Noen ganger for å se annerledes ut, var folk uvanlige typer medaljonger, og en av dem er Key locket. Nøkkelbøker er trendy i design, og ungdommer liker å prøve en slik unik stil. I denne er forskjellige design av nøkler hengt i en kjede og var som en utringning. Ulike typer kreativitet gjennomgås for å gi nøkkelboken forskjellige former.

Beste og stilige nøkkellåser:

La oss finne her med viste nøkkelbordsdesign for å få et nytt utseende til stilen din.

1. nøkkellomme i vintage stil:

Nøkkellomme i vintage stil

Denne nøkkelen har et vintage design som består av messing. I midten krøller er former gitt til nøkler. På runde topphull gjøres det med et hjerte i mellom. I gammel tid brukte rike mennesker denne typen nøkler til skapet sitt.

2. Skjelettnøkkel stillomme:

Skjelett nøkkel stil lomme

Denne nøkkelen har et skjelett -tema. På nøkler er det tre låsesaler og nøkkeltoppen er dekorert med svingete former. Denne nøkkelboken ser antikk og dyr ut. Det ser ut til at den må ha litt vekt også.

3. Floating Locket nøkkelring mønster:

Floating Locket nøkkelring mønster

Det er en nøkkelring i et roségull som du kan bruke ved å henge nøklene dine. Denne flytende ringen har hvite små diamanter festet over hele sirkelen. To ringer er forbundet med en liten kjede. Denne nøkkelringen ser nydelig ut.

4. Personlig nøkkelringlomme:

Personlig nøkkelringlomme

Denne nøkkelen til fotolås har en eske med hjerteform. Du kan sette inn et bilde i hjerteboksen. Denne nøkkelen er av sølv og ser enkel ut. Denne medaljongen fanger bort oppmerksomheten med sin enkelhet og fremstår som fantastisk.

5. Lås & Nøkkelstrukturlomme:

Lås & amp; Nøkkelstrukturlomme

Dette er et glitrende nøkkelring med en vakker lyseblå diamant festet. Denne diamanten er festet på låseformen og en liten nøkkel henger med den. Denne sølv medaljongen sprer sin glans med denne diamanten.

6. Nøkkellomme med valpepote:

Nøkkelboks med valpepote

Denne nøkkelen er så morsom. På nøkkeltoppen i hjerteform er det designet av en søt valpepote. På stålnøkkelen er det valpepotdesign i gullfarge som er motstridende. Denne lille valpepoten gir skjønnhet til medaljongen.

7. Kompass nøkkelringlomme:

Kompass nøkkelringlomme

Det er en nøkkelring med kompass og er vitenskapelig design. Denne sirkulære kompassnøkkelringen har plass inni der du kan sette inn ditt eller din elskedes bilde. Nøkkelringdelen er stor nok til å sette alle nøklene sammen.

8. Nøkkel til My Heart Locket:

Nøkkelen til mitt hjerte lås

Det er rett og slett en fantastisk nøkkelring i sølv. En stor og en liten nøkkel henger og begge i toppform. Ett lite alfabet ‘e’ henger også, og det er også stor myk perle som henger. Høgskolegutt liker å prøve denne låsestilen til vanlig bruk. Hele denne kombinasjonen av medaljongen er attraktiv.

9. Hjerte nøkkel stil lomme:

Hjerte nøkkel stil medaljon

Disse nøkkellåsene er i hjerteform. I hjerteformer er det festet stein. Det er også en hvit diamant og en topas festet. På denne måten kan du sette inn hvilken som helst annen edelsten du ønsker. Det er også den smarte edelstenen. Denne medaljongen spesielt designet for jenter som liker å bruke lite lys og sjarm.

Denne nøkkelboken er en etterspørsel i dag, og den gir en kul og rockende holdning til ungdom. Disse fancy tilbehørene får deg til å føle deg som en rockestjerne. Det gir glamour i din sjarmerende personlighet og fengslende. Prøv en unik stil med denne nøkkellåsen for å imponere din kjære. Velg en perfekt match som passer ditt antrekk, hvis du har en sykkel, velg deretter en liten tung nøkkel stil medaljong for å fange oppmerksomheten til vennene dine.