Platinum medaljong er høyt verdsatt og statusdefinert medaljong. Selv om de er sølv eller gull, er de alltid i hvit farge. Det øker respekten din når folk ser platina -medaljer i nakken. Du kan også kreve ditt eget design av medaljong, ettersom ethvert design kan lages med medaljer.

Siste og moderne platinumlåser:

La oss finne her med de nevnte topp 9 platina -låsene med bilder som sikkert vil gi et stilig utseende.

1. Platinum Love Express Locket:

Platinum love express -medaljong

Dette er en platinahjertepynt spesielt for par. Ordet ‘kjærlighet’ har skrevet over det. Å gi denne medaljongen vil øke kjærligheten mellom deg og din partner. Det virker som om du også kan sette parets bilde inne som vil være så romantisk. Godt valg for din kjære.

2. Platinum Pearl Foldet Lomme:

Platinum Pearl Foldet Lomme

Det er et fantastisk halskjede i platina med en perle brettet mellom. Designet er rett og slett fantastisk, og det vil tilføre elegansen til halsen. Den hvite perlen ser så myk og forlokkende ut. Perlen midt i sølv ser attraktiv ut. Det ser bra ut på jenter eller kvinnen din også.

3. Platinum påfuglelomme:

Platinum påfuglelomme

Dette er så hyggelig hvitt gullbelagt medaljong med en dansende påfugldesign. På påfugl er det festet en lyseblå farge. Hvite diamanter er også festet på påfuglfjær. Denne påfuglen med strålende diamanter ser karismatisk ut. Dette er også et symbol på brikke; Hvis du planlegger å gi en gave til din kjære, må du prøve disse platina -stilene.

4. Platinum Angel Locket:

Platin englelokk

Det er svart og hvitt vanlig sølv medaljon på vingene til en engel. Halvparten av vingelåsdesignet er der med få steiner festet. Dette er et designert medaljongdesign. En kurve gitt til vingens form er bare fantastisk. Disse platina -låsene er spesielt designet for gutter eller herrer.

5. Platinum Oval Stone Locket:

Platinum oval steinlomme

Det er en oval form medaljong i vanlig gull med plass til å holde snaps. I en medaljong er det ovalt glass dekket med en serie hvite diamanter. På en annen oval medaljong er det en nydelig design gravert. Alle er bare sinnsyk. Det ser enkelt ut, men kan fange oppmerksomheten til din kjære.

6. Platinum Apple Diamond Locket:

Platinum Apple Diamond Lomme

Dette er en unik design platina medaljong. En eplefruktformet medaljong er her med en liten rund diamant på den ene siden av eplet. Denne designen er ekstremt ny på markedet og sjelden. Denne medaljongen vil tiltrekke seg mange kommentarer og visninger. Du kan gi denne typen platina -medaljer til din kjære på din første bryllupsdag.

7. Platinum baby blomst lomme:

Platinum baby blomst medaljon

Denne låsen i vanlig sølv er oval i form med sin enkelhetskvalitet. På denne ovale medaljongen er en fantastisk babyblomst laget. Sølvblomst over sølvlokk er morsomt. Hvis du bruker denne medaljongen med en pen kjede, får du et fengende bilde.

8. Platinum Musical Note Locket:

Platinum Musical Note Locket

Det er et musikalsk temabasert platina -medaljong som beskriver et musikknotat fra vestlig musikk. Et medaljesymbol er gitt til denne medaljongen som vil bli godt likt av musikere. Dette kan være en spesiell skapelseslås laget på forespørsel.

9. Platinum Bal Hanuman Locket:

Platinum bal hanuman medaljong

Det er en åndelig platina -medaljong med en Bal Hanuman -skapning. Unge Hanuman -design står i denne medaljongen med så mye uskyld. I likhet med dette er andre Guds billedlåser også tilgjengelige på markedet, og folk bruker det også. Dette er best egnet for de som er religiøse i naturen og atferd også.

Når jeg ser disse eksepsjonelle designene, vil jeg snart kjøpe den. Bruk den sjarmerende platina -medaljongen og sett ditt overlegne image blant gruppen din. Dette er praktfulle og praktfulle platina -medaljer som gir deg et makeløst bilde.