdommene, spesielt Rajputs i dagliglivet. Det komfortable og slitesterke skinnet gjør den til en sko som kan brukes på festlige, festlige og tradisjonelle og uformelle kjoler. Det gir menn et trendy og stilig utseende blant skoene i skostativet.

26. Leather Craft herresko:

Leather Craft herresko

Loaferen er laget av syntetisk materiale på utsiden og bomull på innsiden og er ferdig i en attraktiv farge. De har lukket tå som gir dem et festlig utseende og har PVC -såle som gir den et godt grep. De er tilgjengelige til rimelige priser og anbefales på det sterkeste av gutter.

27. Vestrico svart loafersko for menn:

Vestrico svart loafersko for menn

Denne skoen inneholder alle funksjonene som en moderne mann søker etter i en loafer. Loaferen består av deodorizer fineste artist og forbedrer dermed utseendet og skjønnheten til din personlighet. Den består av syntetisk skinn som gjør den behagelig å ha på. Loafers tilbyr fleksibilitet og lar dem rotere og lukte lukt for å beholde formen.

28. Leather Skin Loafers:

Skinn Loafers i skinn

Denne typen sko er stilig, trendy og behagelig fottøy. Den kan brukes til enhver anledning, som daglige, formelle og kveldsfunksjoner. Loaferen er veldig behagelig, da den lett kan formes til sin opprinnelige form hvis den deodoriserer. Få det til å se skinnende ut ved å polere overflaten.

29. Loafer for menn i lerret:

Canvas Loafer for menn

Slip-on loaferen består av skinn og gummi. Deres stilige design og farger gjør det til et gunstig valg for menn fra gammel til ung. Designet gir en urbane mann et utseende og en følelse av en uformell solskinnsdag. Den er lett å bære ved enhver anledning og daglig.

30. Herresko -loafers og -mokasiner:

Herresko -loafers og -mokasiner

Disse mocassinene består av rent skinn. De bæres ved enhver anledning som med formell kjole. Loafers gir komfort gjennom teksturfôr som reduserer svette. De har polstret såle som fester detaljer rundt fronten. Stilen er veldig elegant og den lette vekten er nøkkelen til det maksimale kjøpet.

31. Clarks Men’s Everlay Coda Flatsko:

Clarks Everlay Coda flatsko for menn

Clarks menn noensinne legger sko er enkle som tilbyr stil for enhver anledning. De er behagelige å ha på seg, da den langvarige sålen er fleksibel nok til å gi en sko et trendy utseende. Den er pyntet med pute for å holde deg i gang hele dagen.

32. Grasshoppers Menns Windham Slip-On Flat:

Grasshoppers Menns Windham Slip-On Flat

Modellen er en type båtformet sko. Mocassin -stilen gjorde at den var å foretrekke fremfor bruk ved alle anledninger, og spesielt brukt på uformelle møter. Dette er den typen sko hvor menn kan få mange par med forskjellige stiler og farger.

33. Clarks Men’s Cloud Steppers Sillian Paz Slip-On Loafer:

Clarks Men's Cloud Steppers Sillian Paz Slip-On Loafer

Denne skoen er designet på den klassiske slip-on-formen, men den er mye mer uformell og formell. Clarks sko er komfortable og fleksible sko av beste kvalitet. De er sannsynligvis foretrukket på grunn av de høye kostnadene. Designet bæres av de fleste mennesker rundt oss og får oss til å føle oss komfortable med lave hæler.

34. BOBS fra Skechers Men’s Plush Peace and Love Flat:

BOBS fra Skechers Men's Plush Peace and Love Flat

Merket er kjent for kausale og komfortable sko. Denne flate skoen har en slip-on form og den er laget av et innbydende, mykt tekstil. Passformen til denne skoen er også fantastisk, og får den derfor til å strekke seg helt uten frykt for å gå i stykker, siden den består av stoff av god kvalitet og et lite goring -panel.

35. ECCO Slip-On Loafer for menn:

ECCO Slip-On Loafer for menn i New Jersey

New Jersey slip-on loafer tilbyr en rett fremover svart og mink design med en enkel slip-on form, uten noen detaljer. Det betyr at denne skoen er for menn å ha den på med kleskoder på arbeidsplassen. Skoen er designet for å gi god komfort for folk som må bruke dem en hel dag.

36. Rockport Men’s Style Leader 2 Bike Slip-On Loafer:

Rockport Men's Style Leader 2 Bike Slip-On Loafer

Fottøymarkedet går kontinuerlig mot å gi en behagelig følelse ved å lage perfekt skostil for alle aldersgrupper. Komforten er i utgangspunktet leverandør for dem, og det er at de har tilbudt en svampet EVA -fotseng i Rock -portstilen. Fotsengen beskytter foten og hjelper dem å gå lenge på jobb.

37. Klogs Footwear Arbor The Klogs Footwear:

Klogs Footwear Arbor Klogs Footwear

Denne modellen er en annen profesjonell slip-on loafer-stil arbeidssko. Den består av rent skinn både på øvre og nedre plattform. Dens høyere støtdemping og effektretur oversettes til “oppsiktsvekkende” komfort. Den tilbyr også yttersåle og fotseng og gir en utmerket buestøtte for komforten hele dagen.

38. Skechers USA menns segment:

Skechers USA herresegment

Skechers USA-segmentsko er den typiske slip-on loaferen. Denne typen sko gir mennene en behagelig og beroligende følelse for lange perioder med å stå på jobb. Den syntetiske sålen og lett gnidd finish gjør den til et foretrukket valg blant hærmennene, da de måtte trene i lange perioder på en dag.

