En medaljong er som et anheng som har plass til å beholde et fotografi eller en liten gjenstand. I disse dager kan mange mennesker se på seg hjerteklokker, det være seg tenåringer eller voksne. Det har blitt svært populært blant alle på grunn av sin grunnleggende implikasjon kjærlighet. Å gi din kjære en hjertelokk blir sett på som en virkelig merkbar gest.

hjerte medaljong

Så hvis du er forvirret om hva du skal gi din kjære i jubileum eller på Valentinsdag, kan en hjertepynt være den perfekte tingen.

Åpne og foto hjertelåser med bilder og navn:

Her er noen av de beste typene hjertelåser for par og jenter.

1. Hjertelomme med klokke inne:

Hjertelomme med klokke inni

Hvis du liker klokke og medaljonger, er dette den perfekte kombinasjonen av de to. Det er en hjerteformet medaljong, som når den åpnes, har en klokke i seg. Den har et antikt utseende og er en vakker gave å bli gitt til noen du er glad i.

2. Gold Heart Locket Chain for Girls:

Hjerte med medaljong i gull for jenter

For de som tror at enkelhet er den ultimate sofistikering, er denne gullhjertepennen den beste besittelsen. Det er skinnende gull og har ingen design på seg. Det ser elegant ut og kan brukes over alt.

3. Lås og nøkkel hjertelomme:

Lås og nøkkel hjerte lås

Den mest hensiktsmessige gaven til personen som er “nøkkelen til ditt hjerte”, denne medaljongen har en nøkkel som åpner den hjerteformede låsen. Den har en veldig spesiell indikasjon, og vil garantert få noen til å føle seg elsket. Det kan også bære et fotografi, noe som gjør det til et hjertefotografering.

4. Sølvhjertelomme for kvinner:

Sølv hjertelomme for kvinner

Er gull for vanlig for deg? Hvis ja, så vil denne vakre medaljongen ta pusten fra deg.Denne sølvhjertelåsen er enkel og pen og vil se bra ut på alle som bruker den. Den kan også brukes over ethvert antrekk. Vinn – vinn!

5. Heart Family Locket i gull:

Hjertefamilie -medaljong i gull

Denne medaljongen er av en unik art, siden den har plass til fotografier av hele familien din. Den kan lagre fire fotografier om gangen. Det er en av de mest gjennomtenkte hjertefotoboksen, fordi dette viser at familien vår alltid er i hjertet vårt. Det er en gjennomtenkt gave, og alle vil garantert elske den.

6. Antikk hjerteformet lomme:

Antikk hjerteformet lomme

Dette antikke halskjedet med hjertelokk har sin egen sjarm. Det er vakkert, med et elegant design på yttersiden. Denne gullhjerteposen er best for de som elsker antikke ting.

7. Fotohjertelomme i sølv:

Fotohjertelomme i sølv

Denne enkle medaljongen har plass til to fotografier. En slik type medaljong kan du gi din kjære med et fotografi av dere begge.

8. Glow in The Dark Heart Shaped Locket:

Glow in The Dark Heart Shaped Locket

Dette er en av de vakreste hjertelokkene. Den har en intrikat design på utsiden med et hul hjerte. Den hule delen lyser i mørket og ser fortryllende ut. Både tenåringer og voksne elsker det.

9. Hjertepar til par:

Par hjertelås

Dette er to medaljonger, som hver har et halvt hjerte. Det indikerer at begge menneskene sammen fullfører et hjerte. Dette kan være en flott gave til din bedre halvdel, ettersom det er en gjennomtenkt og søt gest.

Hjertepynt bæres i disse dager av alle. Tenåringsjenter så vel som kvinner elsker det når noen gir det til dem. Ulike typer medaljer som sølvhjerter, fotohjerter, enkle hjerteformede medaljer og gullhjerter av gull øker etterspørselen.