Loafers og slip-on er den ideelle klærne for mennene fra de tradisjonelle årene i vestlige land. Slip-on loafers har også vært favorittfottøyet for mange av oss siden det støtter de fleste antrekkene. De er egnet for både casual og formelle klær. Sammen med det er de allment foretrukket av den grunn at det er praktisk å bruke og lett å bære overalt.

Siste og beste design av slip-on loafers for herrer med bilder:

Her er noen av de 9 beste modellene av slip-on loafers i India,

1. Brown Patent Tassel Slip-on Loafers:

Brown Patent Tassel Slip-on Loafers

Den beste kvaliteten på PU-skinnet er laget for å bruke denne brune dusjmokasinen for menn. Dette paret loafers er foret med syntetisk materiale og gir deg patentfinish. Videre hjelper dette fottøyet deg med å gjøre din formelle antrekk komplett.

2. British Style Velvet Loafer Tøfler:

British Style Velvet Loafer Tøfler

Denne gjør den perfekte slitasjen for denne våren, ved å ha laget med fløyelsmateriale på toppen av disse herres loafer -tøfler. Innersålen til denne håndpyntede loafer-tøffelen er laget av ekte skinn og yttersålen med et gummimateriale. Disse skoene er mønstret i britisk stil i blå-svart nyanse.

3. Polstrede loafers med fotseng:

Slip-on loafers med dempe på foten

Presenter deg for et nytt, nytt utseende med denne svarte designer slip-on loafers. Den har et dobbelt elastisk panel for å gi deg den ekstra plassen for hvert trinn du tar. Denne svarte slip-on loafers-herrestilen har polstret fotseng med fôr i imitert skinn.

4. Loafers med myk kornet finish:

Loafers med myk kornet finish

Dette er loafers i slip-on-stil som er laget av buttery skinn. Det er skinnslip-loaferne i skinn som gir deg det supermykne finishen. Disse slip-on loafers for herre består også av den flate nubucksålen, stablet skinnhæl og et lett polstret interiør.

5. Slip-on loafers i semsket skinn:

Slip-on loafers i semsket skinn

Disse ekte slip-on loafers i semsket skinn har den firkantede tåen og stroppen på enden av vampen. Den kommer også med den oppdaterte tilbakeslagsdesignen med dempet innersåle. Gummisålen i dette paret slip-on loafersko for herre i semsket skinn har markeringer uten skli.

6. Black Calf Slip in Loafers:

Black Calf Slip in Loafers

Du har den glitrende modellen med slip-in loafers for menn som har en mandeltå, en gulltone-logoplate med gullfarget maskinvare. Det er de svarte loafer-slip-on-skoene med en merket innersåle og en flat hæl. Alle fôr, såle og ytre komposisjon er laget av rent skinn.

7. Uformelle lær-loafer-slip-on-sko for menn:

Uformelt skinnslip-on-sko for menn

Her er de pustende kjøreskoene for menn som er av typen herresko og slip-on sko. Disse loafers er tilgjengelig i tre flere farger som nevnt, og er best egnet for fritidsklær, for eksempel over jeans eller shorts. De er perfekte for arbeid og kjøring.

8. ingen blonder casual skinn slip-on:

No Lace Casual Leather Slip-on

Både det indre og det ytre materialet som brukes til fremstilling av herres casual slip-on loafers er syntetisk skinn. Disse skoene som er beregnet for fritidsklær, er laget av PU -såle. Den er uten blonder og kommer med loafers med lukket tå.

9. Foldede toveis iført skinn loafers:

Foldede toveis iført skinn loafers

Denne slip-on-lukningstypen for menn og loafers med rund tå er tilgjengelig som den ideelle fritidsklær for menn. Den øvre delen er laget av ku -delt skinnmateriale med en dempet fotseng. De er perfekte for alle årstider for sommer, høst og vår.

Disse slip-on loafers er fottøyet som gir deg det autentiske og fantastiske utseendet på antrekket du har på deg, uansett om det er en formell eller casual. Du får de livlige alternativene i farger, modeller og størrelser. De fleste av dem er laget av ekte skinnmateriale for både indre og ytre komposisjoner.