39. Skechers for Work 77048 Flex Advantage Slip-Resistant Mcallen Slip-On:

Skechers for Work 77048 Flex Advantage Slip-Resistant Mcallen Slip-On menns

Skissen for arbeidersko består av syntetisk materiale. Den består av en polstret krage og elastiske glidespor ved åpningen. Slip-on-formen har et fascinerende stoff i både øvre og nedre ende. Den tilbyr sklisikker yttersåle.

40 Dansko Walker Sko:

Dansko Walker Shoe

Skoen er blant de tøffeste valgene for mennene som trenger et godt, komfortabelt par sko. Den har en myk sokkfor som gir komfortkontroll og stopper føttene for å bli varme og svette. Loaferen kan brukes til enhver anledning, og til og med den kan være under det daglige arbeidet eller møtene.

41. KEEN Men’s Anchor Park Low WP -sko:

KEEN Men's Anchor Park Low WP sko

Skoen består av materiale av god kvalitet som unngår å samle luft og fuktighet, noe som hjelper føttene våre til å forbli svale og tørre hele dagen. Det er en vanntett sko som kan brukes til ferier og eventyrspor. Den metatomiske EVA -fotsengen og PU -hælputer gir ekstra komfort.

42 Merrell Men’s Jungle Moc Pro Grip arbeidssko:

Merrell Men's Jungle Moc Pro Grip arbeidssko

Denne typen sko brukes av mennene som jobber hele dagen på harde gulv og krever den aller beste sikkerheten. Skoen har en ekstra krage for myk demping rundt ankelen. Mange arbeidere tiltrekkes av den på grunn av den langvarige sikkerhetsfunksjonen og pålitelige designen. Denne bomullsmodellen gir god trekkraft på sålen og beskytter oss dermed mot våte og fet overflater, og de er til og med vurdert som en elektrisk faresikker design.

43. Skechers for Work 76969 Solace arbeidssko for menn:

Skechers for Work 76969 Solace arbeidssko for menn

Skechers for Work Men’s Solace Work Shoe er et godt eksempel på komforten og på grunn av formen og materialet. Den er laget av skinn med polstring på kragen. Den består også av memory foam innersåle. Skoen er best å foretrekke blant folk som går på betonggulv hele dagen.

44. Keen Utility PTC Slip-On arbeidssko for menn:

Keen Utility PTC Slip-On arbeidssko for menn

KEEN Utility Men’s PTC Slip-On Work Shoe er veldig lik stilen til en annen arbeidssko. Den har en liten hæl og med skinnmateriale på toppen. Det ser attraktivt og passende ut når det bæres i mer profesjonelle omgivelser og kontorarbeid. Foten støttes tilstrekkelig fra hæl til tå for varig komfort.

45. Dansko Menns Wayne Slip-On:

Dansko Menns Wayne Slip-On

Det er godt behagelig for folk som må stå hele dagen inne på arbeidsplassen eller gå utenfor for møter. Polstring og skinnfôr gir beskyttelse med mykhet. Den dobbelte elastiske siden bidrar til å forbedre passformen for en mer behagelig følelse og en sikker passform. Skoen forhindrer beinet fra smerter og tretthet.

46. ​​Propet Men’s Commuterlite Walking Sko:

Propet Men's Commuterlite Walking Sko

Alle skoene som er nevnt i listen, det er de mest komfortable herreskoene. Gummisålen og hæler hindrer føttene i å bli skadet som må jobbe på hardt underlag. Den kan brukes daglig på jobb.

47. Dr. Scholl’s Hiro arbeidssko for menn:

Dr. Scholl's Hiro arbeidssko for menn

Disse skinnskoene er kjent for sin gode design. Gummisålen på den gir ikke bare den ultimate komforten, men forhindrer også fuktighet. Den lille snøring med vamp, den flate plattformen og den enkle formen er de attraktive funksjonene som gjør dem til de beste skoene å jobbe på.

48. AVIA menns Avi-Union stroppservicesko:

AVIA menns Avi-Union stroppservicesko

Denne skoen er definitivt laget for bruk på harde gulv. Det er sannsynligvis den mest uformelle av variantene. Den har en myk polstring med den ujevne formen sammenlignet med de andre loafers. Det gir sikkerhet og komfort gjennom Defender skottsikring som er behandlet på den øvre enden.

49. Bostonian Men’s Mendon Dress Slip-On:

Bostonian Men's Mendon Dress Slip-On

Slip-on består av skinn og importert fra USA. Den syntetiske sålen gir komfort og forhindrer at føttene får fukt. Den tradisjonelle slip-on har en firkantet forkledetå som gir fleksibilitet via to goring-innsatser. Den har en polstret krage som gir komfort og stil.

50. Dunham Menns Blair Slip-On:

Dunham Menns Blair Slip-On

Skoen er nyttig og bra for de som er ute etter kontorbruk. Det hjelper oss å stå og gå rundt hele dagen gjennom dempet fotseng og lett. Gummisålen gir komfort. Den er laget av skinn og gjør det derfor mulig å bruke den daglig og til og med på fester.

Variasjon kommer med forskjellig stil og forskjellige mønstre, det hjelper å velge riktig antrekk for å pleie deg selv. Loafers er valget blant den brede samlingen av fottøy, fra lavt til høyt budsjettsalg i loafers gir riktig oppmerksomhet til brukerne.