Låser har vært populære siden antikken. Å ha en medaljong, et anheng eller en amulett har vært den beste måten å holde minner levende i flere år. Uansett hvilket materiale de er laget av, har de gitt en ny sjanger for smykker kalt kremasjonssmykker.

Beste og stilige Cross Locket -design:

Her er noen renoverte design av krysslåsen for å dekorere halsen med et funky utseende.

1. Enkelt rustfritt sølv krysslomme:

Enkelt krysslomme i rustfritt sølv

Et ganske forenklet krysslås halskjede design er laget av rustfritt stål. Anhenget er laget med tre lag i økende høyde med et kjedeflettet designkjede. Anhenget er bredt båret for vanlige formål.

2. Fotominne krysslomme:

Fotominne Cross Locket

En fotomaskin med korset er den beste måten å håndtere minnene om kjære som mor, far eller kone. Enten den er båret i sølv eller gull, lar medaljen lagre to bilder i den.

3. Jesus Charm Cross Locket:

Jesus sjarm korslås

Jesus cross locket får et nytt utseende med attraktive fonter. Den rustfrie sjarmen er mest elsket av menn over casuals for et fantastisk utseende i fester. De med S som startbokstav kan også bruke dette anhenget.

4. Magic Heart Cross Locket:

Magisk hjertekorslås

For elskerne kommer bildene med krysslås med et nytt mønster. Hjerteformet medaljong i sølv får en nettskjæring med et kors preget på den. Sjarmen eller medaljen lar deg også lagre kjærestens bilde inne i den med et hjerteklipp.

5. Citrine Cross Locket:

Citrin krysslås

Her er en fortryllende design av medaljongkryssdesigner i diamanter. Den ovale formen Citrinestein er gitt i et gullgrenset korsdesign dekorert med bittesmå diamanter. Grensen til den ovale medaljongen er også gitt lignende hvite diamanter.

6. Gravert krysslomme:

Gravert krysslås

Leter du etter en personlig kristen krysslås! Korset av rustfritt stål bærer det graverte navnet på de kjære eller brukerne for et personlig preg på anhenget. Navnene kan også gis svart blekk for å gjøre det mer fengende.

7. Antikk krysslomme:

Antikk krysslås

En kombinasjon av et gullkorslås med små hvite perler er definitivt et amorøst design å gå med. Korset i medaljen er gitt et skinnende design med fire perler i senterleddene og en perle i midten av korset.

8. Treasure Box Cross Locket:

Skattekasse krysslås

En skattekasse med kryssdesignet medaljonsamling er laget av imitert metall. Sølvkassen har krumme design som danner et kryssdesign på alle de fire sidene. Boksen er i stand til å lagre små minner og er tilgjengelig i forskjellige former.

9. Relic Cross Locket:

Relic cross locket

En medaljong med et kryss som gir et design av både antikke design og gullbelegg er laget med relikviedekorasjoner. Medbringeren bærer blomster- eller Heena -design med fromme initialer. For å øke skjønnheten kan du også blekke ansiktsstruktur av din elskede portrettert i den.

Cross locket er egentlig et vakkert religiøst antrekkstilbehør for kristne i hele livet. Den er tilgjengelig i en rekke design som er gunstige for forskjellige mennesker og antrekk. Med låsene kan du se en motestandard med et religiøst preg på smykkesamlingen din. Med forskjellige metaller som gull og sølv, gir det deg forskjellige positive vibes for en sunn og trygg morgen med kjærlighet og velsignelser fra de eldste eller kjære. Man kan velge mellom en rekke krysslåsbilder tilgjengelig på internett i samsvar med deres valg som kan endre deres livsstil og lidenskap.